Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Majkí...

Nebe plné Andělů je, kteří nám svou lásku dávají
    Majkí tam s Anděly je a spolu se na nás dívají.
    Majkí už je Anděl sám, a vzkaz posílá fanoušci vám,
    Že je denně s vámi a je stále váš popu KRÁL.
    Že je jako Anděl mezi námi a má nás strašně moc rád!

Na Frekvenci 1 mluví Zahradník o Majkím... Pusťte si to, moc hezky o něm tehdy mluvil!!!
    • lask1

Re: Majkí...

Je to pekné.
    • anetry

co o něm říkal prosím?
      já to zapla až teď... *9*
    • baluska1

Hezká básnička,hele jaká je to stanice Frekvence1 nevím číslo jestli třeba 102.5Fm.Řekni prosím,ale rychle chci to taky slyšet.
      • lina25

Re: Re: Majkí...

102,5
        • baluska1

Re: Re: Re: Majkí...

Chjo už to skončilo.sem neslyšela nic.Nevíš o čem tam mluvili?
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Majkí...

Vždyť se pořád vysílá. Musíš poslouchat co říkají, taky jsou pauzy a tak...
    • lina25

To je nádhera....
    • angie72

Ještě jen dodám, že to byl v roce 1996 Majkího bodyguard. Četla jsem rozhovor, moc hezky o Majkím mluvil. Pokud nemáte možnost rádia, tak na netu zadejte do vyhledávače frekvence 1 online
      • lask1

Ja som čítala dávnejšie ten članok s tým Zahradníkom, keď mali problémy s tými presunmi po meste, a ten článok s tým rómskym dievčaťom, ktorú si vybral tiež na návštevu do jeho prenajatej izby.

V tv na Markíze bola o ňom 35 min. relácia, hovoril tam aj Záhradník a hovoril, že z neho cítil plachosť, hovoril ten človek mal v sebe strach, nebol taký akého ho poznáme z pódia.
        • angie72

Ano, on říkal, že když Majkí viděl nějakého člověka, kterého nevěděl kam zařadit, tak se zastavil a čekal, až ten člověk přejde, nebo až mu ochranka schová obličej a převede ho. Moc se bál brouček. Ale s těmi hračkami do Motola to bylo krásný... Já u toho řvu.
          • lask1

Čoho sa bál, že mu ten človek urobí.
            On musel prísť všeobecne do kontaktu s mnohými luďmi, inak by nemohol s mimi komunikovať, alebo spolupracovať, alebo aj s fanúšikmi...
            Chápala by som, že sa bál nap. paparacov.
            Alebo sa bál pri tých presunoch velkého davu ludí, keď je v okolí moc ludí, môže to pôsobiť stresujúco.
            Na pódiu je oddelený od publika.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Majkí...

To je fakt.
              Ako dopadol napríklad Lennon.
              Kedysi asi v 95 dávali dokumentárny seriál o Beatles. Dosť ma to v tedy dostalo a držalo ma to ešte niekolko rokov, kupovala som si cédečka, pozerala som si fotky.
              Dosť ma dojala smrť Lennona, bol taký mladý.
              Časom ma to prešlo, ale neprestala som mať rada ich muziku.
            • angie72

Majkí byl známý tím, že se bál. Vždyť takovému člověku hrozí na každém kroku nebezpečí...
      • baluska1

mám tu stránku,ale kde najdu ten rozhovor s tím zahradníkem??
        • angie72

Pust si rádio. A smažu tenh¨le koment, který jsi sem dala už podruhý. Pokud se objevují stejné komentáře, tak se mohou mazat. Zahlcuješ zbytečně stranu. Kdyby to tak dělal každý, že pořád bude upředňostňovat své komenty, tak je to tady o ničem.
          • baluska1

OK,ale v tom rádiu už to není.
            • baluska1

Já vím jsem horzně nervozní a nedočkavá až o něm budou zase mluvit.
            • angie72

Teď zase mluvili... Mluví i o jiných celebritách. Mezi tím hrají písničky a vracejí se k Majkímu. Nemáš žádnou trpělivost kočko...
  • tramvaj-tramvajenka

Sen

No,tak v podstate vse nejlepsi k narozeninam,Michaeli.*9*Doufam ze se mas v nebi dobre.*4* A me se zdal takovej prastenej sen *1*
    Michael byl 1. v tech TOP osobnostech a najednou byla 1. Helena Vondrackova! *9* *15* a v tom jsem se probudila
    • tramvaj-tramvajenka

Re: Sen

Ja jsem uplne prastena *1* ja si ted vzomnela ze nema naroyky:D
    • tramvaj-tramvajenka

Re: Sen

Divny,ze?Pokud bych to byla ja,ktera by odpovidala tak bych rekla tohle *9* *9*
  • lina25

Za cizí chybu....

Cizí chyba vzala mi slunce,vzduch a moje děti....
    Co komu jsem udělal že stal jsem se obětí...
    Cizí chyba život mi vzala...
    Poslal mě pryč, daleko od lidí
    Daleko od těch kteří už nevidí
    Že k vám kříčím a volám
    A v duhovém ráji slzy prolévám...
    Pro cizí chybu musel jsem život dát
    Musel jsem odejít, děti zde zanechat...
    Mé děti pláčou a moci jim chybím
    Jenže co nadělám i když to vidím
    Fanoušci už nedočkají se mého návratu
    Pláčou a volají co je to za ztrátu
    Že odešla hvězda, odešla superstar
    Člověk co dostal od boha dar
    Dar hlasu, který nebeskými tóny zněl
    Bože...proč, proč jen nám odešel
    Za cizí chybu, za cizí neschopnost
    Odešel jsem a už nemohu přejít most
    Zpět mezí vás a já bych tak chtěl....
    Přestaňte plakat že už jsem odešel
    Šetřete slzy už není návratu
    Vy stále pláčete co je to za ztrátu...
    Miluji vás a budu dál.....za cizí chybu
    Proč jen to udělal....
    • dendynka

Re: Za cizí chybu....

moc krásný...smekáám před tebou:)...
    • anickamichaelvranova

Je to je neuveritelny,mocinky moc krasny lip bych to nenapsala chvalim :-*
    • lask1

Je to krásne.
      Ten Dar hlasu, který nebeskými tóny znel, to je výstižné.
    • baluska1

Linuško krásný,úplně mě to rozbrečelo,a je to hlavně pravdivé.
    • che92

Moc hezký *4*
    • angie72

Linuško, tohle je taková nádhera!!!

Majkí je na tebe pyšný!!!
      • lina25

Re: Re: Za cizí chybu....

Děkuju zlatí! Děkuju vám všem
    • tercule

lino kráááááááááááásnýýý
  • baluska1

1,2,3 a co si myslím já

1: S tou lechtavostí na nohou jsem asi na tom s Majkím stejně,jsem fakt děsně lochtivá jen když mi přejedete prstem po chodile tak se začnu smát:-D.

2: Murray je takovej haj*l zabil nebohého Majkího a kvůli němu ho svět ztratil,a katé kvůli němu se fanoušci zabijí.Je to bezcitný člověk.Co je tohle za člověka?Je lidská zruda chamtivá.promiňte ty výrazi,ale tohle si o něm myslím já,nevím jak vy,ale on je opravdu zruda.
    3:
    Kdo by ještě před 3 měsícema řekl že Patrik Sweyz přežije Majkího.Je to hrůza.Dva měsíce už to jsou tybláho toto uteklo.Zachvíli to fakt bude 1 rok,co nadělat.

K tý 1 já sem fakt děsně lochtivá na nohou,no prostě všude.
    K tý 2,k Murrayovi se prostě jinak vyjádřit nemohu než jak jsem napsala.
    K tý 3 kdo by to opravdu řekl že ho Patrik přežije,ale oni dva se tam pka nahoře spolu setkají.
  • tercule

MJ

četli jste to na novinkách???????? murray je vrah!!!!!! a zabil nám jacksona... a víte co mě rozčílilo? jak tam pslai, " michael, znám svým výstředním životem" co si myslej? jakej výstřední život? byl to uplně normální člověk, akorát se pro stě na něj denně upíralo milion očí....chudák, mohl tu být mezi náma ještě....
    • angie72

Re: MJ

Ale jo, tak občas byl výstřední, ale krásně výstřední. Zavedl novou módu. Nosil kratší nohavice, převlékal se, aby mohl ven, aniž by ho někdo poznal.
      Jednou šel převlečený nakoupit. Měl vousy, kšiltovku a když chtěl platit, tak mu prodavačka řekla, ať okamžitě sudná ty vousy a ukáže kdo je zač. Majkí jí šeptal, že je Michael Jackson a ona, že to tak a zavolala ochranku. Majkí se musel před ochrankou odstrojit z převleku a s jakým překvapením prý, když zjistili, že to je sám Michael Jackson. Někdy zase naopak provokoval bulvár, když pořád psali nesmysly, tak najust udělal něco, aby jako... Byl to miláček!!!
      • tercule

Re: Re: MJ

angie, tak to je sranda s tím převlekem :-) to je mu podobný....měl neuěřitelnej smysl pro humor :-)
  • angie72

Krásné ranko...

U mě plačící, protože se nemůžu smířit s tím, že to je pravda. Že je pravda to, co jsme celou dobu tušili.
    Viděla jsem Majkího den před smrtí. Byl šťastný, oči mu zářily a potom šel domu a... Rve mi to srdce na kusy, jak to bolí.
    Takže jsem měla prvně pravdu, když jsem říkala, že byl Murray osobním lékař pouze od května. Někdo mi to potom vyvracel a já tomu věřila. Takže od května, a hned v červnu nám ho vzal. Bože mě je tak hrozně a ty děti... Pořád na ně myslím!!!
    • lask1

Re: Krásné ranko...

Ja som tiež kedysi čítala, že bol doktorom od mája.
      • angie72

Re: Re: Krásné ranko...

Právě, já jsem si za tím stála taky, ale někdo tady pořád tvrdil, že si na něco hraju, že si myslím, že musím mít pořád pravdu, tak jsem si řekla dobře, tak se asi pletu já... Ale nepletla.
        Lask je mi tak strašně... Takže zase budu muset psát téma Murray. Budu se k tomu muset vracet, já tak nechtěla...
        • lask1

Re: Re: Re: Krásné ranko...

Mňa štve viac vecí, nielen toto ale aj ohladne jeho života.
          Je to ťažké, ale človek sa s tým musí neako zmieriť.
    • baluska1

To je fakt hrůza,je s Majkím měsíc a pak tohle.Místo toho aby děkoval bohu že ho vybrali že se mohl starat o Majkího být mu nablízku,poslechnout si co ho trápí a pomoct mu,tak místo toho ho radši zabil.Tohle není člověk,ale prostě člověčí zruda.Promiňte mi fakt ty výrazi,ale já se k Murrayovi jinak vyjádžit nemůžu.
    • tercule

angi, aha taky jste too už četli...prominte, v tom rozezlení jsem vás zapoměla pozdravit....dobré ránko
  • lina25

Murray

Ten hazjl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§ *8* *16* *8* *16* *8*
    • lina25

Re: Murray

*hajzl
  • zanesskaaaa

MJ

Tak joo lidi a je to tady, dneska to budou dva měsíce co Michael odešel na lepší místečko, tam nahoru do nebes.. no před dvěma měsíci, zrovna v tuto chvíli, asi spinkal, ale i tak je to smutný..
    Michaeli doufám, že je Ti tam nahoře krásně.. všichni Tě tu moc MILUJEME.. kdyby jsme Ti to řekli, odpověděl by jsi nám I LOVE YOU TOO, nebo I LOVEŠ YOU MORE, ani nevíš jak moc bych si přála tyto slova slyšet, byl, jsi a budeš ten NEJLEPŠÍ.. Odpočívej v pokoji, sbohem, nebo vlastně ne spíš brzy NASHLEDANOU můj Králi a Hrdino!! *14* *9*
    • torema

Jo , jo . Mluvíš mi z duše. Je mi z toho tak smutno. *9* *9*
    • pajka52

Tak to bylo mooooc krásně řečeno *14* Taky ho muluju strašně moooc *14* ♥♥ Michael byl úžasný,co víc dodat,miluju ho,muluju jeho tanec,muluju jeho písničky,muluju vše co miloval on.... :)

YOU ARE NOT ALONE,I'M HIER WITH YOU :-*:-*:-* ♥

Nemůžu uvěřit tomu že to už jsou dva měsíce.... za chvílu to budou tři,čtyři,půl roku.. rok... :'-(...
      Budeš NAVŽDY v mým srdíčku.MULUJI TĚ.RIP ♥ ♥ ♥
  • Human nature

Hezké ráno s Michealem :-) Nádherná píseň z alba Thriller (znáte asi všichni), ale některé fotky jsem neviděla a je tam moooc sexy. *3*

Michael Jackson Tribute- Human Nature
    http://www.youtube.com/watc h?v=ber5DrM6dG8
  • dobrou

dobrou noc vám všem *14*
    • zanesskaaaa

Re: dobrou

dobrou *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit