-
Nikdo za nic nemůže...
No, a je to tady. Dodívala jsem se na zprávy a přesně jak jsem říkala. Oni z něho udělali narkomana. Smrt si nakonec způsobil sám, protože Murray mu prý dal minimální dávku propofolu a Michael si vzal bez jeho vědomí nějaké léky, které v kombinaci s propofolem způsobily zástavu.
Murrae neobviní. Nezapomněli dodat, že Michael byl poslední léta znám svými plast. operacemi a obviněními ze zneužívání. Takže....nikdo za nic nemůže. Je mi z toho na zvracení.
Angie, dovedš si představit, jak -
-
Re: Nikdo za nic nemůže...
Možná by se z toho vykroutil v Čechách kde dostaneš víc za to, když něco ukradneš než za vraždu, nebo někoho zabiješ a vyjdeš s podmínkou, jenže v Californii, to berou trochu jinak a dost tvrdě. Tam je ještě trest smrti. Takže se nebojím, že by Murray vyklouzl bez trestu -
-
Re: Re: Nikdo za nic nemůže...
Dokonce se přiklánějí k názoru na vraždě. Ne tak, že by úmyslně zabil, ale vražda proto, že podal takovou kombinaci. Přesně takový koktejl léků. Proto chudinka měl v sobě jen ty léky co prokázala první pitva.
Murray trval na převozu do nemocnice i v momentě, kdy záchranáři řekli, že už je mrtev. Trval na převozu, protože v Kalifornii mají takový zákon, že když někdo zemře v nemocnici, tak není nutná pitva. Propofol se totiž po delší době v těle nenajde. Murray to natahoval z toho to důvodu, proto nevolal 911 hned, on to moc dobře věděl... -
-
Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...
Teď jsem se mrkla na mjjsource.eu a je to tam. Přesně jak jsi napsala, Angie. To by zabilo i koně. Je tam i video k tomu obvinění ze zabití. Proč ČT, která Michaela ignoruje, najednou odvysílá takový nesmysl?
Nova, ve včerejších střepinách uvedla, že nejvíce desek prodal Elvis, pak Beatles a nakonec ABBA (300mil. ks). U Novy mě to nepřekvapuje, ta vždycky na něho jenom kydala hnůj. Vzhledem k tomu, kdo ji vlastní a jak měl Michael toto etnikum "rád". -
-
Re: Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...
Vidíš, tam jsem taky dlouho nebyla. Myslím na těch stránkách. Jestli to je tedy ten web, který myslím.
No já musím letět, takže tu budu později. Jedu si koupit knížku a jdu do banky. Takže se drž... Potom mrknu na ten web, který jsi zveřejnila. Byla jsem tam asi 3x a docela tam má i dobrý zprávy. Já už raději čerpám z jiných zdrojů, než z našeho bulváru. Pááá
-
-
Doufám a pevně věřím Angie, že máš pravdu a ten dobytek se z toho nevyvlíkne. Tak vidíš, jak to měl promyšlené. Proto to alibi, aby se Prince díval, jak mu zachraňuje tatínka. -
-
Re: Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...
Z toho se nemůže vyvlíknout. Jednou tu látku podal, takže on je viník.
Už je vinen jen z toho, že jí měl doma. Další bod viny je ten, že Propofol podával a další bod viny je ten, že neměl monitorovací zařízení. Vždyť podával narkózu. On není anesteziolog, ale kardiolog. Kdo tohle kdy viděl
Pracovala jsem ve zdravotnictví, takže vím, že po narkóze nesmíš dostat na bolesti hned léky. Je to silný a on Majkímu dal takový driják? 25 let měl dostat Majkí za zneužívání, tak jsem zvědavá co dají Murrayemu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...
Nemůžeš věřit přesným číslům v mg. To co napíší není nikdy přesné. Nebo spíš, Murray neřekne pravdu. Pááá letím -
Re: Re: Re: Re: Re: Nikdo za nic nemůže...
NO, jeden lékař tam říkal, že je to trestuhodné, že měl doma profol a že mu ho dával. Ale prý to bylo jen 25mll, to že by způsobilo jen ospalost. Však se na to večer podívej.
-
-
-
No ten si v životě ještě užije! Přeju mu to! Hodně dlouho se nepodívá na světlo boží! -
Ještě dodatek. Propofol se totiž ukáže jen v mozku po delší době! Tělo ho neprokáže.
-
-
-
Jsem rozčílená, odpálila jsem to dřív, než jsem to dopsala...
---------------------
Angie, dovedeš si představit, že by do něho píchali 10let!!! TO je naprostý blábol!!! Moje mamina jezdila na dyalízu a museli ji pod kůži zašít šant, aby měli přístup k žílám. -
-
Já měla chemoterapie a jezdila jsem po dobu asi půl roka. V polovině už neměli kam píchat. Prostě se ztratily žíly¨. -
-
Přesně tak. Oni se snaží z jeho smrti vyvinit, tak to na něj hodí. On už se bránit nemůže.
-
-
-
Sice nevím, jaké zprávy jsi viděla, ale já tohle neberu. Ani to se mnou nehlo. Si přečti co všechno Majkímu podal v osudnou noc. Psala jsem to někde na jiné straně.
Tohle mě ani trochu nevzrušuje. Murraye mají obvinit a udělají to... Neboj. -
-
Zprávy na ČT24. A všichni víme, že pro ně Michael neexistuje.
Tak jsem na to nevěřícně čučela. Jo, přečetla jsem si, co jsi psala na předchozí straně. Maras.
-
-
Ještě , že jsem to neviděla. Je mi z nich na nic.
-
-
Pro :Michaela Luisa79
Jo a ještě se bude zpívat píseň...Will You Be There -
Pro Angi
Doufám Angi, že se sejdeme taky spolu brzy. Co takhle třeba něco malého domluvit na památku zesnulých??? -
-
Re: Pro Angi
Že se do toho pletu i když mě nikdo neoslovil, ale tu památku zesnulých jsem chtěla původně navrhnout taky... -
-
Re: Re: Pro Angi
Já nevím jak to bude v práci. Jestli budu mít volno, nebo ne. To není státní svátek ne? -
-
Re: Re: Re: Pro Angi
No uvidíme. Ještě je čas. -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Angi
Jak pořád pardon, že se do toho pletete. To bude sraz pri všechny fandy... *8* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Angi
Zlatí ty jsi to rozsekla *15* Krásně jsi zakončila tuhle omlouvací diskuzi *3* Ale je to tak. sraz bude pro všechny! -
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Angi
No jasně. To je přeci bez debat. Tak že žádný pardon.
-
-
-
Re: Re: Re: Pro Angi
pardn že se do toho pletu ale ne myslím, že není.. *4*
-
-
Re: Re: Pro Angi
No super. To je fain.
-
-
-
Michael Jackson
Díky ted musím jít večer se ukážu:)zatím pa a krásný den všem... *3* -
Michael Jackson
Poradte mi chybí mi boty kde je koupím nějaké lakovky nebo něco pohodlného máte někdo klobouk? já jsem sehnala černý ,ale není to ono co jsem chtěla....beru si ho -
-
Re: Michael Jackson
Klobouky mají pěkný v New Yorkeru a v CA... Takové co Majkí nosíval. -
-
Re: Re: Michael Jackson
Já měla podobný co nosil Majkí,ale už je mi malý a to mě štve. -
Re: Re: Michael Jackson
Lask1 zase mě to rozbulelo. Jak hodí to sako lidem, bože to je brouček...
Za chvíli jedu na Smíchov, jedu do banky a jedu si koupit další knížku o Andělích. Mám zatím jen dvě. Čtou se úžasně...
-
-
-
Pro Tercule
Tady je ten odkaz,
http://www.youtube.com/wa tch?v=ZxBZZ8MvY2Y -
-
Re: Pro Tercule
Stejně je to naše zlatíčko. -
-
Re: Re: Pro Tercule
Torema
O stránku skôr som dala obidve tie videá. Má to dve časti. -
-
Re: Re: Re: Pro Tercule
Pardón Tercule.
-
-
Nééééé já zavidím tomu klukovi jak ho držel kolem toho krku.Je to 4:07 to je ta minuta kdy je vidět jak ho drží kolem toho krku. -
Krásný video,jak tam ty děti k němu běží.Chjo kéž bych byla jedna s těch dětí.A nebo kéž bych chytla ten kabát,ale chtěla bych radši být jedno z těch děti co stálo hned vedle něj.
-
-
-
Ty boty
http://www.dunkshopping.com/product _list.aspx?pcid=202
Tyhle boty mají v Havlíčkově brodě za 500 mamka mi je chtěa koupit,ale už jsem museli jet.Škoda že je nemám.A na ten sraz do prahy asi jedu.Protže jsem zrovna u tety v Praze. -
-
Re: Ty boty
Super a co se sejít někde, já tam taky budu -
-
Re: Re: Ty boty
Toremo posílám tel 732 81 74 36 napiš at mám tvé číslo a po sms se sejdem... *3*
-
-
Vždyť jsi ještě před chvílí psala, že nevíš co máš dělat...
