Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

milujutě michaeli!!

on je tak dojemny kvuli sve tvaři
  • baluska1

Zítra

Chjo tak do prahy nejedu,ale půjdu na diskotéku k nám do kulturáku,ale napřed doma budem mít oslavu.Já jsem obědnala malí dor kde bude napsáno Vše nejlepší k narozenímán Majkí.A koupila jsem balíček svíček kde jich je 100 tak těch 51 dáme okolo toho dortu a budeme poslouchat jedo Cd a zpívat a tancovat.budeme to mít v klubovně a už moc se těším.a pak na tu diskotéku.Já se těším do tý klubovny dneska jsem to tam vyzdobovali.všude po zdech Majkího plagáty.Jeden je velký jako on.Na tom plagátě stojí.Potom na jedný stěně jsou texty všech jeho písní.Dali jse tam lampiony.Takže budeme oslavovat takhle jeho narozky.No jako kdby byl s náma v tý klubovně.A navíc jetš moje kámoška je Evelína takže i její svátek.Už se moc těším na tu osavu.Ten dork je čokoládovej a ten text je napsanej barevně.Ale škoda že ta praha nevišla.
    • baluska1

Re: Zítra

Ale ani šampus nebude chybět.
      • tea301

Re: Re: Zítra

tak to jo já mužu tak zapálit svíčku a poslouchat jeho cd protože z mých přátel ho nikdo moc nemá rád což mě dost mrzí!! *9*
    • tea301

Re: Zítra

páni tak to ti závidim!! já taky nemužu do prahy páč bydlim 360km od ní!! *9*
      • baluska1

A nemáš mi co závidět.Ale každý to oslaví jinak.Nikdy nikomu nic nezáviď že když to máš tak je to ve skutečnosti jinak než jsi myslela.:D
      • masno

No Teo, já jsem až ve Zlínském kraji, na Slovácku. To je skoro u Slovenska! A to ještě bydlím v pidivesničce, kde se neprodává ani gyros *9* *9* .
        • tea301

Re: Re: Re: Zítra

prosimtě my sme sice městys ale nemáme ani pořádný silnice!! jediným + je to že se na našem zámku natáčel kamenák a že tu každoročně vystupujou slavný cesty si představ byl tu i karel gott a měla sem dojem že si strhne na našich cestách nápravu!!!!! no ale lucka bíla která tu je zitra má štěstí už udělali alespon ty hlavní cesty ale jinka ZAPADÁKOV!!!!!
          • masno

Re: Re: Re: Re: Zítra

Nooo, jooo to je prostě život
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Zítra

Já bydlím v Březnici to je takoví městečko je nás obyvatel 2500.A naše + je to že na našem zámku se natáčela Princezna ze mlejna I.Jak ten jidrřich je v tý místnosti s tou kočkou a žábou tak to je u nás.A pak ještě jedna pohátka,ale tu nebudete znát.O vodníku Jakoubkovi.A Hudlice taky zapadákov a natáčel se tam fil Roming jak tam s tím autom stojí na tom kopci to je u tety a u toho natáčení jsem byla.To saý o vodníku Jakobkovi jsem taky viděla.Ale co je tohle diskuze Majkího a né kde se co natáčelo,ale na ten zejtřek se moc těším.Já bydlím od prahy 50km
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: Zítra

50km hej taky bych chtěla to máš kousek! hej lidi vyte jakk tenkrát byl v roce 1996 ten koncert v praze tak se chci zeptat slyšela sem že to mělo byt kvuli tomu že je v praze jeho socha jestli jo nevite kde?
  • tea301

cd

teď poslouchám cd michaela a normálně musim bulet ta pisnička will you be there mě dostane a onzvlášť to jak na konci řekne I'll never let you part for you're always in my HEARTprostě to se neubránim a brečim!!! *9*
    • lady_jackson

Re: cd

přesně tak... já to radši ani neposlouchám.. je to nádhera, ale totálně mě to odbourává *9*
      • baluska1

Re: Re: cd

Když mi je smutno tak si pustím Black or White to mě rozveselý.
        • lady_jackson

Re: Re: Re: cd

taky úplná pravda! ta mě taky rozveseluje *4*
        • tea301

tu taky miluju miluju všechny jeho pisničky!!
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: cd

Já jí taky miluju,ale nejvíc Majkího.Hey četla jsi si to nej.Ten novej příspěvek odemě je nahoře.Jeslti ne tak si ho přečti.
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: cd

jj to sem si četla xD!! ale stačilo napsat že je celej sexi že naněm není jediný místo okterym se to řict nedá!!
      • tea301

mě to spíš pomáhá!! když mám depku tak si nasadim sluchátka pustim to naplno a brečim!!
    • lady_jackson

přesně tak... já to radši ani neposlouchám.. je to nádhera, ale totálně mě to odbourává *9*
    • baluska1

Ale jestli jsi viděla klp z koncertu tak jak řekne to in ma Heart tak je tam vodět že on taky brečí.a nejsi sama mě taky vždy dostane.
      • tea301

to ti věřim ale i tak tu pisničku slyšim nejmíň po 150tý a vždycky!!! prostě už vim že si ju nechám zahrát na pohřbu ať ho má rodina má ráda nebo ne!!! protože jestli mě má někdo doprovodit na onen svět tak on svou písničkou!!! *14*
        • baluska1

Přesně,ale já chci na pohřbu si nechat zahrát You are not alone,ať se to našim líbí nebo ne.No i když už asi oni taky žít nebudou,prostě si jí nechám zahrát a rodina se s tím smíří.
          • tea301

Re: Re: Re: Re: cd

tu sem taky chtěla jako druhou!! hej v tom klipu je tak sladkej!!!!
            • baluska1

Re: Re: Re: Re: Re: cd

Že jo.Ta písnička mě vždycky tam děsně rozbulí že to není možný.Já si svíčky zejtra breme uhasím.Chjo.KDO BY TO ŘEKL JEŠTĚ PŘED 3 MĚSÍCEMA ŽE PATRI SWEYZ PŘEŽIJE MAJKÍHO.A NEBO SONG GONE TO SOON TU SI TAKY NECHÁM ZAHRÁT A WILL YOU BE THERE TAKY.nEJRADĚJI BYCH SI NA POHŘBU NECHALA ZAHRÁV VŠECHNY.nO CO NEBUDEME SE TU BAVIT O SMRTI MÁME KUS ŽIVOTA JETĚ PŘED SEBOU NE?
  • lask1

Michael - video

Symbolicky posielam pekné videá.

Michael Jackson 45 Birthday Party PART 1
    má to 6 častí

http://www.youtube.com/w atch?v=bLLXTuQrB6w

http://www.yo utube.com/watch?v=56DtxWKzQr0

ht tp://www.youtube.com/watch?v=hHJ0GV Owrs4&feature=related

http://www .youtube.com/watch?v=F1xUqiI92JQ

http://www.youtube.com/watch?v=lwp 6dqY7isE&feature=related

http:// www.youtube.com/watch?v=lhSrMbII-9E &feature=related

*4*
    • tea301

Re: Michael - video

Ach jo mě to nejde!
      • thesimsa

Re: Re: Michael - video

Vymaz mezery..
    • thesimsa

To prvni video jak je tam zaber na Michaeluv zadek *15* *15* *15*
      • lask1

Ale voda tam dneska není ani špunt.
        *1*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Michael - video

Skoda *1*

3:55 mohli by mu ty kalhoty spadnout *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Michael - video

asi si z toho záběru na pozadí udělám tapetu *15* .. on má tak SEXY zadek *14* *15*
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Michael - video

Vy by ste mu tie šaty asi roztrhali...
              a potom si neviem ani predstaviť čo by sa dialo.
            • zanesskaaaa

no jasně *15* .. to má za to nebá být tak hrozně SEXY!! *15*
            • thesimsa

Jasne *15*
              Kdyby sundal kalhoty tak by jsme bezeli rychleji jak Bolt ze? *1* ...Chudak Michael *15*
            • zanesskaaaa

lask to by vážně nestačil.. ty my s thesimsou zařídíme viď *15*
            • thesimsa

Kdyby mu spadli kalhoty tak by mu nepomohlo ani 100 Bodyguardu *1*
            • lask1

On by asi nestíhal pred vami ani utekať, by ste sa na neho vrhli...
              Už viem načo má tú ochranku. *1*
            • thesimsa

*15* *15*
              Jo to má *1*
        • zanesskaaaa

kurňa to je špatný *15*
    • lask1

Ja viem, že ste to možno videli.
      • lask1

Keď som sa minule na to dívala, tak v jednom tomto videu spomínali aj Bashira.
        • lask1

Te to v 3 videu asi v 3:17 minúte.
      • zanesskaaaa

neviděla.. ráda se podívám.. už jsem viděla kousek.. 45?.. vypadá na 35 brouček *14*
        • lask1

Tí bodygárdi majú asi 2 metre.
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Michael - video

neni to tam kde na něj jedna paní vykřikne OH MAN YOU'RE SO HOT.. nebo tak nějak?.. a on se potom stydí? *15*
            • thesimsa

Aha *15* ja jsem to pobrala jakoze Pri TOM zas tak malej nebyl *1*
              Ja za to nemuzu jsem zvykla ze skoly udelat ze vseho dvojsmysl *15*
            • zanesskaaaa

to bylo k tomu s těma bodygárdama *15* .. ty tvoje dvojsmysli *15*
            • lask1

Aha áno, on sa tak nachvílu otočí.
              Ale som si všimla, že sa tak hambil pri viacerých príležitostiach, keď ho dostali fanúšikovia do rozpakov.
            • thesimsa

Veta.. "a přitom zas tak malej nebyl:D" ...stale patrila k videu? *15*
            • zanesskaaaa

jo to je.. a přitom zas tak malej nebyl:D
              to jak jsem se ptala.. tak je to na druhým videu hned na začátku.. jak se tam stydí.. aa je úžasneeej *14* *15*
            • lask1

Aha ty si reagovala na tú tortu.

Je tam zlatý akokeby ju jedol nasilu.
              Len neviem komu ju hodil.
              Je to v tom 6 videu.
            • lask1

Ja som myslela tí čo za ním stoja, je oproti nim taký malý.
        • lask1

V tom poslednom krájajú tortu, on si odhrizne, ale mne sa zdá, že mu torta moc nechutí.
          Niekomu to potom hodil, je originálny.
  • nespesna

novinka

hele tet se objevilo video že michael je živy ja to mu věřim Michael!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
    • tea301

Re: novinka

to video je už dlouho ale sem snim na pochybách! I love you michaeli!!! *14*
    • zanesskaaaa

Re: novinka

teť.. když už tak teĎ.. negramoto.. a jak jsem ráno říkala.. on mi volal i s Elvisem.. takže jako žije no, prý se má dobře.. i Elvis, Lennon, Monroe i 2pac no..
      • thesimsa

Re: Re: novinka

2pac mi volal ze behem tydne prej dojede do Česka .. *15* Treba vezme i Michaela *1*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: novinka

faaakt?.. supeer *15* dobře ty *15*
        • masno

Re: Re: Re: novinka

*1* *1* *15* dobrý thesimso!
  • zanesskaaaa

...

Ty vajdoo holky nepište toho tolik, normálně nestíhám odepisovat..
    • lask1

Re: ...

Tak začnite včerajšiu debatu s tým špuntom.
      Kde sme to prestali. *15*
    • tea301

Re: ...

já nestíhám číst natož odepisovat!
  • tea301

happy birthday

ahoj lidičky! jen se chci zeptat je tu někdo kdo to tu semnou vydrží až do 0:01 abysme tu společně popřáli michaelovi vše nejlepší a ať ho tam nahoře milují stejně tak jako my tady? *4*
    • zanesskaaaa

Re: happy birthday

00:01.. to je pro mě jako 20:00.. takže klidně *15*
      • masno

Re: Re: happy birthday

že jo Žany? *1*
      • tea301

dobře! tak všichni tu!!!!!!!!
    • masno

Re: happy birthday

JÁ! *1*
      • tea301

Tak fajn doufám že tu neusnu ale na michaelovi mi záleží víc než na mém spánku leda že by se mi zdálo oněm!! *14*
  • masno

Dobrou!

Dobrou noc všichni, já už jdu, možná se ještě vrátím, no uvidíme *3* . Ať se vám zdají sny o Majkímu a zítra v osm teda zapálíme ty svíčky, no... tak DOBROU! *4*
    • zanesskaaaa

Re: Dobrou!

Dobrou *4*
    • luciq-dc

Re: Dobrou!

zítra v osm večer jo teda.. taky přeju dobrou noc *3*
  • lady_jackson

mj party

Ahojte, je tu někdo z vás z Prahy a plánuje jít zítra na Michael Jackson tribute party do Žlutejch lázní? *4*
    • luciq-dc

Re: mj party

oh bože tam jsem tak chtěla jet... ahcjo...
  • anet98

Dneska...

Dneska jsme byli na výletě a zastavili jsme se v Dačicích a tam sem si koupila klobouk.Můžu se zeptat co se tady řešilo? *4*
    • luciq-dc

Re: Dneska...

já mám taky ten kloubouk!! mám ho všude s sebou.. ještě si chci koupit ten bílej s tim černym pruhem jak měl michael v klipu smooth criminal z moonwakeru... *14*
      • masno

Re: Re: Dneska...

Ten je hezký *14*
    • masno

Re: Dneska...

Ále, celkem tak všechno.Jeden ubožák zase nadával Michaelovi, jinak jsme hodně mluvily o jeho narozeninách *3*
      • anet98

Re: Re: Dneska...

Díky. *4*
        • masno

Re: Re: Re: Dneska...

To je dobrý... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit