-
Ahoj
Ahoj všichni. -
Nos měl nasazovací(dolní část)
To bylo ostatně vidět i na jeho poslední fotce,že mu dolní část chybí! Máte pravdu že psát o něm pořád negativně je blbý,ale vy ste zase opačnej extrém,kterej neuzná pravdu,pokud je negativní nebo nepříjemná!! *15* -
-
Re: Nos měl nasazovací(dolní část)
já s tebou souhlasím, být fanouškem MJ znamená i to si připustit ty "špatné věci" a ne se balamutit a být "slepý" to z nás dělá ty opravdové fanoušky, kteří ho milujou a milovali skutečně, a kteří si na to jen nehrajou -
-
Re: Re: Nos měl nasazovací(dolní část)
jo přesně my ho prostě jenom milujem takovýho jaký je... i s těmi špatnými věci... *14*
-
-
Víš Ty vůbec, kolik měl DOOPRAVDY plastik nosu, nevíš viď.. tak si utři čelo, potíš (s prominutím) pí*oviny!! *5* -
-
Ja si neviem predstaviť čím by si mal ten nos pripevňovať, ako by mu to držalo.
Akože si to prišroboval skrutkami, alebo čo, nechápem to ako to myslia.
Veď by sa musel báť či mu náhodou pri vystupovaní a pri tanci nespadne. -
-
Re: Re: Re: Nos měl nasazovací(dolní část)
přesně tak, přeci si ho nepřilepoval vteřiňákem ne.. *15*
-
-
-
My bysme uznali kdyby byl nespochibitelnej dúkaz -
-
Jednou jsme tu třeba uznali,že třeba fakt kouřil marijanku -
-
Re: Re: Re: Nos měl nasazovací(dolní část)
ne kouřil, ale dělal si z ní lék, to je rozdíl.. kdyby jí kouřil byl by feťák.. ale on si jí třeba dával do čaje, do jídla nebo tak, aby se mu ulevilo od bolesti..
-
-
-
-
Pro lask...
Já vím, četla jsem to... já ale nechápu jednu věc... oni ho nadrogovali a vnutili mu tu myšlenku, že ho michael zneužíval... ale ví to všichni, že když někomu podáte tohle "sérum pravdy", tak se ten člověk hrozně ovlivní... ví to i doktoři¨... takže nechápu ty michaelovi právníky... místo toho, aby tu výpověd napadli a zpochybnili, tak mu řekli, at se s nima finančně vyrovná... podle mě měli totální eso v rukávu... myslím si, že výpověd jordana neměla mít žádnou váhu, protože to všechno řekl, až po použití tý drogy... ale nééé, jeho právníci mu poradili takovou hloupost... kdyby se ti právníci trochu snažili, vyhráli by to... -
-
Re: Pro lask...
Nevie sa čo to bolo za právnika, či ho nemohol niekto podplatiť aby to Michaelovi poradil.
Čo ak bol s nimi spolčený pre peniaze.
To je len moja domienka. -
-
Re: Re: Pro lask...
Ale upřímně ti teda povím, že bych to pako chtěla vidět... taková blbost.... oni mu prý nakecali, že i když je nevinný, tak i tak může prohrát a michael se bál... ale já myslím, že toho mohli náramně využít a oni to takhle pohnojí... je to možný, že byl ten právník podplacenej... ani bych se už nedivila... možná to byla ta michaelova největší chyba... občas se obklopoval nesprávnýma lidma.... -
-
Re: Re: Re: Pro lask...
Niekedy mal asi na ludí smolu.
Ale to sa dá čakať. Vždy sa nájdu aj dobrý ludia aj zlí.
Ale kto by predpokladal, že sa také niečo môže stať.
Michael bol dobrý a čestný, tak to predpokladal aj u druhých.
-
-
-
-
Jméno
Ahoj teď se ze ségrou dohaduju o tom že se dítě který se narodí u nás v česku taky může jmenovam Michael=Majkía,le ona říká že né že je to cizí jméno.Že se takhle může dítě jmenovat.Svátek by slvil na Michala.Já nevím,ale asi jo.Já kdybych měla kluka tak mu dám jméno Majkí=Michael.Teta je těhotná a bude mít kluka,tak sem řekla a´t mu dá jméno jako měl Majkí,a teď se ze ségrou hádáme že to nemůže mít cizí jméno.Ale může.Stejně až já budu čekat dítě,což je až za dlouho tak se bude jmenovat jestli to bude kluk Michael. -
-
Re: Jméno
jn...ja sem se rozhodla,ze kdyby se mi náááhodou narodili kluci dvojčata,tak by se jeden jmenoval Michael a druhej Jackson xDxDxD ...budu zit v Americe,nebo v Anglii,vite xD -
-
Re: Re: Jméno
jo a až na ně budeš volat "Michaeli, Jacksone kde jste?" tak to bude fakt zajímavý, třeba kdyby to někdo slyšel *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Jméno
vsak prave xDxD
-
-
-
Re: Jméno
no i tady v ČR existuje jméno "michael" akorád se čte "michael" a ne "majkl" si myslim já *3*
-
-
home movies
http://allmichaeljackson.blog.cz/09 08/michael-jackson-home-movies-prel ozeno
tady je přeložené ty domácí videa. je to zatím jenom kousek ale budou tam časem i další. *4* -
Pá
Hele já musím.Jedem nakupovat do Příbrami.Tak doufám že si koupím to ryko.Já už jedno mám a je na něm Majkího obličej.Tak si jdu koupit další,a pak si jdu koupit zamluvená CD Namber One tak si jedem koupit.
Jo a v popronu je knížka Michael Jackson,pak tam nabízí nějaký DVd,který z videoklipů dělají miny filníky.A CD thtiller tak si ěnco obědnám. -
Koukněte se :)
www.michael-jackson-web.blog.cz
Najdete tam Downaldy videí, videa,povídky,fotky a news. -
rytmus života
Četli jste ten článek v rytmu života??Je tam napsáno, že Michael mohl žít kdyby měl jiného doktora...Rozbrečelo mě to! *9* -
-
Re: rytmus života
Dnes sem si to zrovna půjčila v knihovně pěkně mě to rozesmutnilo *9* *9* -
Dneska ukazovali jedného našeho doktora a povedal, že ten Michaelov doktor bol debil, lebo že doktor by sa nemal nechať prinútiť svojím pacientom, aby mu podával také lieky.
Ja si myslím, že Michael by si poradil a našiel by si vždy takého doktora čo mu vyhovie.
Ale ak by mal doktora, ktorý by sa mu snažil poradiť a nájsť lepší spôsob ako sa vyliečiť. -
-
Re: Re: rytmus života
Máš pravdu. Když ti lékař řekne, že tohle ti nemůže ublížit, tak mu uvěříš, protože to je lékař. Tohle byl debil nad všechny debili.
Když si vzpomenu na to video, kde je Majkí vlastně den před smrtí, no pomalu už v den smrti, jak byl krásnej, jak mu to slušelo, jak byl šťastnej... Řvala bych vzteky a bolestí... -
-
Re: Re: Re: rytmus života
To áno, on bol medzi debilmi král.
Keď vedel, že mu dal viac rôznych liekov, tak ho mal aspoň kontrolovať.
Ešte ďakuje svojím priaznivcom za podporu, neviem za čo ho podporujú, za jeho sprostosť.
-
-
-
No tak to je jasný, že mohl žít, kdyby neměl Murraye. Měsíc doktorem a takhle to pohnojí. Nooo, už by ho měli tenhle týden sebrat...
-
-
je mi líto ...
včera jsem v novinách jak predevčírem oslavovali michaelovo narozky . chudák jak by je asi slavil kdybi byl mezi námi ?? úplně mě to rozbrečelo !! *9* -
-
Re: je mi líto ...
Asi so svojimi deťmi.
Bol s nimi taký zlatý, pristalo mu to ako sa o nich pekne staral. *4* -
-
Re: Re: je mi líto ...
Oslavoval by určite s deťmi a asi aj so svojími prietelmi a rodinou.
-
-
-
Blesk
terindo321 souhlasím s tebou.A nebo jak psali o tom Macaulay Culkin.Pochybuju že je to jeho táta.Vždyť tu Blanket není podobný.Nemá jeho oči,noc,pusu nic.Blanket je celý Majkí a né ten Macaulay Culkin.Není mu Blanket ani zprva podobný.Tovíte Blesk potřebuje velikou slávu,nemá tolik lidí co ho čtou.
Jo prosimvás nevíte někdo e-mail do blesku.Moc ráda bych jim něco napsala.
http://foto.osobnosti.c z/michael-jackson-379992
Tohle jako mazec fotka. *1* -
-
Re: Blesk
Práve som tú fotku sem tiež napísala. -
-
Re: Re: Blesk
Aha tak to promiň.Já myslela že je to jiná.Fakt promiň lask -
-
Re: Re: Re: Blesk
Prečo sa ospravedlňuješ.
To nič, ja len že sme mali ten istý nápad. *4*
-
-
-
Re: Blesk
Nééé víš co.... oni nemají co psát, tak michael je jednoduchá kořist, když je po smrti.... já už se těmhle článkům jenom směju... to nemá cenu řešit... oni s tím nepřestanou... pořád budou psát o potencionálních dětech a jejich otcích a matkách... na to si prostě musíme zvyknout... -
-
To svedčí o ich inteligencii.
Budú si musieť vymyslieť niečo lepšie.
Ak napíšu niečo normálne a pekné o Michaelovi, to by bol zázrak.
Ale zázraky vedel robiť iba Michael.
A preto ho máme tak radi, bol sám sebou a bol dobrý k luďom bez ohladu na ich vek, rasu, pôvod... -
-
No právě... vyhlásila bych to za státní svátek, kdyby o něm někdy napsali něco hezkýho a hlavně PRAVDIVÝHO... ale to jsi napsala mooc hezky... ano máme ho rádi, protože on měl rád všechny lidi, bez žádných výjimek... v tom byl výjimečný... a za to ho moooc milujeme... -
-
Re: Re: Re: Re: Blesk
Áno nerobil medzi luďmi rozdiely, či boli chudobný, alebo bohatý.
Rozlišoval len ludí dobrých a zlých. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Blesk
Ale to urobili hlavne chamtivý rodičia detí.
V tom prvom prípade to bol zadĺžený Chandlerov otec so svojím hnusným právnikom, vraj syna zmanipuloval a nadrogovali ho aby mohol falošne vypovedať.
A v tom druhom prípade to bola hlavne matka, ktorá si Michaelovom ranči aj s deťmi užívala, utrácala jeho peniaze, asi im to zachutilo, chceli viac, tak sa Michaelovi takto odvďačili.
Asi deti boli po nej a ovplivnila ich.
Už aj v minulosti sa chcela obohatiť tým, že niekoho žalovala. -
No vidíš a přece mu dva malí sviňáci ublížili, jak nejvíc dokázali... za to bych je pověsila za palce do průvanu.... to co mu udělali, to by si nezasloužil nikdo, ani ta největší svině ne, natož pak michael... *9* *8* *8* *8* *16* -
To hej, lebo v detstve mu to nebolo dopriate hrať sa s nimi a asi aj preto, že malé deti mu neublížia a sú nevinné. -
No právě... v tomhle byl skvělej... ale jemu to hrozně slušelo s dětma... úplně se rozzářil... byl sladounkej... *3*
-
-
-
-
Jo a četly jste nedělní aha nebo blesk už nevím.Psali tam o Absolonový jak má teď plastiku nosu.A ona říkala že má snad všechny komplikace a že se bojí,aby taky nemusela nosit roušku jako Jackson,že se jí ten noc bude rozpadat.A v závorce je napsáno že se směj.To mě jako naštvalo.Majkímu se nikdy nos nerozpadal.To jsou kecy.Jako to byli Leav with Michael jackson,nebo jak se to píše.Ke konci říkal že žádnou jinou plastiku krom nosu a důlku nemá.Nos má kvůli tomu že se mu i líp dýchá a vyspívá vysoké tony. -
-
Čo to píšu za hovadiny.
On nosil rúšku kôli slnku a nie kôli nosu. -
-
On vlastně psal v Moonwalku, že jí začal nosit, když mu vytrhli zub moudrosti, aby nedostal nějaký bacil, a pak že jí začal nosit, protože ho to bavilo... že rouška byla prý skvělý způsob, jak se schovat před světem.... -
-
Nééé v pohodičce... já jenom, že tohle psal v tom moonwalku... -
Dobre.
Ja som nemyslela vás, ale tie články, že sa Absolonová bojí že bude nosiť rúšku kôli operovanému nosu.
Kedysi sme si tu písali, že to možno nosil kôli tomu slnku, keď nemal dáždnik.
Ale to bola len taká domienka.
-
-
-
jooo to jsem taky četla... jestli tohle fakt řekla, tak si na ní někde v praze počkám a ten nos jí urvu... -
-
Heh s tím nosem to je fakt super.Se u PC válím smíchy.Hele jestli ti ten nos nepůjde uravt tak ti ještě pomůžu.Jako urážet Majkího že se mu rozpadá nos,a že ještě kvůli tomu musel nosit roušku.On jí nosil kvůli bacilům a tak.A Absolonová je kr***.Kéž by jí ten nos upadl.Jako že by vypadala jako Jackson.Ta u mě skončila holčička.
-
-
-
Máš pravdu... -
-
Děkuji... *3*
-
-
-