Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

michael

tohle je něco podobnýho ale v jinym provedení!
    http://www.youtube.com/watch?v=0s OkEWtvOlQ
    • zanesskaaaa

Re: michael

Nejvíc jak mu ulítnou ty brejle *15* *15* .. ale jak spadne při Smooth Criminal.. chudáák..
      • tea301

Re: Re: michael

mě se nejvic libí jak přichází na to podium a ujede mu noha!! *15* *15*
        • pajka52

Re: Re: Re: michael

Se máte že to muzete shlédnout, mě to nejde,vždy se mi tam ukáže na: Adresa URL obsahovala poškozené ID videa. *9* *9* *9*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: michael

tak to máš blbý! a zanesko mě se taky líbí jak tancuje a jak zanim proleti to lano a on vubec neví oco de!
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: michael

jo stim zipem je to taky dobrý!! určitě byl pokaženej že se mu rozjel! *15* *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: michael

pajko: musíš odstranit mezery, pokaždý když si budeš odtud brát různé linky musíš ty mezery vymazat... :))
              teo: neee nejlepší je jak si zapíná zip a dělá jakože nic a krásně se usmějě *15* *14*
  • tea301

Sranda musí být!

Holky našla sem celkem povedený video s michaelem!! mohlo by se líbit! nejlepší část je kolem 0:32 když michael přichází na podium a ujedemu noha a malem spadne!!
    http://www.youtube.com/wa tch?v=8geGu4mexgo
  • tea301

ahojky

Ahojky lidičky! No mrzímě že bydlim tak daleko od Prahy jinak bych přijela protože stačilo vidět to video tak mi bylo smutno!! No myslím že ti co tam nebyli oslavili michaelovi narozky doma nebo s kamarády ale chci se zeptat těch co tam byly jáký to tam bylo??? *7* *14*
    • Michael Jackson

ahoj byl to nádherný pocit spousta emocí, super lidi i atmosféra tancovalo se zapalovali svíčku zpívalo se do nebe Majkímu k narozkám očima k nebi ,psali se mu vzkazy atd..... *3* pořád na to myslím a brečim *9*
  • pajka52

Dnes jsem se dívala na N24 na koncert Michael Jackson live in Bukurešt'. Viděla sem to už snad po pátý. :-)Tolik energie v sobě Majkl měl... klobouk dolů.. *4* A nejlepší na konec, jak vzlétl nad fanoušky, to bylo super *14*
    Být na jeho koncertě tak šílím jak malá *14*
  • Michael Jackson

Dobrou noc zlatíčka... *14* *3* *15*
  • lina25

:)

Dobrou noc lidičky!!!!
    • zanesskaaaa

Re: :)

Dobrou zlatí *4*
    • terinda321

Re: :)

dobrou zlatíííčko
  • lask1

Michael - video

Sladunký Mikino a jeho sladunký úsmev.

Toto video som objavila včera (pred tým som ho videla na youtube ako aj vy), ale tu je ten rozhovor celý.
    Možno ho tiež máte.
    Terinda je z neho na meko.

Príjemné sledovanie a treba to sledovať s otvorenými očami a zavretými ústami a nos si odlepte od obrazovky. *4*

http://vodpod.com/watch/1850882 -michael-jacksons-oprah-winfrey-int erview
    • lask1

Re: Michael - video

Ani sa Terinde nečudujem.
      *14*
      • terinda321

Re: Re: Michael - video

Já jsem to interview viděla tolikrát, že ho znám nazpamět... to fakt nekecám.... koukám na něj pořád... tohle je taková nááádhera.... je tam hrozně sladkej.... jak mluví o sobě, jak radní a jestli byl zamilovanej... byl tak kráásně v rozpacích... miluju tohle viiiideo.... lask já se ¨sama sobě taky nedivím.... *1* *15* *15* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Michael - video

*15* *15* Tak na to se podívám, zítra si na to udělám čas a kouknu se *14* .. už jsem si to zapla teď, ale pak jsem to nechtěně vypla, trubka no *15*
  • chiaramj

Db

Dobrý večer všem =D
    • pajka52

Re: Db

tobě taky :P *3*
  • zanesskaaaa

Video

http://www.youtube.com/watch?v=ww6p HZRcLCk

Holky na tohle se koukněte.. je to pojatý s humorem.. ale musíte až do konce.. *4*
    • lina25

Re: Video

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

No málem jsem si cvrnkla! *15*
      • polinka

Re: Re: Video

já tady z toho takový výtlemy *1* ten kristus mě dostal *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • terinda321

Zanesskoooo dneska jsi mě teda poprvý pobavila.... to video nemá chybu.... co ti na to mám říct... *1*
      • zanesskaaaa

Jako poprvý zábava ode mě.. nebo poprvé dneska? *15* .. jinak ikonka je nádherná *3*
        • terinda321

Re: Re: Re: Video

Nééé poprvé dneska.... jinak už jsi mě pobavila víckrát... některý tvoje komentáře a hlášky vááážně nemají chybu *1* *1* *1* .... jooo a děkuji.... ikonka kráááásná je.... ale jemu to sluší všude.... jak včera zahlásila linus, tomu by slušel i pytel od brambor... *15* *15* *15* *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Video

Děkuji *15* .. pytel od brambor *15* *15* .. no i bez pytle by nebyl k zahození *15* .. vůůbec *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Video

No to mohl sakra.. aspoň jednou jedinkrát krucíí *15* *14* *14*
            • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: Video

No tak o tom žádná... *14* *1* *1* saaaakra.... alespon trochu se mohl pochlubit vid... *9* *9*
    • thesimsa

Ten Elvis *15* *15* lol *15*
      • zanesskaaaa

*15* *15*
    • lask1

Ostatným vtipálkom vypálili rybník. *15*
      • zanesskaaaa

To jo teda *15*
  • MJ

Ahojky,já taky nakonec nebyla bohužel v Praze,už jsem měla i nacvičený tanec.Moc mě to mrzelo ale všem jsem fandila.
    Za to jsem pořádně zapila Majkího narozeninky z pátka na sobotu a pěkně jsem to rozjela s jedním týpkem na písničku Billie jean *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit