-
To jsou věci
... Vědci zjistili i to, že nejšťastnějším dnem za celou dobu sledování, tedy čtyři roky, byl 4. listopad 2008. Den, kdy byl do úřadu uveden americký prezident Barack Obama. Naopak nejsmutnějším byl den, kdy zemřel Michael Jackson. -
-
Re: To jsou věci
Len nechápem prečo teda tolko ludí verí tým hlúpostiam, ktoré sa v minulosti aj v účasnosti o ňom písali.
Prečo tolko ludí na neho nadáva bez toho, aby sa snažili o ňom viac dozvedieť a pochopiť jeho konanie a úmysly.
Každý z týchto ludí hodnotí len jeho fasádu, súkromný život a nie jeho hudbu a dobré skutky.
On sám povedal
Hudba je istý druh mantry, ktorá upokojuje dušu. Potrebujeme ju rovnako ako život.
Okrem toho chcel pomôcť tomuto svetu, lebo sa nemohol dívať na to nešťastie, ktoré sa okolo nás deje.
Keď mal na to prostriedky, tak ich použil.
Prečo ludia, ktorý namiesto toho, aby sa snažili pochopiť jeho posolstvo,
z nenávisti, alebo zo závisti sa mu snažili uškodiť všeliakými fámami, klamstvami a falošnými žalobami. -
-
Re: Re: To jsou věci
Protože jsou to STUPIDNÍ IGNORANTI, kteří věří všemu, co se píše v novinách!!.. nechtějí pochopit, že Michael nebyl jenom ta tuctová, namyšlená osobnost, která si o sobě hodně moc myslí, ale osoba, která si toho v životě hodně prožila a snažila se pomoct celému světu.. ale jim to prostě nedojde a furt si budou mlýt to svoje!! -
-
Re: Re: Re: To jsou věci
No je pravda, že je medzi nimi aj vela závistivcov, ale majú mu čo závidieť.
A tí ostatný sú zabednenci, ktorí uveria hneď prvej vete, ktorú im niekto anonimný presvečivo prednesie na kuse papiera, ktorý na druhý deň skončí v koši, lebo tam aj patrí. -
-
Re: Re: Re: Re: To jsou věci
To je pravda, patří do koše, já už to ani nečtu, mám vždycky sto chutí něco rozkopat.. těm novinářům jde akorát tak o prachy! a ti lidé jim to všechno věří..
-
-
-
-
To je pravda!!.. -
-
Re: Re: To jsou věci
Jo, tak už je to i vědecky potvrzeno *4*
-
-
jježiš už zase řvu.. miluju tě majkýýý
-
-
PRO VŠECHNY K TITULCE
Nemůžete se pořád zlobit ohledně titulky. Je tu celá řada osobností a vy dobře víte, že bráním Majkího snad nejvíc, jak vůbec bránit jde. Tak i snad chápete, že když vám teď píšu, že nemůže být jen Majkí na titulce, že to nemyslím špatně.
Nejsme tu jen my, nemůžeme být sobečtí. Je tu celá řada fanoušků a fanynek z jiných fanů.
Děkuji za pochopení!
*14* -
-
Re: PRO VŠECHNY K TITULCE
Jo, to je fakt.. já se jenom zeptala, jestli ho tam ještě někdy dají, pán odpověděl že ano, ale teď to v plánu nemají.. ale nějak extrémě mi to teda nevadí, jenom jsem si toho prostě všimla *1* -
-
Re: Re: PRO VŠECHNY K TITULCE
To bylo všeobecně, ne na tebe zaneskooo. Nedávno tady kvůli tomu byly dlouhé diskuze víš :-) -
-
Re: Re: Re: PRO VŠECHNY K TITULCE
Aháá, tak to jo, to už si nepamatuju, to je na mě moc dlouho:))
-
-
-
-
Speechless
To je nádherná písnička. Mám jí doma už tak dlouho a vždy jsem se přes ní posunula dál, až teď jsem si jí poslechla. Je moc krásná!!!
SPEECHLESS... -
-
Re: Speechless
jo, ta je krásná.. ale ten název.. asi ho vyslovit před někým, kdo tu písničku nezná, tak asi nevim no.. *1* -
Re: Speechless
angi, ta je uplně luxusní :-)
-
-
tribute
a taky by mě zajímalo, kde se mám zaregistrovtat když chci tancovat beat it tribute. jen jsem se stala na facebooku fanouškem, tak snad to stačí? -
-
Re: tribute
To vůůůbec nestačí. Tady se podívej http://www.michaeljacksonweb.cz/bea tit.htm
-
-
Ahojík
Ahojíík všichni, přeju vám krásný den.. chci poděkovat Angie, že napsala o tom závisláctví a tak té Vendule.. snažila jsem se jí to vyvětlit, ale moc mi to nešlo:D.. no nic.. ještě bych chtěla říct, že jak jsme se včera bavily o tý Titulce, že už tam ona není a Michaela nám tam ještě nevrátili, tak jsem se zeptala pana správce.. a on odpověděl, že zatím nemá v plánu tam Michaela vrátit, ale určitě se tam ještě objeví *4* -
-
Re: Ahojík
Ahojík, nemáš za co. Tohle mě hned po rámu docela vytočilo. Poslední dobou tu máme samé točáky!!! -
-
Re: Re: Ahojík
No, už mě vytáčí, ale totálně, nejdřív ta laidy45, teď Vendula, nevím ony sem přijdou, vyžvejknou nějaký moudro a myslí si jako co, že s nimi budeme souhlasit?.. -
-
Re: Re: Re: Ahojík
Je to zase neregistr, tak aby to nebyla jedna a tatáž... -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík
to máš pravdu.. nechápu, proč ne nezaregistrujou..
-
-
-
-
Re: Ahojík
ahoj zaness, prosímtě o čem to pořád mluvíte? co znamená titulka? asi jsem natvrdlá :-) vysvětli, díky -
-
Re: Re: Ahojík
Teri, když do linku napíšeš osobnosti.cz.. naede ti hlavní stránka.. a když Michael zemřel, tak tam byl.. a pak ho dali pryč, protože ta blondýna u nás měla koncert, no a včera jí (konečně) dali pryč, ale Michaela tam nevrátili *3* -
-
Re: Re: Re: Ahojík
kurvy :-) -
-
nola pardon nemohla jsem si pomoct :-) -
No no, takhle nepsat bez důvodu a už vůbec ne o Administrátovi!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojík
souhlasím, takhle se nesmí vyjadřovat, to jenom díky němu/nim tu máme tenhle fan, tak myslím, že by jsme mu/jim měli být vděční *3*
-
-
-
-
-
-
Thriller
Ahojky!Hele nevíte pls někdo kdo je ta holka v klipu Thriller?? *7* -
-
Re: Thriller
ola ray -
-
Re: Re: Thriller
je to ola ray
-
-
Re: Thriller
To bola neaká začínajúca herečka, ktorú si do klipu vybrali.
Je o tom písané v tej knihe od Davida Hermitea. -
-
Re: Re: Thriller
Díky moc *3* -
-
Re: Re: Re: Thriller
http://images.google.fr/images?hl=f r&source=hp&fkt=17516&fsdt=22844&q= ola%20ray&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
-
-
-
-
od MJ
Citát dne:
Ve chvíli, kdy jsem prodal více než Elvis nebo Beatles, mě začali nazývat šílencem, homosexuálem, prznitelem dětí. Říkají, že si bělím kůži. Cokoliv, co otočí veřejnost proti mě. Je to spiknutí. Já znám svou rasu! Když se na sebe podívám do zrcadla, vidím, že jsem černý. -
-
Re: od MJ
Jo na tom webu je spoustu citátů. Jsou krásný. -
Re: od MJ
To je pravda.
Otierali a otierajú si o neho hubu, pritom na svete je mnoho ludí, ktorý toho majú naozaj dosť na svedomí a nie sú taký dobrý, mierumilovný a slušný ako bol Michael, zo zmyslom pre mier a lásku.
-
-
papa večer
už du mějte se -
MJ
ahij všichni...:-) nemáte nějaké novinky o majkým? nikde nic nedávaj, naše televize na to prděj.... -
-
Re: MJ
Nemyslíš, že tých noviniek už bolo za 2 mesiace až nad hlavu a z toho väčšina sú samé bludy.
Tak neviem či sa má človek vôbec na niečo tešiť a niečo o rozumné očakávať. -
-
Re: Re: MJ
ja se docetl naprostou lez!!!!na aha online.cz psali tohlensto"jackson byl homosexual mel radu milencu a jeden z nich tvrdi"vzdy jak jsme se milovali tak rikal "tak a ted ti kral popu olizne lizatko"""toje naprosoto skareda lez!! prc si vymisleji???majki nebyl gay!!! -
-
Re: Re: Re: MJ
To je staré.
To sme už tiež rozoberali.
To ten Halperin chcel vydať tú knihu, ale myslím si, že sú to klamstvá. -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
jj ale me serou s tema kecama.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Mňa to vtedy tiež nahnevalo, ale už som si zvykla.
Myslím si, že tomu mnoho ludí neverí pokial sú normálny a naozaj sa o Michaela zaujímajú a vedia aký bol.
Sú ludia, ktorý ho bránia aj medzi fanúšikmi aj medzi osobnosťami.
-
-
-
-
-
Re: MJ
To je snad furt lepší, než když si vymýšlejí nějaké nesmysly -
-
Re: Re: MJ
jasně...ale chci o něm něo vědět, než jen spekulovat... -
-
Re: Re: Re: MJ
Ale zas - třeba na novinkách mají speciál MJ - a od 26. 6. je tam už přes 100 článků. Dost velká část jsou nesmysly. A ještě k tomu ty vášnivé diskuse. Některé dokonce musely být zrušeny. Snad to už stačilo.
-
-
-
-
Krásné ranko...
Přeji všem fanouškům Majkího krásný a pohodový den :-)
Pročítala jsem si jen zhruba včerejší komenty a pozastavila se nad názorem nějaké neregistrované Venduly.
Pokud si to budeš číst, tak by mě docela zajímalo, čí ty jsi vlastně fanoušek? Pokud nás tady čteš, pochopila jsi ty vůbec, že mi tady neodsuzuje Murraye ze zabití úmyslného, ale neúmyslného. Zabil nám Majkího a tím pádem toho člověka nesnášíme.
Majkí nebyl v žádném případě závislým feťákem, jak už tady jednou kdosi psal. Víme o něm toho tolik moc, že bych ti teď mohla vypisovat rok od roku co dělal a podobně, ale na to tedy po ránu nemám náladu!
Další věc je tam, že jsi psala, že bychom se na to měli zeptat někoho dospělého. A myslíš si, že jsme snad děti? Jsme ve fanklubu Michaela Jacksona, tak už to samo o sobě mluví o tom, že jsme tady ve většině dospělého věku.
Murray nedal Majkímu Propofol jen proto, aby se vyspal. Murray ho aplikoval dost často, namísto toho, aby Majkímu pomohl léčit nespavost!
A prosím tě! Nepíchl mu injekci. Propofol se nepodává jako očkování! -
-
Vendulo ještě maličkost...
Murray se k podání Propofolu po dvou dnech přiznal, tak nám nepiš, že obviňujeme člověka z něčeho, aniž by s ek tomu přiznal.
Koukám, že ty budeš právě ten typ jedna paní povídala a potom to šíříš dál.
To se mi náramně líbí, když sem někdo přijde bez registru a káže rozumy, které jsou totálně mimo.
Nebo, že by staronový nick? Který se skrývá? -
-
Re: Vendulo ještě maličkost...
angie72 na koho to bilo -
-
Re: Re: Vendulo ještě maličkost...
Když píšu Vendulo, tak asi na Vendulu myslím ne? *1* -
-
Re: Re: Re: Vendulo ještě maličkost...
já sem totiž co si psala tak sem to napochopila promin
-
-