-
Pa
Tak papa a ať se vám zdaj krásný sny o Majkím. *1* -
-
Re: Pa
*15* ještě budu křičet ze spaní jeho jméno *1* tobě taky dobrou noc... *3*
-
-
kuřák??
ještě jsem se chtěla zeptat...na jendom videu jsem viděla Michaela s cigaretou..ale nějak mi to k němu nesedí...a myslím si že kdyby byl kuřák že nemá takouvej hlas nebo..??...já jsi teda myslím že nekouřil...ale opravdu envím..co myslíte vy??:-) -
-
Re: kuřák??
rozhodně nekouří..to byla jen póza pro fotografy...neměl to ani zapálený!! *1* kdyby kouřil tak by rozhodně neudejchal nějakej tanec nebo písničku.. *5* -
-
Re: Re: kuřák??
a hlavně ten hlas by byl jinej...Majky a kouřit..ja si to ani nedovedu představit *3* -
Re: Re: kuřák??
no to je pravda...ty jeho užasné taneční kreace by asi se zahulenýma plicema nedával no:D:D...
-
-
Re: kuřák??
To bylo jen pro tu fotku, nekouřil :-)
-
-
samé lži
před chvílí sem dočetla článek o Michaelovi...o jeho soudních procesích...jéžiš jak já mám zase nervy!!!...to ti lidi neviděj že každej chce od Michaela jenom prachy??...to ti lidi neviděj že by Michael neublížil žídnýmu dítěti?..to jsou všichni tak slepí??...bože...já bych teďka momentálně nejradši vraždila!!každej v jeho dobrotě vidí jen prachy a nic víc...
Vždyť Michael toho pro svět tolik udělal...ale co udělal svět pro něj??...lidi jsou někdy fakt chladnokrevní:-( -
-
Re: samé lži
Lidé jsou zaslepení bulvárem, jelikož se o Michaela nezajímají tak jako my, fanoušci, tak o něm čtou jenom v tom zas*aným bulváru a tím pádem tomu věří.. těm stupidním k*eténům z novin, nebo těm rodičům, těch dětí, kteří Michaela obvinily, je uplně jedno jestli té dotyčné osobě ublíží nebo ne.. v tom jsou hlavní pouze PRACHY a nic víc... a to bolí, když vidíme kam ten svět spěje.. -
-
Re: Re: samé lži
jenže mě to dokáže tak nehorázně vytočit!!...když to prostě čtu...kdyby se někdo třeba podíval na ten dokument o něm...tak by určitě změnil názor..ale ty lidi ho vůbec neznají...a soudí ho kvůli tomu že se rozhodl že bude pomáhat dětem...to je podle mě neskutečně ubohý... -
-
Re: Re: Re: samé lži
pokud je to extrémní článek, tak se tak naštvu.. a to mi věřte že to dokážu.. ale pokud je to nějaká prkotina, jako že je gay, panic a tak.. to se směju a pokračuju dál.. páč nemám zapotřebí se pořád rozčilovat.. -
-
Re: Re: Re: Re: samé lži
no ono to zase až taková prkotina není...ten Gavin vypadá v tom dokumentu jakože Michaelovi fakt věří a že ho má opravdu rád..a potom takový podraz...nepochopím asi nikdy toto..za to všechno můžou jenom ti rodiče...docela dobrý způsob jak si vydělat několik milionů..
ale ono už to asi nemá cenu řešit...už se to řešilo tolikrát.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: samé lži
nebyl to náhodou Bashir?.. ten dokument se mi líbil i přesto, že ho tam ten idiot shazoval a dělal z něj lháře, ale Michael se nedal, nenechal se jen tak zlomit nějakým trapákem, který ani neumí lézt na stromy.. a to s tou prkotinou, myslela jsem to tak, že prostě toho vím víc o Michaelově životě než Aha a Blesk dohromady, myslím z té pravdivé stránky.. takže nač se rozčilovat..
-
-
-
-
-
-
extrémně lechtivý :)
Jak tady je ta písnička od bibianky...btw: moc pěkná.. tež smekám jako monis159...
a jak tam je ta věta :"nezapomenu že na nohou jsi lochtivý"
tak to mi připomělo tohle video→ http://www.youtube.com/watch?v=RccT rl8ye2M&feature=player_embedded
je to roztomilý.. až se mi chce brečet *1* to je tak pěkný hlavně jak se začne smát...moc krásně tak odhalí ty svoje krásně bílý zoubky *14* -
-
Re: extrémně lechtivý :)
houu tak to video je doooooost dobrý:D.. já brečim smíchy:D:D.. sooo cute *14* -
Re: extrémně lechtivý :)
omg..teď se tady gebim..jemu to tam tak seklo...klášnej:D *1* *14* *15*
-
-
ahooj
tak ahooj musím zítra tady bodu určitě dýl. -
-
Re: ahooj
Ahoj. *4*
-
-
MJ
http://www.youtube.com/watch?v=XAe7 nRYzzJI
Michael je tu uplně DOKONALÝ!!.. a ten Slash (kytarista s hárem:D).. aa sežrala bych je oba *14* -
-
Re: MJ
jo! *14* prostě nádhera *14*
-
-
Píseň
Tuhle píseň jsem vymýšlela hned po jeho smrti,a vaše příspěvky mě inspirovaly a už to je tady to je :šestadvacátého jsem zapla rádio..
Bylo jasný, že nic nebude jako dřív
Všude kolem jen smutek, slzy a pláč
Svět je temný, protože odešel král..
Dal jsi světu moonwalk
ateď jsi nám řekl sbohem
Snad máš konečně klid
a vzpomínej na svět v dobrém
protože pro nás budeš dál žít..
Pro tebe jsou speciály na MTV
pláčem a zpíváme při gone too soon
Chtěl jsi vlastní vilu a světový mír,
bohužel se nepodobá tvým krásným snům
Dal jsi světu moonwalk
ateď jsi nám řekl sbohem
Snad máš konečně klid
V uších mi pořád zní tvůj krásný smích
nezapomenu že na nohou jsi lochtivý
protože vzpomínky navždy v srdci mám
já zapálim svíčku protože odešel nám král
Dal jsi světu moonwalk
ateď jsi nám řekl sbohem
Snad máš konečně klid
Dal jsi světu moonwalk
ateď jsi nám řekl sbohem
Snad máš konečně klid
Odpočívej v pokoji, Michaele. Miluju tě... -
-
Re: Píseň
Mooc krásný. *4* -
Re: Píseň
oh to je skvely..smekam..
-
-
Kousek písně co jsem vymyslela
REF:Oh,Michaeli proč so odešel ty.Yeah ty si tak dokonalý.Ty jsi můj bůh a můj pán za tebe já svůj život dám:Ty si má láska ty jsi můj sen tebe chci líbat snad celý den.
Je to jen rekrém. -
můj bratr
můj starší bratr tady Michaela pomlouvá před celou rodinou a říka že to byl pedofil a že vypadá jak teplá baba. co mu mám říct? -
-
Re: můj bratr
MLadý kluci vždycky žárlí na idoly žen. Navíc, kluk v mladém věku nikdy neůže říct, že je hezkej, nebo dobrej, to šel proti sobě. Prostě ho nech... -
-
Re: Re: můj bratr
jo nechám ho radši na pokoji
-
-
U nás ho má táta i bráška rádi.. takže v poho *5* .. asi s snim zkus promluvit.. -
mě ho pomlouvá celá rodina..kupodivu jedinej brácha je v poho *7* -
-
u nás jen sourozenci *1*
-
-
Můj bratr taky Majkího pořád pomlouvá. -
-
Zvláštne, že sú to vždy iba chlapi čo na neho nadávajú, asi mu musia hrozne závidieť. -
-
Re: Re: Re: můj bratr
no jasný, když se nějaké holce líbí krásný muž tak je to hned, buze*ant, šampón, trapák, atd. atd... ale když jim se líbí nějaká žena, tak to je v pořádku.. -
-
Re: Re: Re: Re: můj bratr
Přesně.
-
-
-
alespoň nejsem sama *3*
-
-
-
Ahoj
Ahoj zdravím právě jsem přišla z venku.Jak se tu máte?