-
Majkí...
To je blbost. To si už jen lidi dávají dohromady, že 1+1=2
Všichni jsou zmatený. Vemte si, že dva měsíce je Majkí po smrti a těch článků je 452 jen tady na osobnostech.Je to chaotický, ale Prince měl prý volat, když zjistil, že Majkí nedýchá. Prý křičel, ať zavolají rychle Prince a Prince, když doběhl tak si myslel, že si tatínek dělá srandu, ale když viděl jak Murray masíruje Majkímu srdíčko, tak prý stál jako přikovaný chudinka. Ale nemusí to být pravda. Podle mě ten co volal byl aistent, nebo ten kuchař, který podal tuhle výpověď. Popisoval jak to probíhalo, jak čekal na Majkího, že přijde na snídani. Dokonce řekl co měl připraveno Majkí k snídani. Prý začal chystat oběd, když se podíval na mobil a bylo 12:05, tak Murray strašně křičel a volal Prince. Prý si myslel (kuchař), že Majkí spí déle, protože dlouho trénoval na This is it! -
-
Re: Majkí...
Zdravím Angie. Já jen k tomu zázraku, který byl natočen v garážích. Byla to německá TV RTL, která ho natočila a dala na youtube, prý to byl takový testovací balonek, jak se lidi zase chytnou. Pokud chceš, dám tady překlad rozhovoru, kde RTL vysvětluje proč to udělala. Odkaz dát nemůžu, jde o registrovaný web, takže ten překlad můžu pouze zkopírovat. Tak to jsou parchanti, dělat z lidí blbce. Ale tady je jasně vidět, jak jednoduché je vyrábět tyhle konspirace. -
-
Re: Re: Majkí...
Tak tohle by už rodina Majkího neměla nechat jen tak. A že z toho mohl mít někdo třeba smrt je nenapadlo???
Já letím do centra, budu večer. Pááá -
-
Re: Re: Re: Majkí...
Ne, oni vidí zase jenom senzaci. Je to novinářský póvl.papa -
-
Re: Re: Re: Re: Majkí...
To jo. Papa
-
-
To je pravda!!.. měj se páá..
-
-
Grrrrr! *10* -
Dementi... -
To si dělají prču ne?? Oni čekali na reakci lidí?? No tak to je na psychiatrii... -
-
Je to tak. Jo, a můžete 3x hádat, kdo je tam v diskuzi...
Je to dlouhý překlad, ale stojí za přečtení. -
-
Re: Re: Re: Re: Majkí...
Laidy45.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Majkí...
Trubice jedna.. -
No to jsou takový kreténi!!!! -
Jak jinak, že...Myslím, že má tady jiný nick a dnes ji Angie setřela, ale nebudu jmenovat...stačí mi, když vidím tenhle smajlík *13*
-
-
-
-
-
Re: Majkí...
to jsem taky četla někde.. chudinky u toho museli být.. ale líbilo se mi jak si napsala aby zavolali Prince a Prince *1* .. nee pardon to sem nepatří *9* -
-
Ne to je jinak myšlený. Aby zavolali Prince, a Prince když doběhl... Už to chápeš *15* -
-
jo ahá *15*
-
-
-
-
Michael - články
Čo to tam píšu zase za sprostosti, to už nemá obdoby.
Už mi s tými výmyslami lezú na nervy.
Tie drogy tam mohol aj niekto podstrčiť, ak tam vôbec neaké boli. -
-
Re: Michael - články
Ten hnoj sa už nedá ani čitať, samé prízemnosti.
Človeku sa z nich´obracia žalúdok. -
-
Re: Re: Michael - články
Lask já tam dneska vůbec nebyla a už nemám sílu na to... -
-
Re: Re: Re: Michael - články
mě stačil nadpis a bylo mi špatně.. -
-
Re: Re: Re: Re: Michael - články
Mne tiež.
-
-
Re: Re: Re: Michael - články
Ja som si prečítala asi dve vety, vraj o neakých drogách a kašlala som na to.
Tiež sa mi to nechce čítať.
-
-
-
-
To jako fakt?!
Tak to je docela hustý! Vždycky jsem si myslela, že u MJ Murry jenom tak seděl a čekal, že umře, když už zabil i nějaký lidi před tím. Ale i tak, Blanket to podle mě zvládal ztěží, je mu sedm a nemá takovou sílu! Nemohl by dospělelému člověku masírovat srdce. Myslím,že by se to minulo účinkem. Nechci si tady hrát na machra a na doktora už vůbec ne. *13* Jen můj názor. -
-
Re: To jako fakt?!
To nebyl Blanket, ale Prince I. -
Re: To jako fakt?!
Já si myslím, že máš pravdu.
-
-
Nevím....
Lidi, nevím co je na tom pravdy, ale někdo v komentech na Blesku, píše, že Murray prý poslal Prince k Majkýmu, aby mu masíroval srdce, zatímco šel volat záchranku. Neslyšel někdo něco takového? -
-
Re: Nevím....
Ne... -
Re: Nevím....
Tak to netuším..
-
-
Otázka a omluva
Ahoj lidičky, nejprve se chci omluvit, že jsem sem ten článek o té marihuaně dala jako dvě novinky. *9* Jak druhou novinku jsem vložila ten nadpis. *9* a ještě jsem se chtěla zeptat, jeslti jste někdo na netu neviděl nebo nemáte nějakou fotečku, kde byl MJ jako úplně malý miminko, jen mě to tak napadlo, protože má zítra narozky *14* *3* Budu zítra hledět každou chvíli k nebi a gratulovat mu. *4* *1* -
-
Re: Otázka a omluva
Zkus tuhle
http://3.bp.blogspot.com/_ lm8Y5U8e5WM/SkYLZZmVwcI/AAAAAAAAASY /E1ZiQlK_kp0/s400/michael_jackson_i nfant_baby_picture_pic.jpg -
Re: Otázka a omluva
Ano, mám jednu fotku. Já jen jestli někdo neví, kdy se narodil- tím myslím hodinu. Nevíte to? *7* -
-
Re: Re: Otázka a omluva
23:48 amerického času *3* -
-
Re: Re: Re: Otázka a omluva
A našeho? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka a omluva
30. 8. 1958 08:48 ráno *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka a omluva
Díkes. *3*
-
-
-
-
-
-
MJ
Though we´re far apart
You´re always in my heart *14* *14* -
-
Re: MJ
To vystihuje vše... *14* *14* -
-
Re: Re: MJ
To jo. *14*
-
-
Re: MJ
přesně tak *14*
-
-
....
Lidičky já tady nechci rozbouřit řeky, ale já bych se nedivila, kdyby si to marihuanu vzal... Je to nelegální lék a i sami lékaři to ví, takže prý dokonce uvažují, že jí kvůli tomuto zlegalizují... a jestliže měl bolesti, třeba mu to pomáhalo... tím nechci říkat, že to bral, jenom že bych se nedivila... -
-
Re: ....
Jo je to lék. Tatínek mého manžela, když měl rakovinu plic, tak jsme sháněli právě marihuanu, protože se z ní dělá čaj, máslo, přidává se i do jídla a pomáhá. Pantátovi se moc ulevilo, ale protože už potom neměl, tak zase začal slábnout, až v lednu zemřel. Takže i kdyby jí užíval, tohle není nelegální droga. Ale zase na druhou stranu, kdo ví kdo tam co dal, že doktore Murrayi!!! -
-
Re: Re: ....
Přesně!! -
-
Re: Re: Re: ....
To má něco do sebe! *10*
-
-
No ani bych se nedivila, kdyby to byla práce Murraye...Majkýho chápu, jestly jí užíval.
-
-
No jasně.. ať si jí klidně bral.. je to lék.. znám jednoho člověka, který si z ní dělá čaj, protože je nemocný.. ale Blesk z něj zase dělají feťáka a to bolí.. -
-
Jo, Blesk píše o Majkím hnusný věci *9* -
-
Všechny noviny o něm píšou hnusně aby svůj trapnej plátek prodali za každou cenu. *16* Ale my fanoušci ho budeme milovat za všech okolnosti *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ....
Tak to jo. To je pravda *4*
-
-
-
-
Vždyť jo!Je to lék! -
-
Když se mu po tom udělalo dobře...
-
-
souhlas s tebou -
Já vím, že je to jenom bulvární myšlenka, ale z teoretickýho hlediska byste se mu divit nemohli... -
-
Marjanku používá spousta lidí jako lék a to i v ČR,tak proč by nemohl Majki???? -
-
Právě... a já myslím, že michael měl ukrutný bolesti a jestliže tohle byl útěk od nich, tak proč ne... -
-
Re: Re: Re: Re: ....
Určitě lepší než propofol...
-
-
-
-
-
MICHAEL
MILUJU TĚ MICHAELI!!!!! I s TUNOU MARIHUANY A HEROINU, NENÍ NIC, CO BY ZMĚNILO MůJ NÁZOR!!!!! I LOVE YOU!!! doufám, žře se tomu tam nahoře směješ!!!!! :-) -
blesk
to, co pořád píšou ti zmetci... dneska už to přehnali.
to fakt bolí.
*9* -
-
Re: blesk
to jsou prasata ty novináři, právě kvůli nim, tam ten heroin a trávu měl! miluju ho i kdyby tam měl tunu heroinu!!!! -
-
Re: Re: blesk
Podle mě to bral ten kokot Murray.A pak to tam nastražil. -
-
Re: Re: Re: blesk
Taky si myslím, že to byl on. Blesk to VÁŽNĚ přehnal! *10*
-
-
-
Re: blesk
myslíš to s tou marihuanou a heroinem?.. už to trošku přehání frajeři!! -
-
Re: Re: blesk
mě je z toho zle *9*
jako já nemyslím, že Majkl byl nějakej narkoman...
ale vzhledem k tomu, že měl bolesti a ten stres posledních let... VŮBEC bych mu nezazlívala, kdyby si občas dal marijánku, fakt.
navíc v novinkách.cz psali, že kromě toho našli i bělící přípravky na kůži.
teď to vypadá jakoby byl Majkl lhář.
protože jak drogy tak bělící přípravky - obojí odmítal.
je mi zle. *9* -
-
nevím, nemůžu to posuzovat, ale myslím, že by si marijánku nikdy nedal, vždyť ani nikdy nepil alkohol, tak proč marijánku, přeci měl dost léků na bolesti.. -
-
Re: Re: Re: Re: blesk
právěže tohle jsem si taky myslela, ale když nad tím teď přemýšlím...
možná by aj mariána byla lepší než léky.
-
-
Podle mě jestli ten bělící přípravekt fakt měl tak asi proto že vitiligo dělá bíli skvrny a on nechtěl mít skvrny a tak si tím bělícím prostředkem pomáhal ke absolutnímu zbělení -
-
Re: Re: Re: Re: blesk
já si to taky myslím, že prostě ty skvrny si už pak bělil... prostě na sebe dbal no.
ale ted byl bledej jako stěna, možná už vůbec skvrny neměl ani nebo naprosto minimálně...
-
-
-
-
-
pro zaness
ahoj :_ú co se stalo s 2pacem? -
-
Re: pro zaness
no zemřel.. -
-
Re: Re: pro zaness
Zaneskoo, já nevím jaké máš info s Elvisem, ale tu desku s Majkím mají vydat 31.2.2010. Elvis Kreslí (toho máš na mysli, že)a Michael s novým albem...to bude šupa... *1* *5* -
-
Re: Re: Re: pro zaness
Vy si nedáte pokoj... *1* *1* ale myslím, že to bude dost luxusní pecka... už se těším... třeba to překoná thriller... -
-
Re: Re: Re: Re: pro zaness
To si pif. *1* Zaneska zpívá vokály..., ale není to zatím jisté..Majkl chce, aby tam měla jednu sólovou písničku. No, v každém případě se 31.2.máme na co těšit. *5* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro zaness
Nedivila bych se kdyby to tam dali *1* -
*1* Raději toho nehme nebo si to zítra přečteme v Blesku. *1* -
Bude to pecka.. budete všichni čumět jakej jsem zpěvák *1* .. a ještě budu mít duet s Michaelem.. co víc si přát *1* -
Jak to víš? *1* Tohle se už taky provalilo?...jo Lajka a Gagarin dělá křoví...Točí se to celé na Marsu, u Gagarinů na zahradě. -
Jo tak sólo jo?? Hm... tak to je pocta... a možná, že jim tam do toho bude štakat lajka... *1* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Re: pro zaness
No ale hrozně chudák.... takhle mladej.... ježiiiš -
-
Re: Re: Re: pro zaness
No to jo 25 let.. to je rozný.. si vemte to je půlka Michaelova života.. -
-
No jo... mistři svýho řemesla... -
No to jo.... a i michael zemřel mladý... ale 25 let, to je darda... ale je pravda, že toho za těch 25 let dokázal dost... -
-
jojo opravdu hodně.. a Michael byl taky ještě mladý.. oba toho dokázali jak nejvíc mohli..
-
-
-
-
-