-
zatím lidičky
musím jít,zatím se mějte lidičky ahoj......na majkího budu myslet pořád *14* *9* pááááápáááá -
-
Re: zatím lidičky
papa majko
*15* -
-
Re: Re: zatím lidičky
ahojky všichníííííí
-
-
Re: zatím lidičky
Páá. *4*
-
-
Nevíte,co
je pravdy na tom,že Majkí,když znásilnil dítě,tak, si potom ty nejmacatější chlapce upekl na rožni a snědl je.Je to pravda nebo ne?Odpovězte mi prosím někdo,ano. *9* -
-
Re: Nevíte,co
No jasně.. bulvár má přeci vždycky zaručený zprávy.. -
To si vazne tak blba nebo navedena? -
-
Re: Re: Nevíte,co
opravdu ti musím odpovídat? *15* -
-
Re: Re: Re: Nevíte,co
To nebylo na tebe *15* To bych si nedovolila :-D -
-
Re: Re: Re: Re: Nevíte,co
Jávim *15* .. ale jestli ti mám odpovídat jestli je BLBÁ neo navedená *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nevíte,co
no to taky *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nevíte,co
Aha :-D
Rekla bych ze kombinace obojiho *15*
-
-
-
-
-
NE!Co si to něm prosimtě myslíš???? *10* *10* *7* -
ne
-
-
název
prosím vás ví někdo jak se jmenuje ta písnička z toho záznumu?=záznam z poslední zkoušky????? *7* -
-
Re: název
they dont care abou us -
-
Re: Re: název
móóóc ti děkuji *14* *3*
-
-
-
Mail
Tady je můj mail anetaruz@centrum.cz Kdo chce ať si ho uloží.Díky. *4* -
Ahooooooooooj
Ahoj. dneska jsem se vrátila z dovči, ale stejně jsem pořád myslela na Majkího *9* no koukám že ste se holky pěkně rozjeli přes 14000 přispěvků *1* no co se tady řešilo ten tejden? *7* -
-
Re: Ahooooooooooj
ahojky, dofám že sis to užila?,hodně se toho řešilo *15* -
-
Re: Re: Ahooooooooooj
no až na to že sem 2 dny byla nemocná tak v poho *1* jo hodně dík za odpověd *1* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Ahooooooooooj
neni zač...... *15*
-
-
-
-
mišaaa
moooc mooooc mooooc mooooc z celyho srdce ti majklíčku přeju všeeee nejjjjj a fakt věřím že žiješ a jestli to je pravda tak ti přeju ještě aspon jednou takovyhle leta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!wow SCREAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju těěěěěěěěěěěěěěěěěěě muckyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy moc!!!! love love love love love love love!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ješte jednou vše nejky a nadherny narozkyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* -
Chci se zeptat,jestli někdo neví e-mail na Blesk.Moc ráda bych jim poslala e-mail -
-
Re: E-mail
zkus nejvetsi.hnus@ble.cz -
-
Re: Re: E-mail
nejvetsi.hnus@ble.cz to se povedlo *15*
-
-
-
51
I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you,I lowe you
51krát lásky pro Majkího
Muck,Muck,Muck,Muck,Muc k
Muck,Muck,Muck,Muck,Muck
Muck,M uck,Muck,Muck,Muck
Muck,Muck,Muck, Muck,Muck
Muck,Muck,Muck,Muck,Muck
Muck,Muck,Muck,Muck,Muck
Muck,Mu ck,Muck,Muck,Muck
Muck,Muck,Muck,M uck,Muck
Muck,Muck,Muck,Muck,Muck
Muck,Muck,Muck,Muck,Muck
MUCK
51 Pusinek pro Majkího
Jenu co byh dala k narozenimám?Veliké obejmutí a naslouchání.Poslechla bych si co ho trápí a snažila ybch se ho toho trápení zbavit.
Miluju tě a stále na tebe myslím dnem i nocí.Ty si můj idol,moje ikonka na dalšík 50let.Jsi muž mích snů.Ty jsi můj život za tebe bych klidněMajkí dýchala.Vlastním tělem bych tě chránila.Kdyby o tobě nechutně lhali tak radši ať lžou o mě.Kdyby tě někdo chtěl bodnout tak mě. -
-
Re: 51
Mooc pěkný. *14* -
To je krááása *14* *14* takoví originální *3* -
nádhera -
-
Re: Re: 51
Díky.ten text sem si četla ten svůj a te´d mě to rozbrečelo.
-
-
*14* *14* *14*
-
-
51
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
-
Chtěla jsem tam mít ještě 51 srdíček.
-