Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JOOOOOOOOOOO

Tak MÁME rekord.ted jsme ve zlutejch laznich dotancili BEAT IT.je nas tu pres 20 tisic fanousku. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14*
    • majka111

Re: JOOOOOOOOOOO

to je supééééér *14* *14*
    • mijaja

Re: JOOOOOOOOOOO

Já to věděla,že to bude mega akceee *3* škoda,že jsem až z druhýho konce republiky,jinak bych tam byla zaručeně též *14* aspoň mrknu na zprávy *9*
  • lask1

VH1 online

Vh1 je aj na tejto stránke.

http://www.tvchannelsf ree.com/watch/3921/VH1-Hits.html
  • mijaja

dotaz

Nevíte proč je Majkíí na super.cz pořád na 6.místě???Přitom má už víc lidí ve fanu než Baroš,kterej je na 5.!!!
    • majka111

Re: dotaz

no,to taky nechápu *10*
  • majka111

pro luciq-dc

takže svíčku zapálíme ve 23:26 ok?....děkujeme angie za ten čas *3*
    • luciq-dc

Re: pro luciq-dc

jo dobře tak tady budu už ve čtvrt ... no :D
      • majka111

Re: Re: pro luciq-dc

hmmmmmm,já jen v ten čas zapálím svíčku,je mi líto ale na diskuzi nebudu *9*
        • luciq-dc

Re: Re: Re: pro luciq-dc

neva tak snad tu někdo bude...
          • anet98

Re: Re: Re: Re: pro luciq-dc

Já tu možná budu. *3* Ale nevím to jistě.
          • majka111

Re: Re: Re: Re: pro luciq-dc

jo, určitě tady někdo bude,aspon budu na vás a na majkla myslet *14* *3*
      • luciq-dc

Re: Re: pro luciq-dc

jo taky děkuju za ten čas angie :D
  • luciq-dc

čas

já bych tu svíčku zapálila v tolik hodin kdy umřel v kolik to prosím bylo? nemyslím čas v los angeles..ale u nás bylo 23: něco te|ď to nevim přesně prosím napište
    • angie72

Re: čas

Bylo to 23:26... Jinak v Praze to pořád jede. Já sice v praze bydlím, ale měly jsme soukromou oslavu s Terinda321 a lina25. Bylo to suprový. Shlédly jsme dokument, Ghost, Home video a videoklipy. Nabaštily jsme se, víno jsme si daly a bylo to krásný.

Je mi po Majkím smutno. Ještě navíc, když vím, že ten Murray je takový hajzl! Takový koktejl léků. Copak neví, že se léky vzájemně ovlivňují? Že nemůžou zabrat právě proto, že je jich taková kombinace? Ale ublíží!!!

Majkí, vše nej, nej broučku. Měj se tam nahoře krásně a mysli na to, že na Tebe moc myslíme a milujeme Tě!!!
      • luciq-dc

Re: Re: čas

¨já ji zapálim v těch 23:26 doufám že tu ještě někdo bude..majka111 zapálíš jí taky jako já nebo ne?

angie: o praze mi nemluv ..já jsem tam tak chtěla...ted tady sedim a koukám na vh1 tedka tam hraje black or white *14*
        • majka111

Re: Re: Re: čas

no já ani to vh1 nemám,jo zapálím jí jako ty *3*
    • majka111

Re: čas

souhlasím,ví někdo teda v kolik to bylo?
      • luciq-dc

Re: Re: čas

děkuju takže ji zapálíš se mnou až se dozvíme ten čas?
        • majka111

přesně *3*
        • angie72

Já mám svíčku zapálenou celý den, protože to je den narozenin, tak vzpomínám svíčkou po celý den...
  • .

teď jsem se vrátila z Prahy, bylo to bombový x) *14* *14* *14* HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY DEAR MICHAEL, HAPPY BIRTHDAY TO YOOOU!!! <3<3<3 WE LOVE YOU FOREVER!!!!!!!!! JSI NAVŽDYCKY TEN NEJLEPŠÍ!!! *14* *14* *14*
    • anet98

Re: .

To je dobře že se ti to líbilo. *4* Mě to dneska mrzelo že jsem tam nejela. *9*
      • majka111

Re: Re: .

mě taky moc mrzí že jsem tam nebyla *9*
        • anet98

Re: Re: Re: .

No jo no já zapálím svíčku doma. *3*
          • majka111

Re: Re: Re: Re: .

já taky, ale nevím vkolik hodin, vkolik ty zapálíš svíčku? *15*
            • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Re: .

nechcete jí prosím zapálit v půl jedenáctý?
  • happy birthday

happy birthday michael...vím že nejsi mezi žívími ale v mém a našem srdci žiješ naa budeš žít navždy...we love you and i love you forever michael jackson...
  • polinka

vh1

kdo máte vh1 tak se ted dívejte ted tam bude dlouho pořád jenom Majkí *14*
  • polinka

boty

http://allmichaeljackson.blog.cz/09 08/nike-a-kolekce-tenisek-michael-j ackson#comment64123842
    aaaaaa ty boty jsou uuuuužasný *14* *14* ty bych brala hned *1*
    • mijaja

Re: boty

Tak ty musím zaručeně mít *14* ať to stojí co to stojí *15* alespoň by pořád chodil se mnou *1* *14*
    • thesimsa

Re: boty

Mohli by je prodavat i v Česku..snad *4*
      • Re: Re: boty

Ja je chci taky ty botky libi se mi at se tady prodavaj hned si je koupim!!!Kde se ksakru vlastne prodavaj???
  • lidicky

bila jsem na tom dance party pro majkala a bilo nas tam asi 10 tisic fanousku.brecely sme a tancili na majkiho songy.bilo to supr. *1* *1* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
    • januska100

Re: lidicky

škoda že sem tam nebyla *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit