Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet98

Pa

Tak papa a ať se vám zdaj krásný sny o Majkím. *1*
    • luciq-dc

Re: Pa

*15* ještě budu křičet ze spaní jeho jméno *1* tobě taky dobrou noc... *3*
  • kuřák??

ještě jsem se chtěla zeptat...na jendom videu jsem viděla Michaela s cigaretou..ale nějak mi to k němu nesedí...a myslím si že kdyby byl kuřák že nemá takouvej hlas nebo..??...já jsi teda myslím že nekouřil...ale opravdu envím..co myslíte vy??:-)
    • luciq-dc

Re: kuřák??

rozhodně nekouří..to byla jen póza pro fotografy...neměl to ani zapálený!! *1* kdyby kouřil tak by rozhodně neudejchal nějakej tanec nebo písničku.. *5*
      • kristyn875

Re: Re: kuřák??

a hlavně ten hlas by byl jinej...Majky a kouřit..ja si to ani nedovedu představit *3*
      • Re: Re: kuřák??

no to je pravda...ty jeho užasné taneční kreace by asi se zahulenýma plicema nedával no:D:D...
    • angie72

Re: kuřák??

To bylo jen pro tu fotku, nekouřil :-)
  • samé lži

před chvílí sem dočetla článek o Michaelovi...o jeho soudních procesích...jéžiš jak já mám zase nervy!!!...to ti lidi neviděj že každej chce od Michaela jenom prachy??...to ti lidi neviděj že by Michael neublížil žídnýmu dítěti?..to jsou všichni tak slepí??...bože...já bych teďka momentálně nejradši vraždila!!každej v jeho dobrotě vidí jen prachy a nic víc...

Vždyť Michael toho pro svět tolik udělal...ale co udělal svět pro něj??...lidi jsou někdy fakt chladnokrevní:-(
    • zanesskaaaa

Re: samé lži

Lidé jsou zaslepení bulvárem, jelikož se o Michaela nezajímají tak jako my, fanoušci, tak o něm čtou jenom v tom zas*aným bulváru a tím pádem tomu věří.. těm stupidním k*eténům z novin, nebo těm rodičům, těch dětí, kteří Michaela obvinily, je uplně jedno jestli té dotyčné osobě ublíží nebo ne.. v tom jsou hlavní pouze PRACHY a nic víc... a to bolí, když vidíme kam ten svět spěje..
      • Re: Re: samé lži

jenže mě to dokáže tak nehorázně vytočit!!...když to prostě čtu...kdyby se někdo třeba podíval na ten dokument o něm...tak by určitě změnil názor..ale ty lidi ho vůbec neznají...a soudí ho kvůli tomu že se rozhodl že bude pomáhat dětem...to je podle mě neskutečně ubohý...
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: samé lži

pokud je to extrémní článek, tak se tak naštvu.. a to mi věřte že to dokážu.. ale pokud je to nějaká prkotina, jako že je gay, panic a tak.. to se směju a pokračuju dál.. páč nemám zapotřebí se pořád rozčilovat..
          • Re: Re: Re: Re: samé lži

no ono to zase až taková prkotina není...ten Gavin vypadá v tom dokumentu jakože Michaelovi fakt věří a že ho má opravdu rád..a potom takový podraz...nepochopím asi nikdy toto..za to všechno můžou jenom ti rodiče...docela dobrý způsob jak si vydělat několik milionů..
            ale ono už to asi nemá cenu řešit...už se to řešilo tolikrát..
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: samé lži

nebyl to náhodou Bashir?.. ten dokument se mi líbil i přesto, že ho tam ten idiot shazoval a dělal z něj lháře, ale Michael se nedal, nenechal se jen tak zlomit nějakým trapákem, který ani neumí lézt na stromy.. a to s tou prkotinou, myslela jsem to tak, že prostě toho vím víc o Michaelově životě než Aha a Blesk dohromady, myslím z té pravdivé stránky.. takže nač se rozčilovat..
  • luciq-dc

extrémně lechtivý :)

Jak tady je ta písnička od bibianky...btw: moc pěkná.. tež smekám jako monis159...
    a jak tam je ta věta :"nezapomenu že na nohou jsi lochtivý"
    tak to mi připomělo tohle video→ http://www.youtube.com/watch?v=RccT rl8ye2M&feature=player_embedded

je to roztomilý.. až se mi chce brečet *1* to je tak pěkný hlavně jak se začne smát...moc krásně tak odhalí ty svoje krásně bílý zoubky *14*
    • zanesskaaaa

Re: extrémně lechtivý :)

houu tak to video je doooooost dobrý:D.. já brečim smíchy:D:D.. sooo cute *14*
    • kristyn875

Re: extrémně lechtivý :)

omg..teď se tady gebim..jemu to tam tak seklo...klášnej:D *1* *14* *15*
  • horse-smj

ahooj

tak ahooj musím zítra tady bodu určitě dýl.
    • anet98

Re: ahooj

Ahoj. *4*
  • zanesskaaaa

MJ

http://www.youtube.com/watch?v=XAe7 nRYzzJI

Michael je tu uplně DOKONALÝ!!.. a ten Slash (kytarista s hárem:D).. aa sežrala bych je oba *14*
    • luciq-dc

Re: MJ

jo! *14* prostě nádhera *14*
  • bibianka

Píseň

Tuhle píseň jsem vymýšlela hned po jeho smrti,a vaše příspěvky mě inspirovaly a už to je tady to je :šestadvacátého jsem zapla rádio..
    Bylo jasný, že nic nebude jako dřív
    Všude kolem jen smutek, slzy a pláč
    Svět je temný, protože odešel král..

Dal jsi světu moonwalk
    ateď jsi nám řekl sbohem
    Snad máš konečně klid
    a vzpomínej na svět v dobrém
    protože pro nás budeš dál žít..

Pro tebe jsou speciály na MTV
    pláčem a zpíváme při gone too soon
    Chtěl jsi vlastní vilu a světový mír,
    bohužel se nepodobá tvým krásným snům

Dal jsi světu moonwalk
    ateď jsi nám řekl sbohem
    Snad máš konečně klid

V uších mi pořád zní tvůj krásný smích
    nezapomenu že na nohou jsi lochtivý
    protože vzpomínky navždy v srdci mám
    já zapálim svíčku protože odešel nám král

Dal jsi světu moonwalk
    ateď jsi nám řekl sbohem
    Snad máš konečně klid

Dal jsi světu moonwalk
    ateď jsi nám řekl sbohem
    Snad máš konečně klid

Odpočívej v pokoji, Michaele. Miluju tě...
    • anet98

Re: Píseň

Mooc krásný. *4*
    • monis159

Re: Píseň

oh to je skvely..smekam..
  • bibianka

Kousek písně co jsem vymyslela

REF:Oh,Michaeli proč so odešel ty.Yeah ty si tak dokonalý.Ty jsi můj bůh a můj pán za tebe já svůj život dám:Ty si má láska ty jsi můj sen tebe chci líbat snad celý den.
    Je to jen rekrém.
  • horse-smj

můj bratr

můj starší bratr tady Michaela pomlouvá před celou rodinou a říka že to byl pedofil a že vypadá jak teplá baba. co mu mám říct?
    • angie72

Re: můj bratr

MLadý kluci vždycky žárlí na idoly žen. Navíc, kluk v mladém věku nikdy neůže říct, že je hezkej, nebo dobrej, to šel proti sobě. Prostě ho nech...
      • horse-smj

Re: Re: můj bratr

jo nechám ho radši na pokoji
    • zanesskaaaa

U nás ho má táta i bráška rádi.. takže v poho *5* .. asi s snim zkus promluvit..
    • kristyn875

mě ho pomlouvá celá rodina..kupodivu jedinej brácha je v poho *7*
      • horse-smj

u nás jen sourozenci *1*
    • anet98

Můj bratr taky Majkího pořád pomlouvá.
      • lask1

Zvláštne, že sú to vždy iba chlapi čo na neho nadávajú, asi mu musia hrozne závidieť.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: můj bratr

no jasný, když se nějaké holce líbí krásný muž tak je to hned, buze*ant, šampón, trapák, atd. atd... ale když jim se líbí nějaká žena, tak to je v pořádku..
          • anet98

Re: Re: Re: Re: můj bratr

Přesně.
      • horse-smj

alespoň nejsem sama *3*
  • bibianka

Ahoj

Ahoj zdravím právě jsem přišla z venku.Jak se tu máte?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit