-
videjka
sem sebou měla kameru ale blbla mi ale něco mám takže zítra se pokusim dát něco na youtubko..ju a ještě sem chtěla říct, že tam bylo to plátno co bylo Stamples centru(nwm pořádně jak se to píše) *3* a to co sme mu tam napsali za vzkazy to se bude posílat do Ameriky *3* -
Film
Někde sem četla že má být celovečerní film o Majkím.A že by měla být premiéra 30.října??Kdyby to tady bylo tak určitě jdu *1* -
Díky
Díky moc všem jak jste se mě zastali.Taky se vás zastanu až se do vás bude někdo narážet.
Jo teď koukám na Leav with Michael Jackson.Je to na streamu.Je to hezký.Kdo to viděl tak ví.jak tam Majkí jde dřív na to podium.Nebo ja jedou v tom vlaku a to dítě:Ztančíš nám?A on:Jo ale společně dítě:Zatanši On:Společně dítě:Zatanči nám moonwalk on:vždyť jste mě to naučili vy.
Je to tak krásný.Bylo mu 44,ale vypadá na míň. -
-
Re: Díky
Ten dokument je dokonalej =D *14* -
Re: Díky
Nejevíc jak se na začátku smál jeho přízvuku.. a jak ho zkoušel taky *14* *14* *15* .. takej SEXY přízvuk má jenom Michael *14* -
-
Re: Re: Díky
Jj přesně.A nebo ty fanoušci:Můžu tě obejmout Majkí:Jasný pojď
Ta fanynka v Berlíně v těch garážích jak ho objala a dala mu pusu. -
-
Re: Re: Re: Díky
A nebo Bashir jak tam pka porád mele o těch plsatikách ke konci.Pořád že si změnil olbičej a Majkí že nee jenom nos.Ten Bashir mu nevěřil neb co.On Majkí mluví pravdu,ale on bude do něj porád rejpat a myslí si že řekne že jo že má milion plastik.Já toho chlapa nesnášim. -
-
Re: Re: Re: Re: Díky
Martin Bashir sucks!!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Díky
*15* -
*15* *15*
-
-
tjn ale skoda ze tam potom ty otazky vyszrihly by me zajimalo na co se ptal... *7* -
-
Jak tam furt cpe to spaní z dětma.Nedivila bych se kdyby měl něco s tou smrtí společného. -
nooo neasi.. a ještě to v tom dokumentu řekne.. asi jsem jetě víc zvědavá *15* dělo bych mu dala.. blbečkovi *15*
-
-
Bashir je blbec,nemám ho ráda.. *16*
-
-
-
-
-
super mega senza..nemám slov
ahojky te´d sem přijela z tý Prahy..nejúžasnější den na celym světě..jako upa pecka..škoda že sem tam na tý party nemohla zůstat dýl..ale bylo to něco nezapomenutelného vidět tolik lidí kteří milují Majkyho a beat it..uplná pecka a navíc muj plakátek Majkyho je slavnej *1* je v novinách na Seznamu..drží ho kámoška a já sem vytlemená hned vedle..nejky to skandování...prostě Majky forever a ještě až vám budu vyprávět všechny ty zážitky..senzace *14* *14* Majky hodně moc ště¨stíčka a zdravíčka k 51 narozeninám..we love you *14* *3* *9* -
-
Re: super mega senza..nemám slov
doufam, že příští rok to bude zase..tjo..mě se tak nechtělo jít.. *9* netancovali sme čtyřikrát ale asi desetkrát dycky sme si vykřičeli dva tři tanečky navíc *1* prostě pecka..a jak byly všichni v pohodě..ju pak sme jeli hromadně metrem všichni na černo *1* a upa sme tam byli všude jak sardinky ju a odstavili sme jezdící schody..a tancovali sme i v metru:D *3* prostě pecka..a skandovali sme v ulicích v metru všude..bylo nám to fuk..prostě super..nej ta díza...jako všechny jeho písničky..objednala sem si jeho tašku.. *15* takže v sedmym nebi..akorát mě sere, že sem si s nima nezazpívala will you be there a newm to překvápko..ale snad mi to holky řeknou *3* -
-
Re: Re: super mega senza..nemám slov
ale jako fakt pecka..ju a ukazovali nám pamětní desku a sochu co bude v Praze někde v ulici ale to se prý nesmí zatim říct..ale byla krásná *14* a řikali,že tu sošku budeme moct mít v mini podobě i doma *1* ju a příští rok řikali, že bude něco tady a prý se bude tancovat na thriller ale v Bratislavě..ale snad budou nějaký svozový busy jako s Ostravy dneska *1* *3* ale fakt pecka..na tohle vživotě nezapomenu..pořád nwm jak to pořádně popsat prostě přímo mega senzace.. *1* -
-
Re: Re: Re: super mega senza..nemám slov
prej: nemáme to říkat *15*
-
-
Prej vsichni na cernou *15* *15* *15* dobře vy *1* *15* -
-
Sorry *Na černo* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: super mega senza..nemám slov
no jasný hej *15* .. takhle jsme jeli s bráchou na koncert, ale lístek jsme měli.. ale nezastrčili jsme ho do tý blbosti jak to v tom cvakne *15* .. až po koncertě jsme museli.. tam byli poldové *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: super mega senza..nemám slov
tomu se říká vyčůranost *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: super mega senza..nemám slov
Ja jsem jednou taky jela na cerno nebo jako listek jsem mela ale starej *15*
..Spoluzacce vzdycky listek vydrzi na X jizd *15* Ho vzdycky namydli cvikne ukaze revizorovi a seskrabe a jde na novo *15*
-
-
-
-
heeej tak to joo.. dobře VY!! *15* .. až mi bude osmnáct tak jedu *15* *14*
-
-
Heč ten plakát mam taky... *1* *1* -
Ou tak to Ti strašně moc závidim =) Snad příští rok =( -
he-ej dobrej výtlem tam máš *15* .. a ten plakát mám taky *15* .. viděla jsem to video.. krááása *14* -
Upřímně: Závidím ti to!!! *14* *14* -
Nevis jestli to bude aji pristi rok ? *7* -
v těch brejlích slunečních to jseš ty jo? *4* -
-
¨jasan..zrcadlovky..to je moje závislost *1* *3* -
-
Viděla jsem a závidím ti to.Ale jak si tam ty super fotka:-D.http://www.novinky.cz/kokt ejl/177636-v-praze-tancilo-700-priz nivcu-michaela-jacksona.html To jsi ty na tý fotce.
-
-
-
-
fotka
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/40612 no ta ehm... slečna se teda má!!! jak já bych chtěla bejt na jejím místě!!! *14* *14* *8* *15* Majkí je tam tááááááák uuuuužasnej a saxy!!! *15* -
-
Re: fotka
Tatiana Thumbtzen...nebo aplespoň myslím, že se to tak píše *1* -
-
Re: Re: fotka
Jooooooooo *15*
-
-
Tatiana ale dal nwm *1* -
-
Tatiana Thumzen. -
-
Re: Re: Re: fotka
joooo lask.. šikuláá *15* *14*
-
-
no jasně.. Tatiana.. myslím.. no doprčic ty jména *15* -
-
*15* *15*
-
-
-
to je tááá... hmmm kurňa jak se jmenuje.. Michael byl do ní zamilovanej.. ta na tý fotce tady na osbnostech jak se za ní schovává.. no do kopru teď si nevzpomenu jak se jmenuje *15* -
-
neni to ta jeho první láska ta tamta? *15* -
-
Tatum O´neal myslim nebo nejak tak *15* -
-
Re: Re: Re: Re: fotka
noo tak nějak.. ty vajdoo.. šikulaa *15*
-
-
no první láska byla taa ne ta z toho dokumentu.. jak se s ním chtěla vyspat ale on nechtěl.. do prčic já si ty jména nezapamatuju *15*
-
-
-
nevíte někdo kdo to je plsky? *7* -
-
Možná to je ta z toho videoklipu the way you make me feel.nebo je jí z toho profilu trochec podobná *15*
-
-
-
Koně?
Nevíte jestli rád Majkí jezdil na koni,a nebo je měl alespoň rád? -
-
Re: Koně?
O tom sem nikdy neslyšela,ale v Nevrlandu koně nebyli ne? -
-
Re: Re: Koně?
To netuším, ale asi ne.. ale Michael měl rád všechny zvířata *4*
-
-
Re: Koně?
Tak ty se nepřestaneš vtírat,ty lhářko. *8* Koukej odsud vypadnout,ty psychopatko.Už mě vážně nebaví číst si tady ty tvoje výmysly,o tom jak miluješ majkla. *8* -
-
nechápu proč jí pořád napadá??!!! *13* se jenom ptá ne?! -
A ty tu jako děláš co, že všem rozkazuješ, co mají dělat? Hm.. vždyť se jenom zeptala.. tak je slušné jí odpovědět.. a ne jí hned nadávat.. a jak máme vědět, že třeba ty nejsi nějaká ubožačka, co si tady vymejšlí?.. Hm? -
Martino to už přeháníš. jestli máš něco proti balusce tak jí to řekni přes vzkazy. tady je diskuze o michaelovi jacksonovi a ne o tom co si myslíš o balusce, na to neni nikdo zvědavej. -
-
Re: Re: Re: Koně?
já tady taky neřikám co si myslim o tobě! a že to neni moc hezký... jo a souhlasim baluska se jenom ptá nic víc...
-
-
Jako ted se ji musim zastat..Vzdyt se jen pta..To nemuze? -
-
Re: Re: Re: Koně?
Přesně taak? Já nevidim problem
-
-
O co tu de?
-
-
-
:)
http://allmichaeljackson.blog.cz/09 08/rozhovor-s-uri-gellem-blizkym-pr itelem-michaela-jacksona-o-davovem- silenstvi
Michael byl Osobnost se vším všudy a v každé situaci *14* -
čas
Doufám že neusnu u diskuze abych nezameškala ten čas... -
Večer..
Hezký večer vám všem.. předem se omlouvám, že neodepisuji na vzkazy.. my máme doma oslavu trak nestíhám všechno kontrolovat.. ještě jednou omlouvám se.. jo a Michael se narodil 23:48 tak v tu dobu zapálím svíčku:)... -
-
Re: Večer..
Mimochodem, viděla jsem ten Tribute dance Beat It.. hrozně krásný, až mi vyhrkly slzy.. vy co jste tam byli.. holky jste šikulky!! -
Re: Večer..
Ale to asi nebolo našeho času. -
-
Re: Re: Večer..
nene našeho času to je zítra v 08:48 ráno:)) -
-
Re: Re: Re: Večer..
Ja som si ju dneska večer zapálila, na tom až tak nezáleží. -
Re: Re: Re: Večer..
Tak prečo chceš zapalovať sviečku o 23:48. -
-
Re: Re: Re: Re: Večer..
nooo, protože zítra v 08:48 mám ještě noc *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Večer..
Ani se mi ta svíčka nechce zapalovat.. jsou to jeho narozeniny.. nechci být smutná, když vím, že on si ty narozeniny nahoře užívá *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Večer..
Ja viem, ono je to vlastne jedno.
*4*
-
-
-
-
-
-
rádio
Holky,neznáte tu někdo internetový rádio kde hrají jenom písničky Michaela Jacksona *7* -
-
Re: rádio
Jedno znám ale nevím jméno. *9* -
jj jedno bylo ... jeho reklama byla snad všude ale už jsem tam dlouho nebyla ... nevim ještš ještě hraje -
-
Re: Re: rádio
a nezas ty stranky nebo tak neco ? *4* -
vy myslíte www.mjtunes.com *7* skuste to možná to je to co hledáte *3* -
-
Re: Re: Re: rádio
diiky moc!! :)
-
-
-
taky jsem hledala ale zatim bezvysledne =( -
taky jsem hledala ale zatim bezvysledne =( -
-
taky jsem pátrala a našla nějaký odkaz na radio Jackson,ale ten už nefunguje.naposledy bylo funkční 2.8 *9* -
-
Re: Re: Re: rádio
na to jsem taky narazila,škoda že už nefunguje *5*
-
-
-
Taky sem hledala ale zatim bezvysledne tak kdybys neco nasla tak mi dej prosím vědět =) -
-
Kdybych našla, určitě vám dám vědět,ale zatím nic..
-
-