V New Yorkeru mají krásné tričko KING OF POP, nádherné... A hráli tam Majkího písničky, když jsme tam byli s manželem v neděli. -
-
A odkud jsi?protože v Příbrami je taky New Yourker,ale ty asi nejsi z Příbrami že?To bude asi nějakej jinek.Mi máme tady taky trička v mím městě,ale prodávaj to číňani,ale to neví ono,Majkí je na tom tričku zelenej.fakt děs,ale strejda mi přivezl z Čimelic fakt hezký. -
-
Re: Re: Re: Ty boty
Mají to ve všech New Yorkrech.. pokud ho už nevyprodali, a mají to i v pánském oddělení:D -
-
Re: Re: Re: Re: Ty boty
nevíš kolik stojí -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ty boty
Tý vajdoo.. asi 264,- nebo nějak tak.. ale prostě přes dvě kila:)
-
-
-
-
Já vím,ale rozhodnutí je už asi jen na mamce,ta říkala že když bude v kuturáku málo lidí,tak asi jedem do Prahy a když hodně tak ne.Já jí řekla že chco do prahy a i zůstat a ona že prostě uvidí.Tak nevím,byla bych radši pro tu Prahua,ale zase u nás já prostě nevím mno.Takže musím počkat až na mamču co ona na to. -
To tričko je úžasný, my když jsme tam byli, tak jsem ho jakože ukázala taťkovi a přišla tam k nám jeho přítelkyně a řekla, to je na počest Michaela Jacksona viď? a já na to no jasně. a ona tak jí ho kup ne ať má radost:D.. takže ho mám, a je úžasný!!:D:D:D -
-
Re: Re: Re: Ty boty
Já bych ho tak chtěla. Snad bude na Tributu v Praze.
-
-
-
Mamka Majkího moc nemusí,ale řeekla že v Březnici ta diskoška nebude ono a že by radši jela do Prahy tak říkala když tam bude na diskotéce málo lidí že ne že pojedem do prahy a když hodně tak tam zůstanem.Ale jinak teta bydlí na staromáku,takže to je kousek na Václavák.A možná tam semnou jde i mamča,i přesto že ho moc nemusí.Už se těším jestli tam pojedem.Tak kdyžtak uvidím,ale času dost.
-
-
Michael Jackson
TOREMO -tak se sejdeme kde a v kolik? já jsem se naučila 2 klipy a měsíční chůzy ale stydím se:)můžu ti napsat tel chces aby jsme se nehledali? *3* -
-
napiš a kdyžtak si můžem hodit telefony a to je uplně nejjednodduší. Tak se nauč BEAT IT a půjdem do toho spolu. -
Dnes tu někdo dal video o tom jak to bude probíhat. Byly to nějaké zprávy a nejsem si jistá, jestli tam byla porota ve 3 lidech, kde lidi před nimi tancovali...
-
-
pre Tercule
Keď si písala o tom You are not alone, všimla som si, že na dvd Number ones niektoré čsati neboli a na ďalšom dvd History tam sú.
Napr. tieto zábery s Lisou, a ten záber v tej vode tam neboli. (myslíš, že to boli tie časti bez ich vedomia)
1:51-1:57, 4:21-4:27
http://www.youtube.com /watch?v=CtmbZbzr680 -
-
Re: pre Tercule
tak to netušímm...já neviděla to na tom histori -
-
Re: Re: pre Tercule
Na tomto odkaze čo som sem dala je to isté čo je na tom History(sú tam jeho videoklipy), tam tie zábery sú.
V stánku mali lacné dvd Number ones, tiež sú tam jeho videoklipy, tam už bol ten klip iný, bez tých záberov.
-
-
Re: pre Tercule
lask, mrknu
-
-
Pro Linušku
Hele Linuš blázen nejsi mě se stalo něco podobného.Bylo asi 1:00 večer a já byla ze strejdou na rybách a spali jsem pod širákem.Byla tam hvězda a ta svítila fak ohromě a strejda už spal tak jsem řekla: ''Prosím Majkí pomoc mi chytit alespoň jednu rybu,nebo ať mi jenom bere,,
No a asi v půl čtvrtý ráno mi začala brát ryba.
Ta hvězda zmizela,ale na proti mě byla další a tak jsem zase řekla: ''Majkí moc ti děkuju jsi fakt moje zlato,,
No a v tu chvíli co jsem řekla zlato nebil žádný vítr nic a jako by mě někdo hladil po tváři a chytl mě za ruku,byl to jemňoučkej větřík.Já jsem řekla: ''Vím Majkí že jsi tu semnou,a že jsi tu prostě s náma,,(V tu chvíli jsem se rozbrečela a říkala jsem: ''Ale proč ty jsi zrovna musel odejít,proč né nikdo jiný,na světě je tolik zlých lidí a ten nejhodnější musel odejít Proč,,)
Ten večer byl fak krásný,protože jsem věděla že tam nejsem jenom ze strejdou,ale i s Majkím.
Takže Linuško mě se stalo to samý.a nevím kdo to psal,ale tohle by mohlo být opravdu hezké téma.
Jo a ještě jednou když jsem šla ze psem bylo nebe bez mraků a někde jsem četla že když je nebe bez mraků tak tě mrtví slyší,protže mraky tu zprávu nepustí a tak jsem se ptala Majkí zabil tě doktor a v tu chvíli kolem mě proletěl motlek,tak to asi znamenalo že ANO.Ten motýl odlétl a pak jsem se ptala jestli mu je tam smutno tak tam prolítl ptáček a když jsem se zeptala jsetli mu chybíme tak kolem letěl dva motýlci,což znamenalo asi že hodně.Takže Linuš nejsi sama komu se něco takového děje.Je nás tu hromada,a myslím že to psala právě Angie71 a nebo ty že by to bylo super téma.Tak lidi pište nám jestli jste měli také nějaké takové zážitky.