Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Lask:

Ja som si vždy myslela, že ho chcú zničiť a odstrániť zo scény asi pre jeho úspech, slávu...
    --------------------

Lask, proč by to dělali? On byl pro ně slepice, která snášela zlatá vejce. Michael to říká: nechávali si až 90% zisku a umělci museli jezdit po turné, aby se vůbec uživili.
    • lask1

Re: Pro Lask:

Ja som myslela neakých eventuálnych nepriatelov, ktorý na neho kydali špinu, ktorý mu závideli, alebo sa ho chceli zbaviť lebo mal dlhé roky úspech, neviem možno si myslím zle.

To čo píšeš je jasné, že sa ho snažili vždy využiť.
      Raz ho aj jeden producent, ktorý bol obvinený z daňových podvodov a Michael mu dal druhú šancu, chcel sa nakoniec s Michaelom súdiť lebo neodohral 2 koncerty milenia.
      Ale tie koncerty ten producent sám zrušil, dosvedčil to Mikiho bodygárd.
      Ale bolo to tvrdenie proti tvrdeniu tak mu musel zaplatiť 5 mil. dolárov, pýtal ich 20. Sú z toho súdu aj fotky na mjjpictures.com.
      Každý sa chcel na ňom napakovať to je jasné.
    • Re: Pro Lask:

to je hnus..... *9* *9*
  • Michael Jackson

Ahoj holky tak jsem zpět je to tak hodně jsem o tom četla a vyděla dokument kde Majkí mluví o SONY a Tommym Motolovi nechápu proč mu ubližovali ,že od nich odešel....každý má svobodnou volbu akorát ho sprostě využívali dobře udělal... *3* *9*
  • angie72

Ahojík broučci...

Tak jsem byla na Smíchově. Sháněla jsem jednu knížku, kterou mi objednali a koupila jsem si zatím jinou. Ta Doreen Virtue je vážně dobrá.

Jinak jsem četla v rychlosti od Aleksy o zatčení, že ti je divné, že by se měl dostavit sám. Tak to chodí i u nás přeci. Ale tady k tomu dojde jinak určitě. Tady budou probíhat soudy a až tam se rozhodne jak to bude. Každopádně se nebojte, že z toho vyjde jen tak. Kdyby se stalo, čemi nevěřím, protože rodina Majkího od prvního dne ví, že to byl Murray, nenechají to tak, ale kdyby se stalo, že ho sprostí viny, tak se nebojte, že dojede domu!
    • Re: Ahojík broučci...

To doufám, Angie. Mě ten dnešní koment v TV (však uvidíš sama v 19:00 na ČT) připadal, že se do světa pustí zpráva, že Michael si to vlastně zapříčinil sám (ale já to fakt před týdnem psala, že to ty swině udělají) a Murray se z toho vyvlíkne. No, pokud ano, tak se o něho "postará" rodina MJ nebo, a to spíše Michaelovi fanoušci.
    • zanesskaaaa

Re: Ahojík broučci...

To se vážně nebojím, doufám, e dostane co proto *5*
  • majka111

páááá zlatíí

tak už musím jít pááááá zlatí,zase zítra...mějte se pěkně *15* *3*
  • zanesskaaaa

Pro Aleksu..

Promiň, ale to video mě mučí, nemůž to ani vidět, koukala jsem na první minutu nebo dvě a už dál nemůžu, i když tomu rozumím jenom tak každý druhý slovo, i tak mě to mučí.. promiň:)
    • Re: Pro Aleksu..

Božínku, to jsem nechtěla..., promiň. *9*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Pro Aleksu..

to je dobrý, neomlouvej se:))
  • tarzan9

Oprava

Jé omlouvám se za chyby, Aha, já koupily

(oprava *3* )
  • Pro Lask:

Tady jsou články, jak se cíleně Sony snažila MJ zničit.

1díl.
    http://allmic haeljackson.blog.cz/0907/michael-ja ckson-zhrouceni-kariery-aneb-sony-n epropaguje
    2.díl
    http://allmicha eljackson.blog.cz/0907/sony-nepropa guje-upadek-jacksonovi-kariery

J e to zajímavý web.
    • tarzan9

Re: Pro Lask:

díky *3*
  • tarzan9

Nevím to ale jistě...

Ahoj,je tu někdo????Když tak na pokec o Michaelovy,jinak mamka mě nedávno říkala že prý Michaelovy ukradly po smrti nos!!!!
    • tarzan9

Re: Nevím to ale jistě...

Ahajá o tom nic nevím,já jsem to nečetla,kouily jste si někdo Bravo speciál o Majkýmu???
    • Re: Nevím to ale jistě...

Jo, jasně. Psali to v Blesku, tak to je zaručeně pravda...ach jo...
  • E.Taylor o Sony

Elizabeth Taylor O Michaelovi a Sony - "Chtějí ho zničit"

V interview pro NY Times mluvila Elizabeth Taylor o Michaelovi. "Lidé z něho udělali blázna a nazvali ho směšným. Musím ho obhajovat, protože je to můj nejlepší přítel." O celém problému Michaela a Sony se vyjádřila takto: "Podívejte, Michael koupil Beatles katalog jako velmi mladý, OK? Teď celý svět a Paul McCartney ho chtějí zabít. Sony sabotuje jeho album, protože chce Beatles katalog. Ale ten je Michaelův."
    Elizabeth také řekla, že s Michaelem sdílí více než jen špatné dětství. "Říkám mu věci, které bych se nikomu jinému neodvážila říci. On měl to nejstrašnější dětství. Myslím, že já měla to druhé nejstrašnější dětství hned po něm."
  • Michael na adresu SONY

Drsný projev Michaela Jacksona na účet Sony

Chci poděkovat všem velkým, nepřemožitelným talentům ...budu tancovat tak dlouho, jak vy budete hrát (obecenstvo křičí). Nedělejte to, nedělejte to ... chtěl bych poděkovat tomuto chlapci za úžasný výkon (myslí tím imitátora Valentina). Myslím si, že Bryton McClure byl taky úžasný. Je dobrý zpěvák ...

Takže, nejdříve chci říct ... nerad dlouho mluvím ... raději tancuji ...
    Víte ... nechte mě říct tohle ... tradice skvělých umělců ... od Sammy Davise JR, Jamese Browna až po Jackie Wilsona, Fred Astaira, Gene Kellyho ... Jejich příběh je skoro stejný, víte, tito lidé pracovali opravdu tvrdě a zatrpkli. Skončili úplně stejně. Obvykle byli zlomení nebo smutní ... protože společnosti si z nich berou to nejlepší. Opravdu.
    No ... Sony .... umělec jako já vydělal pro Sony několik miliard dolarů. Opravdu si vždy mysleli, že moje mysl je spjata s muzikou a tancováním, a to obvykle byla, ale nikdy si nemysleli, že umělec sám by je mohl převýšit.My je nemůžeme nechat dělat to co chtějí, protože teď jsem volný. Dlužím Sony jen jedno album, je to jen set mých starších písní se 2 novými písněmi, které jsem napsal před dávnými lety. Protože každá písnička, kterou natočím, znamená pravdu ... abych řekl pravdu, napíšu kolem 120 písní pro každé album. Můžu jim dát další album, ale jen se 2 novými písničkami.
    Takže ... odcházím od Sony ... a vlastním polovinu jejich publikačních příjmů ... opouštím je ... a oni jsou na mě moc naštvaní, protože já jsem prostě udělal dobrý obchod, víte?
    Takže nástrojem jejich pomsty je ničení mého alba. Vždy jsem říkal, že dobré umění nikdy nezemře (obrovský aplaus). Děkuji.

A Tommy Mottola je ďábel ... neměl bych to teď říkat, ale chci abyste to věděli. Mariah Carey ke mě po svém rozvodu s Tommym příšla a plakala. Plakala tak moc, že jsem ji musel podržet. Řekla, že je to ďábel a Michaeli, tenhle muž mě pronásleduje, řekla. Odposlouchával jí rozhovory, nevěřila mu.Musíme pokračovat v tom co děláme, dokud nebude zastaven. Nemůžeme ho nechat dělat tohle umělcům.Chtěl jsem, abyste věděli, že velmi oceňuji všechno, co děláte, byli jste skvělí, tak loajální, všichni. Všichni tady, miluju vás všechny ... ale stále ... slibuji vám ... to nejlepší teprve přijde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit