Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet98

Kraj

Holky není někdo zvás z Jihočeskýho kraje? *4*
    • terinda321

Re: Kraj

Já jsem z jihočeskýho kraje... *1*
    • polinka

Re: Kraj

včera jsem tam tam ještě byla na dovče *3*
  • valkikulka

ahoj

no ja v praze nebyla a chtela sem vsechny tady pozdravit no a co jinak lidi jak bylo v Praze ach jooo hm mejtese a co pokecate *7* *7* *9*
  • petulkamilashekpsmj

tak jak bylo?

Ahojky lidicky...tak kolik vas vcera v te Praze asi bylo?:)muselo to tam byt super,skoda,ze jsem nemohla:(
    • zanesskaaaa

Re: tak jak bylo?

no prý jich tancovalo 700 *4*
      • petulkamilashekpsmj

Re: Re: tak jak bylo?

to je lsusny...a slo jim to aspon? xD
        • petulkamilashekpsmj

Re: Re: Re: tak jak bylo?

*slusny
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: tak jak bylo?

se podívej třeba na tn.cz tam to je:)).. ale mě se to líbilo, až mi vhrkly slzy, tolik příznivců, krása *14*
  • baluska1

Zdar

Ahoj teď jsme přijeli z poutě.Bylo to tam super,já byla zrovna na řetízáku,když začali hrát Majkího písničku byla to Black or white já si v duchu říkala:Takhle Majkí určitě řádil na kolotočích,ale teď chudák nemůže.A pak jsem šla po delší době do kostela.Já byla věřící chodila jsem na náboženství 6 let,ale pak nevím.A dneska v tom kostele jsem pořád myslela na Majkího a modlila se za něj.ap kjsem šl za farářem a zeptala jsem se ho jestlu mohou být andělé mezi námi a on řekl že jo že nás ochraňují.
    A včera v noci jsem si otevřela okno a ve 23:48 jsem zapáli svíčku a popřála sej Majkímu k narozenimán a ještě jsem řekla,že doufám že se mi o něm bude zdát a taky zdálo.A pak sjsem si s ním ještě povídala a pak jsem se zeptala tý jeho hvězdy jestli mu je tam nahoře dobře jestli mu nic neschází tak a´t se po otázce udělá nějakej zvuk.A v tu chvíli moje rybka co se jmenuje Majkí narazila do skla.a pak jsem šla spát a poslouchala sem mobil.A bulela jsem jako želva.
  • lina25

:)

Dobrý večer lidičky! Tak jak jste oslavily Majkýho? Já se sice Beat It akce nezúčastnila, ale zato jsem poznala ty nejúžasnější tvorečky kteří mi zkřížily cestu v životě... Mám Vás moc ráda Angie a Terindo!!!!

Sešly jsme se u Angie s Terindou, a celý den koukali na Majkýho. Začali jsme dokumentem, následoval Ghost, Number one klipy a zakončeno domácím videem:) Dlouho pro mě žádní lidé které jsem viděla poprvé v životě nebyli tak blízcí....

P.S. Angie pozdravuj manžela, že sice nebyli koláčky a vykompenzoval si to těma CD :)))
    • lask1

Re: :)

Angie nám už o tom písala.
      Určite to bolo pekné a zaujímavé.

Michael by sa asi potešil keby vedel aké prietelstvá medzi luďmi vytvoril a ako niektorých ludí spojil, bez ohladu na ich vek, pohlavie, alebo pôvod.

Práve to sa mi na ňom páčilo, že nerobil medzi luďmi rozdiely ako je to u niektorých ludí čo si o sebe myslia, že sú niečo viac keď majú peniaze a úspech, slávu.
      Síce sa pohyboval hlavne v uzavretom okruhu ludí hlavne kôli svojej sláve, ale
      narobil medzi luďmi rozdiely a vedel sa spriateliť a porozprávať sa aj so slávnymi a bežnými luďmi s dobrým srdcom.
      Asi preto, že on sám pochádzal zo skromnejších pomerov.
      Ukázal nám, že všetci sme si rovný bez ohladu na to odkial pochádzame a ostatné osobnosti by si z neho mali ziať príklad.
      • lina25

Re: Re: :)

krásně napsaný:)
      • lask1

Ach tie preklepy.
        (nie narobil) nerobil medzi luďmi rozdiely
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: :)

Ano, nejde mi o to jestli zviditelnil moonwalk, nebo že umí zpívat, ale o to co jsi napsala, TO na něm bylo to nejkrásnější.. a za to si ho vážím *14* *14*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: :)

on sám někde řek že je rád když si ho lidé váží jako osobu a ne jako osobnost *4*
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: :)

To je zaujímavé čo povedal.
              Nebol len citlivý, ale aj rozumný.
          • lask1

Aj ja si ho vážim.
            Nemal také maniere ako niektorý iný.
            • zanesskaaaa

Přesně tak.. za to bych jim vždycky dala facku *15*
    • zanesskaaaa

Ahoj linuš.. vidím, že jste si to náramě užili.. já teda nic moc.. ale tak co:))
      • lina25

Ale tak stačí jen myšlenka na Majkýho:)
    • terinda321

*1* *1* No to jo.... ale já tam jela jenom kvůli těm koláááčkům *8* *8* *5* *10* .... Ale linuška máá pravdu... bylo to suuper... taky vás mám mooooc rráda...
      • lina25

Já vás moc!!!Héééj, kde je princátko?????
        • terinda321

Re: Re: Re: :)

Promin, ale já potřebovala změnu... a takhle fotka nemá chybu... no ještě řekni, že jo... promin zlatíčko *9* *9* ale taky těěě mááám moooc ráááda, stejně jako angie... *14* *14*
          • zanesskaaaa

teri jí si vždycky říká kdo je to tu noveej *15* .. jsem zvyklá na princátko *15*
            • terinda321

Holky, když mě se takhle ikonka hrooozně moooc líbí... *9*
          • lina25

Je to krásná ikonka:)
  • lask1

Michael - video

Sweet Mikey.

Michael Jackson - Dangerous (Wetten Dass 1995)
    http://www.youtube.com/watch ?v=q0-IdBBz7qw

Earth song (Wetten Dass)
    http://www.youtube.com/watch ?v=sFLWU4SzhkE&feature=related

*14*
    • polinka

Re: Michael - video

jak je na tom jeřábu nebo co to je tak já se tam zavěsit jako Majkí tak hnedka slítnu *15*
      • lask1

Re: Re: Michael - video

On mal v tom už prax z tých koncertov.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Michael - video

Jo to měl.. ale když jsem to viděla poprvý.. tak jsem o něj normálně měla strach *15* *14*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: Michael - video

jo já jsem myslela že spadne mezi ty lidi a ty by ho zorcupovali chudáčka malýho (skoro 180 cm vysokýho *15* ) *1* *14*
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Michael - video

Nemal by roztrhnuté iba tričko, ale aj ostatné časti odevu. *1*
    • zanesskaaaa

Re: Michael - video

No dokonalost prostě *14* .. opět si trhá tričko *14* *14*
      • lask1

Re: Re: Michael - video

Škoda, že len tričko. *1* *14*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Michael - video

To jo škoda *15* *14*
  • Michael Jackson

Ahoj holky včera to bylo něco neuvěřitelného nádhera... *3* Michaelovi narozky se vyvedli a byli tam super lidi kteří přivezli super atmosféru.... *3* *14* díky všem! *14* *4* *3* mám Vás ráda a TOREMO jsi bezva určo se zase sejdem.... *3*
    • kristyn875

Re: Michael Jackson

jj včerejšek byl nezapomenutelnej.. *3* a tancovali ste? *3* *1*
  • jackson

je velky transvestita. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • mijaja

Re: jackson

Tu si někdo plete pojmy!!!podívej se do slovníku a zjisti si kdo to transvestita vlastně je *8* jen abys to nakonec nebyl-a ty!!!!! *15*
    • zanesskaaaa

Re: jackson

no jasný.. když to napíše blesk je to pravda..
  • anet98

...

Angie můžu si tě přidat do přátel?
    • angie72

Re: ...

Samozřejmě :-)
      • anet98

Re: Re: ...

Díky. *4*
  • angie72

Ahoj všichni...

Jsem jen na chvíli. Dnes mám nějaký líný den.

Jirinezcko, ta básnička je hezká, ale mám k tobě přeci jen něco.
    V momentě, kdy jsem napsala, že píši knihu, tak jsi najednou začala psát taky. To je tvá věc, ale teď jsi se zmínila o básničce, kterou si chceš vložit do knížky. No budiž, kopíruješ co dělám já, ale chtěla bych ti připomenout, že na mém webu co je, je pouze mé a nikdo nemá právo si z toho cokoli kopírovat. Tehdy jsem ti u mne odepisovala, ale nevím, jestli sji to četla. Bylo to na tvůj komentář, že jsi ráda, že píší takové informace, že se ti budou hodit do knihy. Takže nic si neber z mého webu, protože vše píší svou hlavou a stojí mne to dost práce!!!
    Když někdo píše knihu, tak by měl psát svou hlavou a nekopírovat z netu...
    • zanesskaaaa

Re: Ahoj všichni...

Ahoj Angie.. mám to stejně.. jsem taková unavená.. *15*
      • angie72

Re: Re: Ahoj všichni...

Ahoj zaneskooo, no já jsem dneska lííínááá *15*
        Jsem dělala včera i pomazánku, když přijeli holky, tak jsem dnes ještě namazala jednohubky a vzala si je do pelechu k telce. No já jsem ale prase *15* *15* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Ahoj všichni...

*15* .. to my měli včera oslavu.. takže jsem musela vstávat brzo.. v půl jedenáctý *15* .. nejradši bych zalehla, ale musim se nějak přeorientovat abych v úterý vstala do tý školy *15*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Ahoj všichni...

No my právě taky. Přijela lina25 a terinda321. Takže jsme pili, jedli a hlavně!!! Shlédli jsme dokument Living With Michael Jackson, Home video, Ghost, Thriller a pár videoklipů a nadávali jsme na Bashira *15* *15* *15*

Teď jdu na chvíli zase od PC. Takže se měj krásně. Uteklo to moc rychle ty dva měsíce...
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj všichni...

Jo to teda utekly, ale s váma to byly nejkrásnější dva měsíce *14* .. měj se krásně!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit