-
bohužel
hmmmmmm.......bohužel musim,mějte se zatim krásně, pá lidi *4* -
Ahoj
Přeju krásný poledne všeem:)) -
-
Re: Ahoj
Ahojky! I tobě! -
Re: Ahoj
tobě taky,zanessko *3*
-
-
něco zvláštního......
včera večer se mi stalo něco zvláštního!....šla jsem spát a ve vokně jsem zase viděla tu hvězdu,tak jsem jí řekla o tom záhadném videu,jak je tam prý majkl a pak jsem řekla-jestli majký není mezi námi,tak at mám jakýkoliv sen ani nemusí být o majklovi a jestli žije tak at nemám sen!!!!co si myslíte měla jsem sen nebo ne???? *3* -
-
Re: něco zvláštního......
Hádám že měla?? *3* Jeee fakt nvm *1* -
-
Re: Re: něco zvláštního......
přesně měla jsem sen....je to náhoda nebo ne?????? *7*
-
-
-
Hmmmm
http://www.youtube.com/watch?v=ixaR NAFtE0Y&feature=fvw
Taky hezký -
Krása,nádhera
http://www.youtube.com/watch?v=Jck_ nM_1wPg
Tohle video s Majkím je krásný,nekdo ho už jsem dávat tak vy co jste neměli možnost ho vidět tak ho tu máte.Je vidět že má Majkí smysl pro humor=DD -
POhřeb?
chci se zeptat,kdo z vás tady ví kdy a kde bude Majkí pohřben.Oni psaly v novinách že 29.8 a potom o dva dny to přeloží takže nevím.Jestli to zde někdo ví tak bych byla moc ráda jsetli by mi to někdo řekl.Já už ohledně pohřbu nevím vůbec nic.
Děkuji předem. -
v blesku
pisou,ze majkl zije.myslim,ze si z nas vsech majkl pekne vystrelil.od zacatku jsem neverila tomu,ze je mrtvy a ted se mi to potvrdilo.timhle podvodem se,ale definitivne odepsal. *5* -
-
Re: v blesku
No jasně byl to on.. zrovna mi volal s Elvisem, prý že se mnou chtějí nahrát písničku.. jo mimochodem 2pac vás všechny pozdravuje.. -
-
Re: Re: v blesku
*15* *15* dobře *15* *15* -
*1* *1* *1* Ty nezklameš! Lennon tam náhodou není? Dlouho jsem ho neviděla....Ať se někdy zase staví! -
-
Re: Re: Re: v blesku
jo jasný já Michaelovi zavolám a domluvím ti shůzku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: v blesku
No dobrý! Tak já se budu těšit *3* Kujů! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: v blesku
No nemáš zač *15* pro tebe všechno *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: v blesku
dobře ty Zanesko.Ty zavolej Majkímu já zavolám Elvisovi ju?
-
-
-
-
myslím že jsou to kecy. v mém srdci žije navždy a to je tak asi jedíná prvda -
-
To by Majkí skončil takhle u všech kdby to jen hrál.A ten člověk z toho auta prostě mohl být kdokoli.Dneska si kdekoli koupíš paruku a bílou košili.To bych taky mohla nahrát ideo a pak říct že jsem Majkí.To jsou prostě žvásty.Bulvár kecá jakmile je někdo podobný Majkímu tak honem honem nějaký článek a napssat že žije.Nevěř tomu,protože to by Majkí si myslím neudělal. -
-
Re: Re: Re: v blesku
Takže já tomu nevěřím.Ať nakecá kdo chce že Majkí žije tak tomu nevěř.Protože oni nemají přímí důkaz.A nevím kdo to psala,le má pravdu není tam datum nic.A ani do tváře tomu dotyčnému není vidět.Prostě si z nás dělajá srandu a já tomu NEVĚŘÍM.
-
-
-
to jsem nechtěla,aby kvůly mě ztratil fandu *9*
-
-
!!!!!!!!!!!
Nwm mám tomu uvěřit???? *7* *8* Ale proč by nás zradil????? *9* *7* *8*
http://www.blesk.cz/clanek/showbiz-zahranicni-showbiz/121460/zivy-michael-jackson-na-videu.html -
-
Re: !!!!!!!!!!!
Určitě tomu věř!!!!Já tomu taky věřim protože ten člověk v tom videu je Majkímu vážně hodně podobný *3* *3* -
-
Re: Re: !!!!!!!!!!!
Hele, je strašně zajímavý, že včera i dneska jsi tady v momentě, kdy se tu píší bláboly o tom, že Majkí žije. Neregistr! Určitě by někdo jen tak zašel na osobnosti, aniž by byl neregistrovaný v žádné osobnosti. Nehraj tady na nás tyhle kraviny... -
-
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!
To ani memůžu říct svuj názor????Prostě si to myslim a ty mi do toho kecat nemůžeš!! *13* *13*
-
-
je to určitě nesmysl
-
-
Myslíš, kdyby to byla pravda, že by se to na netu objevilo až dva měsíce po Majkího smrti? Asi určitě ne, že ne!!!
To tady budeme denně řešit jedno a to samé? Už mě to unavuje! -
-
to je fakt, a navíc proč by to dělal???
-
-
možná to není pravda,ale proč by to natáčely???????? *9*
Ale musím uznat,že vypadá jako on..... -
-
myslíš, že by to zveřejnily 2 měsíce po smrti??? Tohle očividně není nestranný pozorovatel. Jde podle mě o reklamní tah...Kvůli prodejnosti desek atd...jde o prachy -
-
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!
pokud se nemylim,tento snimek nevysel dva mesice po smrti MJ,ale kratce po jeho smrti...a to velmi kratce
-
-
asi to není pravda....
-
-
ja bych tomu taky neverila..kdo vi kdo to z te dodavky vylezl..a ani u toho neni cas atd.. -
-
no jasný..tomu nevěř
-
-
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
-
praha
ahoj..gratuluju a zaroven zavidim vsem co jedou do prahy..mohli by jst nam tem co tam nemohou neco natocit..? *3* prosim prosim.. -
-
Re: praha
určitě to bude na you tube a v telce :-) -
-
Re: Re: praha
tk to tu telku budu mit pustenou celej den.. *1* *1*
-
-
-
Bodyguard vzpomíná na MJ
http://www.blesk.cz/clanek/showbiz- legenda-jackson/118313/bodyguard-za hradnik-jackson-mi-dal-tu-nejvetsi- duveru.html -
-
Re: Bodyguard vzpomíná na MJ
Brouček, já už jednou četla rozhovor se Zahradníkem. Mluvil hezky o Majkím...
-