Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všetko NAJ

Mike Prajem ti, aby si mal, čo najlepšie tam, kde teraz si, tam odkial sa na nás dívaš *4*
  • zanesskaaaa

Ahoj

Pěkný den váám všem.. vidím že tady je to samý Happy Birthday *15* .. já už jsem přála.. ale co tak znova.. Happy Birthday my boy! I love You, but You love me more, I know!!.. I miss You.. Rest in peace Michael!! I neve forget! *14* You allway be my SEXY HERO!! *14* *15*
    • lask1

Re: Ahoj

Sexi angel Michael.

Why we love you,
      because you love us all.
      *4*
    • thesimsa

Sexy Hero *15* dobře ty *1*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahoj

neasi *15* *15*
    • lask1

Aké je u vás počasie?
      U nás od rána leje.
      Ráno bola taká búrka, to sa asi Michael rozčuluje nad tými článkami.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahoj

U nás je krásně.. teda u mě jo *15* .. nevím jak na dalších místech republiky *15* .. Michael je asi šťastný.. třeba tam nahoře dostal vodní pistolku *15*
        • nikkyt

Re: Re: Re: Ahoj

Tady je zataženo ale neprší
        • lask1

Re: Re: Re: Ahoj

Ráno boli u nás také rany ako z dela, stále prší.
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Ahoj

vypadá to, že k nám se žene taky nějakej velikej mrak *15* .. no jo Michael si užívá tý pistolky *15*
    • anet98

Ahoj. *4*
  • luciq-dc

:)

tak jak si užíváte narozky??? já bych nejradši byla v praze...no ale tak pouštim songy a večer svíčku zapálim..
  • horse-smj

HAPPY BRITHDAY

HAPPY BRITHDAY MAJKÍ I LOVE YOU
    • lask1

Re: HAPPY BRITHDAY

Happy Birthday.
      I love you. *4*
      • masno

Re: Re: HAPPY BRITHDAY

I too *4* *4* *4* .
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: HAPPY BRITHDAY

masno ne I ale Me too *15* .. ale nevadí.. splete se každý *3*
  • luciq-dc

srdíčka

tak když nemám těch 51 svíček tak ti aspoň pošlu 51 ode mě ze srdce poslaných srdíček :)
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • luciq-dc

Re: srdíčka

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
      • luciq-dc

Re: Re: srdíčka

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
        • luciq-dc

Re: Re: Re: srdíčka

♥♥♥♥♥♥♥♥
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: srdíčka

tyhle poslední neplatěj to měl 61..no te je jedno aspoň ho mám o 10 srdíček ještě radši *14* *1*
        • luciq-dc

Re: Re: Re: srdíčka

♥♥♥♥♥♥♥♥
  • luciq-dc

happy birthday nejlepší člověku !!!!♥♥♥

majký jsi ten nejhodnější člověk na téhle planetě... na nic víc se nezmůžu..při myšlence na tebe mi docházejí slova... tak snad jen r.i.p. michael.. měj se tam nahoře dobře *14* všichni tě milujem *14* ♥♥
  • baluska1

Vzaz pro Majkího

Majkí vše nejlepší k tvím dnešním nedožitým 51 narozenínám ti přeji vše nejlepší,hodně zdraví štěstí a lásky.A ať ti tam nahoře nic nezchází.

dneska v 1 ráno jsem šla na balkon a viděla jsem tam zase Majkího hvězdu a chvilku jsem si s ní povídala.A pak jsem jí řekla:Majkí vše nejlepším k tvím narozeninám,jen škoda že nejsi mezi námi asbys je mohl oslavit,alespoň já na tebe bdu vzpomínat.Dáme si z kámoškama za tebe dortík a budeme poslouchat tvoje nejlepší hity a koukat na tebe.Protože jsi nejrásnější muž mích snů.si horzně sexy.(V tu chvíli jsem se rozbrečela)
    A pak jako kdyby mi někdo zašeptal do ucha:Děkuji,jsem tu s vámi.
    A pak jako kdyby mě někdo objal.Vítr nebil.Někdo mě pohladil po tváři a dal mi pusu na tvář.Byl to lehoučký větřík,který mě objal.a já si říkala že je to Majkí že je tu semnou.Chjo to byl tak krásný večer já pak emohla usnout usla jsem asi až ve 3 ráno že jsem si to furt připomínala.
    • anet98

Re: Vzaz pro Majkího

Uplně si mě tím dojala.
    • mikkk

Re: Vzaz pro Majkího

to jsi napsala hezky.Já jsem narozky chtěla oslavit dnes na akci v Praze ale bohužel na poslední chvíli nemůžu *9* *9* *9* *9* *9*
      Ale dnes v noci na disce zahráli pár písní tak jsem tančila ostošest *3* *3* a ostatní se přidali,no a taky jsme to pěkně zapili.Takže majkííí ještě jednou KRÁSNÉ NAROZENINKY,MILUJI TĚ
  • HAPPY BIRTHDAY

Happy Birthday Majky...... *9*
  • baluska1

Brečím a závidím

http://www.youtube.com/watch?v=tK4x f4ke90Y
    Pusťe si to od 2 minuty.Tam jenda fanynka jde na podiu a pořád ho objímá.achjo já jí tak závodím asi 1 něco ho tam objímá,né-li více tam s ním je pak jí musela odvést ochranka.Ruce mu líbala.A pak ho zase objala a on jí.To musel být opravdu citliví člověk,který měl rád humor.
    Ale tý fanynce závidím.Úplně tam brečí a něco mu říká do ucha a on kývnul.Koukněte na to.
  • nespesna

mám něco

http://www.stream.cz/video/322038-d okument-o-michaelu-jacksonovi/0

tohle je dojemne dozvitese oněm hodně!
    • baluska1

Re: mám něco

To už tu jednou někdo dával,ale evadí.
    • lask1

Re: mám něco

To už väčšina ludí tu pozná.
      • zanesskaaaa

Re: Re: mám něco