Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Balusko,

ty si tak neskutecne vymejslis,ze uz to prekracuje vsechny meze.bud si z nas delas legraci nebo jsi vazne psychicky nemocna a mela by ses lecit.po tyhle pohadce,co sis tady zase vymyslela ti uz muze verit jen naprostej blazen.radim ti-prestan si vymejslet a jdi se lecit. *13*
    • chiaramj

Re: Balusko,

já tomu vůbec nerozumím...tejden sem tu nebyla je tu něco novýho??
    • mijaja

Re: Balusko,

Taktéž mi příjde celý sáhodlouhý příběh dnešního dne vymyšlenej *9* sice nevím co se tu předtím všechno řešilo,ale tohle je fakt divoký *15*
  • baluska1

Dicko trysko

Zapoměla sejm vám napsat jaká byla diskotéka u nás na Majkího pošesct.
    Takže napřed jsme měli osalvičku v klubovně.Poslechli jsem jeho 5 CD Thriller,Dangerous,Histori,Bad,Invi ncible.
    Zpapali jsem za něj dortík.Byl hezkej moc,kolem něj jsme zapálili 51 svíček a než jsem odcházeli tak jsem je sfoukly.
    A potom jsem šli na diskotéku.Ta byla pecková Kdybyste nás někdo viděl z holkama v akci jak jsem trsali na Beat it a na thriller ty lidi z nás se museli válet smíchy,když jsme to ale tančili na podiu.A na Biliie Jean co trénujeme že to chceme natočit a dát na youtube,jsme taky tančili a to nám fakt tleskali.
    Nejlepší byla soutěž o nejlepší chůzy MOONWALK já šla jako první,ale bylo tam zrovna něco jako na potvoru něco vylitýho a jak jsem si tak šla máchala jsem si ruka tak mi to uklouzlo a já slítla.No všichni samozdřejmě výtle,ale dostala jsem trička co tam byly z New Yourkru oni tam u nás stáli 250 a já to dostala jako bolestný že jsem si narazila kostrč a ještě se břinkla do hlavy a mám tam řádnou bouli. *1* *1*
    A pak bylo na řadě nejlepší zazpívaná píseň a k tomu tancovat.Já jsem tentokrát šla 8 stoupla jsem si na tančicí desku a zpustila jsem,vybrali my Will You be there,kterou naštěstí umím.
    • baluska1

Re: Dicko trysko

Pokračování:
      Zapoměla sejm vám napsat jaká byla diskotéka u nás na Majkího pošesct.

Když jsem skočila tak všichni tleskali a chtěli eště.tak mi pustili tu nejhorší,která mě dostane You are not alone.Já jsem tam během zpívání rozbrečela,ani už jsem ke konci nemohla.Ale vyhrála jsem 2GB mp4 kde už jsou daný Majkího úplně všechny songy,akže teď poslouchám.U Moonwalk jsem to skusila ještě jednou a byla jsem 5,protože já jsem si to 1,5 před tím trénovala.Sice povlečení nemám,ale neva.A když už končila tak jsem si ještě zazpívala Gon too soone.A řekla jsem do mikrofonu:děkuji vám že jste dnes přišli,alespoň jsme si zavzpomínali na našeho Majkího,který my v tuhle chvíli moc chybý.a chtěla bych vás poprosit jestli byste mi řekli co byste mu dali k narozeninám.Já bych ho potřádně obejmula a naslouchala mu,a vyslišela bych jeho prozby a co ho trápí.Tak si to povíme.A taky bych mu teď chtěla něco vzkázat.Mílí Michaeli k dnešním nedožitým 51 ti přeji vše nejlepší,hodně zdraví,lásky,úcty tam nahoře a aby ti tam nic nezcházelo.Moc tě miluju a neustále na tebe mislím(a rozbrečwla jsem se)
      A jedna holka tam řekla jako dárek:Já bych mu koupila pořádně velkýho plyšáka Petra Pana,prtože ho nesmírně miloval jako já Majkího,škoda že odešel právě náš slaďoučký Majkí.a dala bych mu pusinku.Ach jak já ho lidi miluju.
      To mě teda dojalo a udělalo to definytivní tečku za diskotékou.Pak jsem se rozešli a ješě před kulturákem jsme si zatančili na Beat It.
      Takže dnešek super,až na ten zadek a tu bouli. *1*
      • pajka52

Re: Re: Dicko trysko

Tak urča sis to pořádně užila,co? *4* Co bych za to dala,kdybych měla tu možnost tam být svámi.....a užít si to naplno.... *9* *9* *9*
        • chiaramj

Re: Re: Re: Dicko trysko

Závodim Ti =)) Jela bych hned
        • Re: Re: Re: Dicko trysko

jezisi,holky snad ji to neverite.je to lharka,ktera se snazi bejt zajimava.je mi z ni zle. *8*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Dicko trysko

Pane bože já si nevymýšlím.Hele všem sem snad jednou něco slíbila a to držím.A navíc když si myslíš že lžu tak pro si to čteš.a navíc se s tebou nebudu hádak,když má Majkí dnes narozeniny,ale jsetli to chceš řešit tak přes vzkazi si to pojď řešit.Kdyby něco je to pravda.Tohle je disku ze o Majkím, a né hadací místnustak.POkud jsi to dobře čet co se u dělo tak je to vyřešený.Já sem to nebila tý aleksce jsem nick neukradla,a navíc se spolu bavíme tak tu nic laskavě nemel jo.Je to pravda že ta diskotéka byla.Jenže tys tam nebila,tak nevím co tu meleš.Když o tom nevíš nic tak ani nic nepiš.Nehodlám se hádat v tento den kdy se máme radovat.Jestli to teda jako víš že má náš Majkí narozeniny.a s tebou se fak hádat nechi,jedině přes vzaky.
          • pajka52

Re: Re: Re: Re: Dicko trysko

lharka? jak to vite? *7*
      • anet98

Re: Re: Dicko trysko

Tak to je hezký až na tu bouli. *15*To je dobře že se ti to líbilo. *4*
  • MJ

AHOJKY,NEVÍTE KDE STOJÍ TEN MICHAELUV POMNÍČEK?
  • tichulka

vse nej

vse nej k 51 narozeninam a hlavne ti preji zaslouzeny odpicenek, ktery si po vsech tech hitech zaslouzis
  • chiaramj

Narozeniny

Ahojky dneska budu asi celej večer vzpomínat na Majkího..=( Je mi hrozně líto,že se nedožil svých narozenin =( Doufám že ale všechno vidí a hlavně to jak moc ho máme/te rádi *14* *9*
  • janikoz

Narozeniny MJ

Takže Ti Michaeli přeju hodně štěstíčka, zdravíčka a pohody v tom nebíčku a doufám, že jsi tam nahoře usmíváš, když Ti tady tak fandíme.
  • baluska1

MJ

Ahoj teď říkali že to so bylo dneska v Praze bude v televiti.Tak si pusťe teď zprávy na Nově,ale šup už by to tam mělo každou chvylku být.
    • baluska1

Re: MJ

Už to tam bylo.Já to natočila na mobil si,tak se to pokusím dát do videoklipů kdyžtak.Je to z těch zpráv.
      • anet98

Re: Re: MJ

Jo já sem to taky viděla.
  • Romčo!

Co to tady plácáš,že nás je ve Žlutých lázních 20 000. *8* Si upadla,ne.Je nás tu zhruba tisícovka.Jsi úplně pitomá,nezlob se. *13*
    • Re: Romčo!

Tak jsem se spletla,no. Aby ses z toho náhodou neposral,ty zkurvenče blbej. Mě nadávat nebudeš ty čuráku. *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • mileyhilary

narozeniny

Všechno nejlepší k nedozitých 51 let máme tě rádi a doufáme že nás tam ze zhora vidíš jak tě máme moooc rádi
  • majka111

pááááá

bohužel lidičky zlatí,už musím,nezapomente na tu svíčku zapálit ve 23:26 *3* já tedy nezapomenu mějte se páááááá *14*
    • chiaramj

Re: pááááá

na to nezapomenu =(
    • luciq-dc

Re: pááááá

nezapomeneme!!!:D vyfotim si jí už k tomu mám napsaný papírky...:) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit