Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

MJ Narození..

Pamatuju si jak se někdo jednou ptal, kdy se Michael narodil, myslím jako čas.. našla jsem to.. noo tak pro ty co to neví, tak se narodil 11.48 PM.. což je 23:48 po našem:))..
    • lask1

Re: MJ Narození..

A ktorý deň v týždni, to sa nevie?
      • zanesskaaaa

Re: Re: MJ Narození..

tak to fakt netuším.. jakože dalo by se to spočítat, ale jsou do toho ty přestupý roky no.. netuším *4*
    • angie72

Hmmm a ve 23:26 zemřel brouček :-(((
    • luciq-dc

a umřel taky nějak ve 23:něco tedka nevim to přesně ....nějaká náhoda..

myslim našeho času...to 23:něco
      • zanesskaaaa

ten čas nevím přesně.. ale asi tak nějak.. ale zas to bylo našeho času.. americkýho žasu to bylo odpoledne.. myslím.. když se narodil u nás vlastě bylo 29. pokud to tak vezmeš:)
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: MJ Narození..

pardón 30. 9. u nás bylo.. jsem se sek:D
          • angie72

Re: Re: Re: Re: MJ Narození..

No nebylo. Majkí se narodil dopoledne, takže u nás bylo 20:48.
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: MJ Narození..

hmm dala bych si taky:D.. doubru chuť páá:))
            • angie72

Akorát u nás tedy bylo 8:48, aby to tedy bylo správné.
              Jdu večeřet melouna :-) Pááá
            • zanesskaaaa

Né neomlouvej se, to je vpohodě, každý se může spléct *3*
            • angie72

Já si nevšimla těch PM, promiň...
            • zanesskaaaa

No já jsem psala že se narodil 11:48 PM.. což je vlastně v češtině 23:48 večer, takže když se k tomu připočtoutěch devět hodin tak se narodil 30. 8. v 08:48 ne?.. nebo jsem to špatně pochopila?..
        • angie72

Re: Re: Re: MJ Narození..

U nich taky bylo 29.8. Majkí zemřel pomalu přesně za 50 let svého života. Je tam rozdíl měsíce a 8 minut.
          Ten časový posun je 9 hodin.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: MJ Narození..

Ne špatně. Já to přičetla místo odečetla. Takže to nebylo přesně o měsíc.
    • fleur-flower

ty jo, takhle v noci =D hezky si to načasoval. A kde jsi tu informac zjisstila ?
      • zanesskaaaa

ve fanu POP KING!!! MJ Said Once "I Would Live Forever" We Say "Legends Never Die! na facebooku.. *4*
  • anetry

IJCSLY intro

prosím vás, vy jste tady všichni jistě zapřísáhlí odborníci Majklofilové, kteří vědí každou maličkost, viďte?
    tak to byste mi mohli poradit...
    Jsou dvě verze I just can't stop loving you... (teď ale nemluvím o té ve španělštině ani fránině).
    a liší se v tom, že jedna (ta na prvním vydání BAD) má mluvené intro.
    kdežto v dalších reedicích už to není... třeba já ho na cédu vůbec nemám! což je škoda, pže je takové něžné *14*
    NEVÍ NĚKDO DŮVOD PROČ HO DALI PRYČ?
    třeba existuje nějaké pikanterijní vysvětlení XD
    no prosím pěkně račte posoudit... že ho tam měli nechat:
    http://www.youtube.com/watch?v=Tai2j3dVSUQ
    • anetry

Re: IJCSLY intro

no fakt by mě to zajímalo, PROČ...
      možná si matky pak ztěžovaly, že jejich dcery řvou ze spaní Majklovo jméno XD XD
    • zanesskaaaa

hmm to jsem už slyšela, ale netuším, přitom je to krásný *14*
    • lask1

Toto som si tiež púšťala, tiež ma to zaujalo ako teba ten začiatok ako tam nežne šepká, je sladký. I love you , I need you...
  • janikoz

Ahoj

Když už jste tady tak nakously ty památní místa, tak jsem slyšela ve zprávách, že myslím v New Yorku měla stát jeho socha, ale že prý z toho taky sejde, tak nevím, no.... ale byla by to moooc velká škoda..
  • Re: Speechles

