-
Pohřeb..
Jak nám tady ta laidy45 nakecávala o Michaelovi.. vždyť víte.. jak posílala to video že tam je ten chlap a že je to ,,údajně'' Michael.. no tak já se teďkon koukla na ten pohřeb, protože jsem ze sebe potřebovala dostat ten žal.. no o to nejde.. psali jste že tam ten chlap vlastně ani není, ale já jsem si teď dávala pozor jestli ho tam uvidím a viděla.. nemyslím tím, že je to Michael, ale že ten chlap tam prostě je.. to aby jsme zas někoho nenařkli z toho, že nám nalhává, že tam je.. pokud někdo z Vás ten pohřeb taky má.. tak je to hned na začátku koukejte se do druhé řady, až dovezou tu rakev na místo, tak si nandavá klobouk.. *3* -
-
Re: Pohřeb..
Mimochodem, ten jeho otec, to je hrozný, jak na tom pohřbu měli proslov syn a dcera Martina Luthera Kinga, tak jak sešli dolů a objímali se tak jeho otec se normálně usmíval.. hrozný.. jo jasný občas se nad něčím trochu usměju, ale ne jako on přeci.. jak já ho nesnáším.. *9* -
-
Re: Re: Pohřeb..
Zaneskoo, já nevím jestli jsi tady už chodila, když jsme probírali tohle video. Je to dva dny po tom, co mu umřel syn. Tak ...varuju Tě předem.
Joe Jackson BET Awards 2009 CNN Interview - arrogant and self serving
http://www.youtube.com/w atch?v=H27665VPRmQ -
-
Re: Re: Re: Pohřeb..
Radšej si to nejdem púšťať, aby mi z tej jeho krásy nepraskla obrazovka, alebo z tých rečí. -
přeložíš? :-) -
jo vím že jste se o tom bavili, ale nikdy jsem to neviděla.. je to zmetek.. nenávidím ho víc než toho doktora..
-
-
-
Re: Pohřeb..
Je je tam. -
-
Re: Re: Pohřeb..
už z toho koktám *15*
-
-
-
Hvězda
Neska večer jsme grilovali a já jsem koukala na oblohu a tam byla krásně zářící hvězda.Pořád sem na ní koukala.Nešlo mi se odní otrhnout.Cítila jsem že je tam Majkí se mnou. *14* Ale teď už jdu spát tak dobrou noc a krásný sny. *1* -
Michael
Ani sa nečudujem, že Michael mal problémy aj v súkromnom živote, aby si vytvoril vlastnú harmonickú úplnú rodinu, keď on sám harmonickú rodinu nezažil, iba drezúru a robotu.
Nečudujem sa že sa s rodinou v budúcnosti málo stýkal, chcel sa od toho všekého oslobodiť a chcel si vytvoriť pre seba lepší svet.
Potom bol už so svojimi deťmi šťastný, mal na ne vplyv iba on.
Nikto už nemohol zasahovať do jeho života.
Bol šťastný iba so sojimi deťmi.
Ešte aj potom hodnotili jeho život a jeho rodičovstvo. Muselo to byť pre neho ťažké.
Možno tie starosti v sebe dusil, možno s nimi nechcel nikoho zaťažovať a moňo sa to podpísalo aj na jeho zdraví, všetky tie problémy. -
-
Re: Michael
Ten bulvár si na ňom zmlsol a hodnotil iba jeho výzor a jeho rodičovstvo, nie jeho tvorbu a jeho zásluhy.
A po roku 2000 to dorazil ten nemožný Bashir a jemu podobný.
Tý čo si žili na jeho ranči v luxuse, zachutilo im to, chceli ešte viac.
Michael im chcel úprimne pomôcť a oni mu urobili to najhoršie čo mohli urobiť.
Už prestal tak luďom veriť a zmenil sa.
Bál sa či môže neaké dieťa chytiť do náručia, prišiel o Neveland, prišiel o svoje sny.
Ale o svojich fanúšikov, ktorý mu vždy verili neprišiel a neprestal ich mať rád.
Po istom čase sa pokúšal znova dostať na pódium, na to miesto kde sa cítil taký slobodný a neohrozený. -
-
Re: Re: Michael
My jsme si tak s dcerou říkaly...škoda, že se nenarodil v československu (1958) to bylo ještě českosloensko...my bychom si ho tady hýčkali.
Jsou tu lepší lidi. Srdečnější a citlivější.
-
-
-
Pro Lask:
A je tu i tady. S částečným překladem: na stránce úplně dole.
http://www.mjjsource.eu/ -
-
Re: Pro Lask:
Ja si to postupne všetko pozriem.
Je pravda, že niektorý ludia asi chcú byť stredobodom pozornosti za akúkolvek cenu a preto robia také veci.
Chcú si aspoň na chvílu užiť neakú slávu, len aby na to nakoniec nedoplatili.
Janet je taká skromnejšia, tá sa moc nevyjadrovala okrem toho príhovoru na neakej akcii.
Ale tá La Toya hneď boli články, že naspievala pesničku, že si myslí že to bola vražda.
Potom hovorila podrobnosti o Paris, že dala Michaelovi náramok a druhý, že si Paris nechala, že mu Paris píše listy.
Ako keby tá La Toya sa chcela iba zviditelniť.
To majú asi po tatkovi tie maniere.
Chudák Michael mal toho dosť aj bez nich, mohli mu to ulahčiť. -
-
Re: Re: Pro Lask:
Jo Lask, s tou rodinou máš pravdu. Proto ta překotná svatba jedna i druhá. Snažil se novinářům zavřít ústa.
Jen doufám, že se jeho děti nedostanou do spárů Joa, protože jsem něco četla v tom smyslu, že Joe chce, aby šli v Michaelových stopách. To by se musel Michael v hrobě obracet. -
-
Re: Re: Re: Pro Lask:
Jo někde prý psali, že chce znovu založit něco jako Jackson 5.. hajzl, zase by si jenom vydělávalna rodině a týral by je.. -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Lask:
OMG, tak to je haj*zl. On by ty děti zničil...Mu opravdu není nic svaté.
Jak říkám, ta rodina je divná.
-
-
-
-
-
Michael Jackson
Přeju všem hezký večer ted mě čekjí 2 pracovní dlouhé dny v pátek se stavím :) a v sobotu se uvidíme s některými na srazu hezké sny všem *3* -
-
Re: Michael Jackson
jj na sobotu se mocinky těšim... *1* *3* -
-
Re: Re: Michael Jackson
uží te si to.. a nezapomeňte zamávát *15* -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson
jasan:D *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael Jackson
*1* *1*
-
-
-
-
-
Tohme tohme
Michael Jackson: elements of truth about "DR TOHME"
http://www.youtube.com/wa tch?v=nw38AZEv4io -
Pro Lask:
No, a Jermaine mu hodil na krk dalšího parazita. A to v době po soudních procesech, kdy byl Michael psychicky i fyzicky na dně. Nějakého doktora Tohme Tohme, který ho okrádal ve velkém stylu i po tom, co ho Michael zbavil dopisem zastupování. Že by Tohmy Tohmy jeli s Jermainem na půl? -
-
Odkial vieš tie podrobnosti z toho youtube, alebo z novín? -
-
Z http://www.msnbc.msn.com/
Zadej do vyhledavače Tohme Tohme a vyjedou Ti články i videa.
-
-
To čo je za meno?
To aj ten Jermaine bol bol taký hnusák?
Teraz sa tvári ako posledný spravodlivý, že sa s tym nevie zmieriť, samé rozhovory v telke, aj v tej Viedni keď bol robili s ním rozhovor.
To sa mi nechce veriť.
Podla mňa keby potreboval peniaze, tak by mu Michael dal aj posledné, mne sa zdá že si na tom tak Michael nezakladal.
Nechcú náhodou Jermaina iba ohovoriť ako to robili Michaelovi, aby predali noviny?
Alebo aby neako odpútali pozornosť, tak možno kydajú na Michaelovu rodinu. -
-
To aj ten Jermaine bol bol taký hnusák?
--------------------
Mě stačí, když si přeložím (svépomocí :-)) text, té písničky. Jj. Jermaine, se chtěl taky zviditelnit na úkor svého bratra.
La Toya, měla v německé TV rozhovor, myslím, že 7.8.09, a taky nezapomněla dodat, že i ona složila pro Michaela písničku, tak ať si to lidi poslechnou. Holt, dcera svého taťky, krev se nezapře. -
-
mě se ta Janet taky líbí z celé rodiny nejvíc(samozřejmě až po Michaelovi:-))a ta La Toya mi přijde děsně falešná..ale je to čistě můj názor...a Jermaine..nevím co si o něm mám myslet...myslela jsem si že bude z bratrů asi nejrozumnější..ale po tom co jsem se tady dočetla...asi jsem změnila názor.
-
-
Já věřím v té rodině jen Janet. Ta měla svoji kariéru a s Michalem si byli blízcí. O Jermainovi to s tím Thome Thome je pravda. Ten parazit je občanem Senegalu.
Jo, pokud se chcete zaregistrovat na TV velkého bratra Jermaina, tak prý rozjede časem IT vysílání.
http://www.jacksonlive.tv/ -
-
Janet mám aj ja rada.
Pristalo im to spolu na tom udelovaní cien.
Aj spolu naspievali klip.
Vyzerali, že si jeden druhému prajú a že si rozumejú.
Možno , že sa chce Jarmain tiež iba priživiť na Michaelovej, sláve keď vystupoval v rôznych rozhovoroch, možno mu to zachutilo, nerada by som mu krivdila.
V tom dokumente Michael hovoril, že keď boli deti Jermain bol sólový spevák.
Mama presvedčila otca, aby si Michaela vypočul, lebo pekne spieva, otec najprv nesúhlasil, ale nakoniec sa Michael stal spevákom v kapele.
Možno že to Jermainovi chýbalo, že hral iba druhé husle. Nerozumiem mu´tváril sa ako sa majú radi a človek nevie čomu má veriť. Asi ho má rád len napolovicu, pokial sipe peniaze.
Veď na tých peniazoch až tak nezáleží, aby človek bol schopný niekoho zradiť. -
-
Myslím, že jsi uhodila hřebík na hlavičku. A navíc, Joe v nich pěstoval rivalitu. Myslím si, že ho smrt Michaela opravdu zasáhla (Jermaina), ale to nic nemění na tom, že se na Michaelově slávě přiživoval.
Jo, Scream je skvělý. Moc jim to tam sluší, oběma. -
Ostatných jeho bratov moc nepoznáme tak ich nemôžeme súdiť.
Ale mama vyzerá, že je dobrý človek a dobrá matka. Možno ale mala viac protestovať keď jej muž vystrájal.
Vraj sa s ním rozviedla lebo pil a aj na ňu zaútočil.
Ten Jermain bude asi v istom zmysle po Joeovi.
Pred kamerami sa tvári ako najlepší brat, Joe sa tvári ako najlepší otec.
Možno ho aj mali radi, ale asi ich zaslepila vidina peňazí a úspechu a preto sú asi taký. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Lask:
Matka si taky s tím slizem užila svoje. Musel to být hrozný despota. Je to hrozná rána, když matka přežije vlastní dítě. Ale ona pořád i ve svých letech bojuje za to, aby se dozvěděla pravdu, proč její syn umřel. :-(
-
-
-
-
-
-
:-( :-( :-((
Dneska jsem byla venku a my na tábor jezdímez autobusáku,a já si pustila You are not alone a vzpomínala sem na Majkího,v hlavě my znělo slovo I love you a taky jeho smích.A taky jsem vzpomínala na tábor,ale nejvíc na Majkího,ale bylo to fakt něco bylo mi zle,a mále jsem omdlela.V hlavě jeho smích a tak.Málem mě srazilo auto.Chodila jsem uprostřed silnice a nějak mi bylo všechno jedno,ale ještě že šla kolem kámoška a já šla k ní a tam mě schodila do bazénu,to mě vzbudilo,ale fakt dneska mě ta písnička a to všechno ty lži hrozně dostali. -
Pro Lask:
Mali by vyšeriť aj to s tým Brownom.
-----------------
To by měli. Ona totiž na infarkt v péči doktora Mengeleho zemřela i Brownova manželka... -
-
Myslím, že Mengele je trochu silný nazvání.. ten toho zavinil o hooodně víc a myslí, že byl o hodně horší než Murray.. -
-
Je to nadsázka, ale výstižná...
-
-
Kolkých má ešte na svedomí?
To nie je doktor, ktorý by mal luďom pomáhať ale..., Skoda reči.
Buď je taký neschopný lajdák a k remeslu a ku klientom sa dostal len po neakej protekcii, alebo to robil pre neaký zisk.
Ale skôr tá prvá možnosť.
-
-
TV nova
Na nově říkali že ho zuabil lékař,říkali že ho předávkoval tím protforem nebo jak se to jmenuje.