-
MJ
holky, ted jsem koukala na nějakej chat a tam si psaliy fanynky, že byl sexy na předávání cen music award 2006 a že tam zpíval we are the world, vy o tom něco víte? popřípadě pošlete odkaz, díky -
-
Re: MJ
Minula sme to s Angie riešili.
Bol tam hrozne zlatý.
Fanúšikovia ho tam pekne privítali.
1.časť
http://www .youtube.com/watch?v=8jk2a9ctihc&eu rl=http%3A%2F%2Fvideoklip%2Eosobnos ti%2Ecz%2Fmichael%2Djackson%2D%2Dmt v%2Dworld%2Dmusic%2Dawards%2D2006%2 Dpart%2D1%2D2&feature=player_embedd ed
2.časť
http://www.youtube. com/watch?v=ZxBZZ8MvY2Y&feature=rel ated
-
-
Michael Jackson
Tak určo v sobotu v 11:00 jsem na Václaváku kamarádka mi ted volala že půjde se mnou i když nebyla do něj takový blázen jako mi:) -
-
Re: Michael Jackson
Jestli chceš, tak se tam můžeme sejít s polu, já tam taky budu sama. Ale asi budu tancovat. Jen to jestě nevím určitě. -
-
Re: Re: Michael Jackson
TOREMO dej vědet v kolik a kde ? dáme si telefony?
-
-
není to na václáváku, ale před hotelem intercontinental -
-
tak já užv tom mám zmatek tak před hotelem Interkontinental a v 11:00? to by mi sedělo spíše než Václavák když v tom hotelu Majkí byl já dělám v kaprovce a to je kousek...dík -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson
právě proto, že tam byl, tak to bude před tím hotelem, vásclavák je fáma
-
-
-
-
andílek
Ten anděl s tím mečem, je ten andílek kterého jsem dneska koupila
Je to špatně vidět ale stejně....
Vídíte v tom podobu Majkýho?
http://www.andelicci.w ebgarden.cz/image/14668022 -
-
Re: andílek
Máš pravdu lino ta podoba tam je:)je to nádhera *3* -
-
Re: Re: andílek
No mě tam taky ta podoba sedí
-
-
-
Pokračuji... Andílek Majkí
Dole se to už ztrácí.
Lask proč se toho zároveň bojíš?
Já mám knížky o Andělích od Dorren Virtue. Popisuje jak komunikovat s Anděly. Že naši zemřelí nás mohou ochraňovat. Dokonce s nimi komunikuje.
Víte co se mi nedávno stalo? Ležela jsem a do ucha, na kterém jsem ležela mi někdo řekl "DĚKUJI". A ve snu mi Majkí psal vzkazy na ICQ. Jenže já si je nepamatuju. Mám otevřené mé ICQ, sedím a pozoruji jak písmenka skáčou, ale když se vzbudím, tak nic nevím... Snad je to záměrně... -
-
Re: Pokračuji... Andílek Majkí
Nebojím sa toho čo ste písali vy, tie pocity sú krásne.
Ale trápi ma myšlienka, ze niektorý ludia odídu skôr ako by mohli a neboli na to pripravený a mohli v živote ešte niečo dokázať. -
-
Re: Re: Pokračuji... Andílek Majkí
Já vím, je to smutný. Kdykoli vyslovím já vím, tak slyším hned Majkího jak říká v dokumentu I know...
-
-
Re: Pokračuji... Andílek Majkí
Přesně tak, ty knížky o andělích mám taky! Můžete slyšet hlasy jak píše Angie, vždy jsou tu s námi, a vždy je můžeme zavolat na pomoc! Pomůžou vždy ale musíte je požádat, protože andělé musí respektovat zákon svobodné vůle.
-
-
Michael Jackson
Ahoj holky tento pocit mám kolikrát taky jako by byl se mnou jako by mě někdo pohladil když v práci večer zavírám mám pocit že tam nejsem sama nedávno se mi stalo že jsem myslela na Majkího když jsem zavírala.Na kraji stolu jsem měla papírový ubrousek který tam ležel asi 2 hod.v tom se chystám zavřít a při cestě zpět miubrousek před očima vlál na zem *4* je to divné celou dobu tam byl a najednou spadl žádný vítr nic.... jdete na ten sraz?v Praze.Jinak všichni jsme vědeli že nám doktor zabil Majkího ,ale o to víc to bolí když to víme jistě byl tak slabý a takové množství léků....!!! *9* -
-
Přesně to je ono! To se tady snažíme rozvést! Spoustu lidí tady může mít taková pocity a my bychom je rády znaly:) Povězte nám vaše zážitky:) -
Já na sraz nejdu, ale vy si to užijte a potom dejte videa na you tube.
Sice jsem z Prahy, ale jak jsem psala, tak přijede lina25 a terinda321...
Já si s Majkím často povídám. Je hodně věcí, které bych ráda napsala, ale tohle bych raději řekla, špatně se to píše... Každopádně Majkí je Andílek!!!
Teď mě napadlo, že jak jsem psala o té hvězdě, jako by příběh, tak to vypadá, jako by to navazovalo s tím Andílkem co koupila linuš. -
-
To mě mrzí že na sraz nejdeš...Já zase nemám s kým jít a Linu a terindu nepoznám *9* šla bych od těch 11:00 na tom Václaváku a kde to je nahoře u koně? -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson
Ale vždyť se můžeme sejít před vánocemi! -
-
Re: Re: Re: Re: Michael Jackson
Jo, já to už navrhovala, že bychom si mohli někde zamluvit salónek a sejít se jen my z fanu. Ne půl republiky, ale jen my...
-
-
-
To je dost možný že to navazuje!
-
-
-
Osudná noc...
23.6.09 dal Murray Majkímu dva prášky na psaní a Majkí usnul, ale toho 25.6. se nezadařilo, tak podal následující:
10 mg tablety Valium v 1:30 ráno, kdy se nepodařilo Majkímu usnout, tak Murray podal injekce 2 mg lorazepamu, to bylo ve 2 hod.
Ve 3 hodiny ráno byl Majkí ještě vzhůru, a tak Murray podává 2 mg midazolamu.
O dvě hodiny později Majkí ještě nespal, Murray tedy podal další 2 mg lorazepamu. Za 2 a půl hodiny Murray podal další 2 mg midazolamu.
Chápete to? Potom to ještě dorazil Propofolem. Vždyť tohle by nemohl nikdo neustát.
Prý se podařilo Majkímu usnout toho 23.6. po dvou prášcích, a protože 25.6. ne, tak mu dal skutečně kokteil léků... -
-
Re: Osudná noc...
Kde si to zistila, na neakej americkej stránke?
Mala by si to prečítať tá Vendula čo si myslela, že mu nechtiac krivdíme.
On si asi zmýlil Michaela s koňom.
A pri Michaelovej štíhlej postave je to dosť. -
-
Re: Re: Osudná noc...
Ano na Americké stránce. Je mi z toho fakt hrozně. Co z Majkího dělal pokusnýho králíka? Celou noc tam je a potom po Propofolu odejde? Já vám řeknu, já mít peníze na letenku a pobyt, tak letím, ale to by znamenalo, že bych tam pobyla nějakých pár let, protože já bych ho umlátila!!! A zavřeli by mě. -
-
Re: Re: Re: Osudná noc...
Však ono na něj dojde! Ale je fakt že já bych se asi taky neudržela! Strašně ráda bych viděla až oůjde k soudu a setká se s Majkýho fanoušky! Myslím, že si bude přát aby už z té budovy nevyšel -
a já Ti pomůžu... -
pokud ho nezavřou, tak se stejně najde někdo, kdo to udělá ...
-
-
-
V lékařství se nevyznám, ale tolik léků by podle mě skolilo každého.. hrůza.. -
Panebože to snad není možný.... -
-
Re: Re: Osudná noc...
Mám tam 2 překlepy, snad to pochopíte, jak to mělo být správně.
Ne na psaní, ale na spaní a mělo tam být, že tohle by nemohl nikdo ustát, já omylem napsala neustát.
-
-
-
Možná budu za blázna ale...
Nevím, zda jste věřící nebo ne, ale něco vám povím...Poslední dobou mám takový silný pocit, jako když je Majký se mnou, občas vede moje ruce při psaní básní,kdy kolikrát ani nevím co jsem to vlastně napsala, jen poprosím Majkýho ať vede moje ruce a myšlenky...Já jinak vážně skládat neumím, věřte tomu nebo ne.Nebo je se mnou, když je mi smutno. Jako kdybych cítila jeho přítomnost. Víte, dnes se mi stala taková zvláštní věc. S Angie, jsme se bavily o tom, že Majký by mohl být po smrti skutečně Archanděl Michael, nebo prostě anděl, který tu s námi je a bude, a můžeme cítit jeho přítomnost. Archanděl Michael je podle bible Ohnivý princ světla a bojovný zastánce lidstva. Přijde vám to jako náhoda?Dnes jsem šla do obchodu a narazila na krásnou sošku archanděla Michaela který se Majkýmu vzhledem dokonce podobá zde se můžete podívat, je to ten prostřední s mečem http://www.andelicci.webgarden.cz/i mage/14668022
Píšu to proto, že možná má někdo z vás podobné pocity, jako by cítil Majkýho přítomnost, ale bojí se o tom napsat. Doma sedím, cítím mrazení po celém těle, i když je doma vedro.Občas cítím i pohlazení.Nebo prostě vím, že nejsem sama. Upozorňuji že jsem si nic nevsugerovala. S duchy mám dost zkušeností. Ale Majký pravděpodobně nebude jen duch ale anděl. Proto mě zajímá, zda někdo nemá podobný zážitek. -
-
Re: Možná budu za blázna ale...
no popravdě... jo, taky to tak mám. a už dlouho.
dokonce jsem o tom psala i do tributu na můj blog...
je toho víc, ale docela se stydím o tom tady psát...
ale přísahám, že když mi bylo za ten čas, od té doby co se stal andělem, strašně zle, překonala jsem několik životních překážek, se kterými jsem se potýkala léta, opravdu léta a... jakoby mi pomáhal. když jsem sbírala odvahu, abych překročila svůj vlastní stín, jakoby mě u toto držel za ruku.
nekecám a běhá mi z toho mráz po zádech.
ještě jsem to nikomu neříkala, stydím se.
ale vy se mi tu asi nevysmějete -
Je to zaujímavé čo píšeš.
Ja na tieto veci verím. -
-
Re: Re: Možná budu za blázna ale...
Docela rádi bychom tuto diskuzi na toto téma trochu rozvedli, protože se můžeme dpzvědět dost zajímavého -
-
Re: Re: Re: Možná budu za blázna ale...
Mňa tieto veci zaujímajú a zároveň ma aj desia.
-
-
-
Na psaní básní jsem antitalent, ale většinou, když kreslím jeho portréty, no nejsou to portréty, ale prostě obrázky podle jeho fotek, tat mám stejný pocit... -
-
Cítíš někdy když na něj myslíš, mrazení v zádech, bušení srdce,chlad... -
-
Re: Re: Re: Možná budu za blázna ale...
spíš mám husinu a bušení srdce.. -
-
Re: Re: Re: Re: Možná budu za blázna ale...
To je přesně to co jsem chtěla slyšet:)
-
-
-
-
Linuš tyhle pocity, které máme jsou nádherné.
Cítím jemný vánek na tváři, bušení srdce, když k Majkímu mluvím. Je to nádherný. Když jsem si prvně všimla té zářící velké hvězdy, tak jsem s ní komunikovala. Majkí se mnou komunikoval. Tenhle pocit si nenechám nikým vzít, a že jsem jak jsem psala, realista. Tak tohle je nádherný a s realitou to má hodně společného.
Andělé jsou mezi námi. Je jich plné nebe, jen musíte umět komunikovat a vnímat je... -
-
Přesně tak! Tyhle pocity jsou vážně nádherné! A věřte tomu nebo ne, vážně se nejedná o sílu sugesce! V poslední době, se cítí tak v pohodě jako jsem dlouho nebyla.
-
-
-
Ahoj
Přeju Vám hezký, slunečný, i když trochu smutný den.. doufám že se máte lépe než já.. -
-
Re: Ahoj
Ahoj broučku! -
ahoj zaness :-) -
Ahojík zlatíčko, já jsem od rána byla ponořená do slz a už jsem se vybrečela a cítím se mnohem lépe.
Jestli jsi smutná z výsledků, tak je paradox, že jsme to čekali a přitom nás to tak vzalo. ono je něco jiného, když tu pravdu máš podloženou... Já jsem byla už včera špatná. Nooo vlastně už v neděli. Ale už je to lepší teď... -
-
Re: Re: Ahoj
Ano ten výsledek mě dostal, ale přeci jsme to všichni věděli, nebo alespoň tušili že to udělal ten ,,doktor''.. je to hajzl a to byo jeho lékařem jenom měsíc, to si ze mě dělá srandu ne?.. a ješě se to dozvědět přesně po dvou měsících.. je to hrozný..
-
-
-
Mj
hned jsi jdu pustit you are not alone :-) -
-
Re: Mj
Ja so si to poslednou dobou púšťala.
Dobrá je tam časť, keď je v tej vode asi v poslednej tretine klipu.
*4* -
-
Re: Re: Mj
jo už vím :-) -
-
Re: Re: Re: Mj
Všimla si si ten detail?
Keď tu už niekedy spomínali to jeho pozadie keď sme si pozerali tie koncerty...
-
-
Re: Re: Mj
ve vodě????????????????? -
-
Re: Re: Re: Mj
Tam čo má tie krídla v pozadí je vodopád...
-
-
-
-
hustýýý
Co možná nevíte:
- ve scéně s helikoptérou v klipu Who is it neučinkuje Michael, ale jeho dvojník, protože Michael neměl čas ji natočit - přesto je to natáčeno v Neverlandu na přistávací ploše
- poslední scéna s Michaelem a Lisou Marií v klipu You are not alone byla natočena bez jejich vědomí
- hudba z písně Bad byla použita v německé reklamě na prací prášek "Weisser Riese" (90. léta)
- na oslavě narozenin Nelsona Mandely Michael vzal fotoaparát jednomu z paparazzi a dělal si z něho legraci
- svatbě Elizabeth Taylor v Neverladu Michael osobně vykázal paparazziho, který skočil padákem přímo doprostřed fontánky v Neverlandu
- v bookletu singlu Remember the time je napsáno, že tato píseň je věnovaná Dianě Ross
- Praha vydělala na koncertu Michaela u nás v roce 1996 více než 4 milióny korun
- Čas narození Mika: 11:45 v noci
- Macaulay Culkin je kmotr Michaelova prvního dítěte, Prince
- Macaulay také pomohl s návrhy Michaelova zábavného parku v Neverlandu
- Michael jako jediný v historii měl z alba Bad 5 n. 1 hitů v USA.
- Michael nebral hodiny tance (zapomeňte na Paulu Abdul - pozn. autora starším ročníkům)
- Invincible je nejdražší album, které bylo kdy vyrobeno
- Liberian Girl byla původně napsána pro album Victory
- Earth song byl původně nahrán pro Dangerous a jmenoval se "What about us"
- Michaelova oblíbená hra jsou monopoly -
-
Re: hustýýý
Ö tom klipu Who is it píše David Hermitte v té knížce o Majkím. Ale dvojník je jen ze zadu. Jak jde k vrtulníku. Všechno ostatní točil Majkí.
S Lizou Marií vím, to jsme tady psali, když někdo pořád tady tvrdil, že je Gay, tak jsme právě jako důkaz poukazovali na klip.
Culkin má snad být kmotrem všech Majkího dětí, ale zase je to jen napsaný text, takže můžeš mít pravdu ty, nebo já.
Včera tu psala čas narození Zaneskaaa a bylo to 11:48, takže vidíš, že už tady je rozchod v informacích.
Ono je to těžký, každý si napíše něco, nbo domyslí. Já tyhle články nikdy neberu vážně. Beru vážně jen to co... Prostě co vím, že je pravda. Potom má člověk v hlavě chaos a mě se už hodněkrát stalo, že jsem chtěla něčemu věřit a potom jsem zjistila, že to tak nebylo... -
-
Re: Re: hustýýý
no ale 11.45 a 11.48 není zas tak tragický rozdíl .-) já to ztáhla z toho jeho blogu ten text... -
-
Re: Re: Re: hustýýý
Já neříkám, že to je hrozný rozdíl. Nemyslela jsem to špatně, ale jen jsem psala, že se nikde nedozvíš pravdu. Dozvíš, od lidí Majkímu blízkých...
-
-
-
Re: hustýýý
O tom Who is it a o tej svadbe Elizabeth Taylor som čítala.
-