Teď jsem si to tu pročítala a už je to moc daleko, tak reaguji sem... Speechles je opravdu nádherná písnička, na tom albu je jich ale mnohem víc. Třeba The Lost children nebo Don´t wallk away nebo You are my life jsou taky úžasný ( tyhle a Speechles poslouchám docela často ). Takový pomalý ukolébavky před spaním, když nemůžu usnout. *8*
  • kristyn875

praha??:D

ahojas všichni..tak kdo pojedete na stopro do tý Prahy na Majkyho narozky?? *3* *1* že bysme se tam mohli sejít a pokecat..ju a kdo budete tancovat na beat it.. *3* plsky pište *3* *3* *7*
    • Re: praha??:D

ja bohužel jet nemužu ale doufám že to dají do TV...miluju KRÁLE POPU vic než mí rodiče a kohokoli jiného!
      MICHAEL JOSEPH JACKSON - AŤ ŽIJE KRÁL!!!!
      navždycky!miluju tě michaeli a smekám před tebou! *14* *14* *14* *14* v našich srdcích budeš navždycky!!!
      • monis159

Re: Re: praha??:D

ja do te prahy taky nejedu..ikdyz bych moc chtela..
    • zanesskaaaa

Re: praha??:D

myslíte, že to bude v TV, jako ve zprávách, jestli tam děvčata uvidíte kameru nebo tak, tak nám zamávejte *1*
      • zanesskaaaa

Re: Re: praha??:D

prosím *1*
        • tercule

Re: Re: Re: praha??:D

jasnačka !!!! :-)))) spolehni se :-)
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: praha??:D

supeeer děkuju:D:))
    • tercule

Re: praha??:D

já jedu a budu i tančit :-)))) těším se jako malá holka :-)
  • rockstar

Zajímavosti

http://littlebuffy.blog.cz/
    na téhle stránce jsou věci s MJ když pojedete uplně dolů najedte super věci! *4*
    • rockstar

Re: Zajímavosti

omlouvám se ne uplně dolů no koukněte se *4*
  • jacksonka

ahoj

čus!tarzan9-ani mi nemluv,to co se mě dnes zdálo o MJ bylo super ale pěknej ,,masakr´´!!!! *15*
  • tarzan9

Sen

Mě se dneska zdál divný sen *1* ,krátký a možná i nudný ale já jsem to prožívala dobře *5* ,měl být koncert Michaela a když konečně nastal čas otevřel velké dveře a rozdával autogramy.Ještě jsem nebyla na řadě a v tom jsem se probudila. *4* *9*
  • zuzanka666

Sen

Dnes se mi zdál strašně divnej sen.Byl o Maikim a o jeho bratrech.Točila jsem se dokola a oni byli dokola kolem mě.Já měla v ruce míč a měla ho hodit Maikimu ale nevěděla jsem který z nich je Maiki.Po cvíli si ze mě dělali srandu a všichni volali já jsem Michael.Přitom na každé fotce poznám Maikiho *14*
    • nikkyt

Re: Sen

Krásnej sen *4* Mě se dneska po dlouhý době taky zdálo o Majkim *1* Mě se zase zdáloo že dostal nějakou cenu.A vim že ste tam vy všichni byli angie72,zanesskaaaa.............. Ale vypadali ste přesně tak jaký máte profilový fotky *15* takže to bylo docela šílený.Všichni sme tam buleli a řikaali že že s tý ceny má tam nahoře určitě radost.A pak na podium přiletěl jako anděl.A pak sem se probudila
      • zanesskaaaa

Re: Re: Sen

Vy máte takové štěstí, u mě se ve snu neobjevuje, teda až na dnešek, ale to bylo jenom jeho jméno, nic víc, žádná postava nic.. já chci taky!!:D
        • monis159

Re: Re: Re: Sen

klidek..me se taky neobjevuje..to jen jednou..a to jsme se jen spolecne licili..:D:Djak ja bych chtela a by se mi o nem zdalo casteji.. *14* to kamosce se o nem zdalo..pry ja jsem se plazila po klukovi co ona bali a tak sla brecet na zachod a pry se tam objeil majki a zacali se spolu libat..jak ja jsem ji zavuidela..
    • zanesskaaaa

Re: Sen

Tak to je dobrý *1* Já ho teda občas nepoznám.. ale ve většině případů jo*14*
  • angie72

NOVINKY...

Představte si, že fanoušci chtějí přejmenovat stanici metra v Brooklynu, kde Majkí točil Bad na Jackson, nebo Who ´s Bad, ale prý marně. Chtějí alespoň položit pamětní desku, ale prý se nevzdají. Chtějí sepsat petici.
    Prý to není jen pro Brooklyn pocta, ale pro celý New York.

Prý to však nevypadá marně, protože by to snad vyšlo na 200.000 USD a na peníze asi koukám slyší každý!
    • nikkyt

Re: NOVINKY...

Tak to, by bylo super.Majkýmu by tim tam nahoře určitě udělali radost *4*
    • zanesskaaaa

To by bylo krásné gesto.. a myslím, že by to byla hoodně velká pocta.. je to přece KRÁL ne?.. *14*
    • lina25

No to by byla nádhera!
    • tercule

no to by bylo super :_) můžem tu petici podepsat taky :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit