-
Ahoj Lidičky
Já to mám v poho dneska do školy nemusím. Jdu až zítra, protože si tahat otázky k maturitě. No, nezávidím Vám, že teď nebudete mít tolik času na MJ, ale doufám, že na něj budete aspoň myslet. *14* Tak se mějte pěkně a posluchejte MJ!!!!! *14* -
Murray-parchant
V případu bude obviněno nejméně dalších 5 lékařů (spíše "lékařů"), ovšem Dr.Murray nese hlavní zodpovědnost. Propofol byl třešničkou na šlehačce neuvěřitelného koktejlu, který pan doktor během několika hodin namíchal. Zde je (dle zprávy koronera):
1:30 10 mg tableta Diazepam (Valium)
20 intravenózně 2 mg Ativan
30 intravenózně 2 mg Midazolam
50 intravenózně 2 mg Ativan
7:30 intravenózně 2 mg Midazolam
10:40 25 mg Propofol (+ Lidocain) - kapačka
Mezi 7:30 a 10:40 byl pravděpodobně podán další lék na bázi benzodiazepinu.
V 10:50 odchází dr.Murray na toaletu, v 110 zjišťuje, že pacient nedýchá, dává kardiopulm.resuscitaci. V 115 volá nejstaršího syna Prince nahoru. Od 11:18 do 125 telefonuje. Ve 12:21 volají 911. Záchranářům doktor řekne pouze, že pacientovi podal Midazolam. V nemocnici odmítne podepsat úmrtní list a na dva dny zmizí. -
Vražda:-(
Add1-Teď jsem četl toto,četli jste to taky?? :
. Lékaři se shodují v tom, že mix léků, který 25.6.dostal je pětinásobkem obvyklé dávky a spolu s propofolem způsobil zástavu dýchání a sekundárně pak zástavu srdce. Srdce přitom zřejmě zůstalo zcela nepoškozeno ... I bez propofolu je mix benzodiazepinů naprosto šílený - něco takového se nepodává ani agresivním psychiatrickým pacientům!!!
Na CNN se probírá, že zabití bude možná překvalifikováno na vraždu, protože Dr.Murray si nepochybně byl vědom viny a činil úkony k zastření činu (mj. pozdní volání záchranky - kalkuloval s časem, během něhož některé látky z těla "zmizí"?).
Add2-za ty prachy co bral mohl alespoň zakoupit přístroj na měření tepu a tlaku a dechu co mají běžně na Jip, když už použíl léky na uspání při operacích. Byl to diletant a né doktor !!! Ať jde sedět, za zabití z velké nedbalosti.
-:- Ach jo...:-( Byl to pěknej parchant na prachy!!!!:-( -:- -
-
Re: Vražda:-(
Vraj kôli nemu umrel aj James Brown, ktorý tiež bral lieky a jeho manželka tiež na infarkt, je to dosť náhod. -
-
Re: Re: Vražda:-(
je to hajzl nezaslouží si žít!
-
-
-
škola
Ahoj. Dobrý ránko *3* před chvílí jsem se vrátila ze školy, je to tam stejně hnusný jako vždycky *15* už sem měla absták že jsem nemohla poslouchat Majkího! *9* -
MJ
zdravím vás všechny :-) chtěla jsem vás poprosit..na té akci v sobotu se prodávaly trička s MJ, ale organizátoři jich neprodali tolik, aby to pokrylo náklady spojené s touto akcí...proto moc prosím, prosím, jestli máte zájem, tak kupujte :-) thvezda@seznam.cz moc tím pomůžete organizátorum, kteří to hradili celé ze svého!!!! :-) -
-
Re: MJ
Ahojky Prosim Tě,můžeš mi poslaat nějakej odkaz na ty trička?Mam taky zájem:-) Předem děkuju:-) -
-
Re: Re: MJ
prosimtě pošli mi to na mail Tea301@seznam.cz děkuju! *4*
-
-
a kde se to tričko dá koupit? *7* -
-
Re: Re: MJ
Napiš maila a pošle ti web a aukro. Já jsem už koukala na trička... Jsou pěkný.
-
-
Ahojík, no to si piš, že si koupím, ale chtěla bych vidět jaké jsou. Kde je nějaká webová stránka? Nebo mi to pošle mailem potom?
-
-
Zdarvim Vás:-*
Dobré ránko lidičky:-)ja jsem byl teď delší dobu mimo vrátil jsem se až dneska brzo ráno.Prosim Vás,nějaký novinky ohledně Majkío?jestli je už pochován a tak...Jediný co vim je,že to snad konečně uznali jako vfraždu na předávkování Propofolem,a ten mu dával Murry.Takže by ten zparchantělěj doktor ulítlej na peníze mohl už konečně přijít o licenci a zavřít,klidně i do tý doby než by ho vynesli nohama napřed.TEA301,to se ti povedlo,je to moc hezký. -
-
Re: Zdarvim Vás:-*
http://www.ahaonline.cz/cz/spolecno st/39898/michael-jackson-50-posledn i-odpocinek-na-nejstrezenejsim-hrbi tove-sveta
A taky, když si projedeš stranu 2, tak tam toho píší víc. -
Re: Zdarvim Vás:-*
Ahojík, no dlouho jsi tu nebyl, to je pravda :-)
Pochovaný Majkí ještě není, ale měl by být tento týden ve čtvrtek (3.9.09).
Bude pochovám na nejstřeženějším hřbitově světa. Podívej se do napsali o mne, tam si najdi ten článek. Je jich tam docela hodně. Jestli nevíš, kde to je, tak když si najedeš na hlavní stránku, tak tam je sekce napsali o mne :-) -
-
Re: Re: Zdarvim Vás:-*
Ahojky,vim kde to najít:-)Takže 3?už aby to měl chudáček zasebou:-( Jinak Ti děkuju a všechno zkouknu:-)
-
-
-
Krásné ranko...
Všem vám přeji krásné ranko.
Jak pak jste se vyspali? Já dobře. Dnes je 1.9. 2009. To znamená, že bude brzy podzim a ten já moooc ráda. O 1.9. mám každý rok chuť kupovat školní potřeby. Nevím, nějak mi to asi chybí, že už je syn dospělý :-)
Miluju podzim, takový ten krásný, kdy na zemi je spadané listí a hraje všemi barvami... *14* -
-
Re: Krásné ranko...
Ja mám jeseň tiež rada, teda začiatok jesene.
Keď už nie je tak moc teplo. Alebo aj jar, leto je tiež dobré. Pokial nie sú neaké velké zmeny počasia, alebo keď často neprší. Zima mi vadí najviac lebo trvá dlho, zima sa začína už v jeseni, keď je voku chladno. -
-
Re: Re: Krásné ranko...
Ano, jaro mám taky moc ráda. Podzim takový ten počáteční, teplý a hezký, ale léto jak píšeš. Pokud nejsou tropy tak ano, ale jak je vedro tak pomoooc :-)
-
-
-
Zbloudilá duše
Holky newim proč ale vzbudila sem se ve 2 ráno a musela sem napsat krátkou básničku!a pojmenovala sem jí zbloudilá duše!
Zastav se poutníče!
Kam pak jdeš?
Neslyšíš že tvé dítě pláče?
Tak ho rychle utišit běž!
Není lehké z mrtvých vztíní,
já rád bych zase zažil milování,
v srdci mě kámen tíží,
že nesmím ke svému dítěti,
jenže už zazněl rosudek boží,
a já už se nesmím navrátiti.
Poutníče chceš mi říct,
že lidé nespatří tě víc?
Že už neuvidí osobu tančící,
jen na nebi hvězdu zářící?
Slzy tlačí se mi do očí,
když vidím jak si lidé rozebírají mé věci,
slyším jak mé děti brečí,
a žal jen jenom v jejich srdci!
A poutníče řekni mi!
Co jsi zanechal mezi lidmi?
Dal jsem jim svůj živoot a lácku,
a proto mi teď srdce trhá,
když slyším jak po mě někdo volá,
vrať se michaele, vrať se nám,
a oni neslyší když jim odpovídám!
Poutníče lidé na tebe nikdy nezapomenou,
protože jsi byl jejich hvězdou milovanou,
a když se kouknou na nebe,
uvidí tam jen tebe!
Michaeli mámetě všichni strašně rídi!
*14* (omlouvám se za chyby) -
-
Re: Zbloudilá duše
Je to krásna básnička,
tá predposledná časť je dobrá. -
-
Re: Re: Zbloudilá duše
Děkuju! není to moc povedený přece jen sem to psala ve 2 ráno! *14*
-
-
Re: Zbloudilá duše
No ta je nádherná... Moc se ti povedla.
-
-
.....
Hola hola škola voooolááááá.... randujme se.... no nic já zase pádím.... tak páááčko... *3* *3* -
-
Re: .....
Jojo lidi pěkně vstávat a cvičit!!.. vemte si co řekl Michael: Škola je dobrým místem na spaní!.. tak si z něj vememe příklad ne? *15* -
-
Re: Re: .....
No jasněěě, jaký pak informace, to doženete doma, ale spánek!!! Ten je potřeba *15* Když budete unavení, budete mít oslabenou imunitu, když bude oslabená imunita, budete náchylní k nemocem a nebudete moc chodit do školy, tak to takhle vysvětlete učitelům a je to *1* *15* *1* -
Re: Re: .....
No to máš vlastně pravdu.... no tak když to řekl michael, tak to musíme poslouchat... *15* *15* *15*
-
-
-
papa
jak musim protože nikdo neví kromě vás že sem na počítači a za 10minut stávám,škoda že musím do školi jinak bych tady byla hodně dlouho asi tak do(16:30)pappaa