-
český Majkí
Víte kdo je český Majkí?Vím že tahle osobnost sem nepatří,takže Angie tohle klidně smaž co sem napíšu,ale český Majkí je Lucka Vondráčková,prtože se umí taky hýbat jako Majkí.Ale jak říkám klidně to smaž. -
-
Re: český Majkí
Kdo????? No to si děláš srandu.... -
-
Re: Re: český Majkí
Ta holka si z nás snad dělá srandu... Lucie Vondráčková je český Michael jackson. Tohle snad nemůže napadnout nikoho! -
-
Re: Re: Re: český Majkí
Balusku jo... -
Re: Re: Re: český Majkí
Lucku mám rada svojím vzhladom, správaním, dobrou náladou, speváckym a hereckým umením, ale nikoho neporovnávam.
Každý je hlavne sám sebou v tom čo robí.
-
-
-
-
Video
http://www.blesk.cz/clanek/video-vi deo/121460/sokujici-video-tvrdi-mic hael-jackson-nafingoval-svou-smrt.h tml
Koukali jste na to video?Já jo.Ale mohl to být kdokoli jiný než Majkí.Mohl to být někdo kdo si vzal bílou košili a měl dlouhé vlasy a nebo paruku.Ten bulvár už neví jak by ty fanoušky měli děsit.Jednou že je mrtví,podruhý ne a pak zas že jo.Kdo se v tom má pak k čerku vyznat.Majkí je mrtví a to všichni víme.Jeho andělj je tu s námy,my ho mezi námi citíme.V těch nejtěžších situacích se nám snaží pomáhat,sice třeba cítíme jemný větřík na tváři,ale víme že je to on a je tu s námy. -
-
Re: Video
Proč si nejdřív nepřečteš o čem tady píšeme, než to sem dáš. Zajímají tě taky jiný komentáře než ty tvoje? Musíš koukat co se tu taky řeší víš. -
-
Re: Re: Video
OK,jestli jste to už řešili tak se dotoh rejpat už nebudu.Takže se omlouvám,a klidně tenhle komentář smaž ju? -
-
Re: Re: Re: Video
Proč rejpat? Řeš to s námi, ale taky se vždycky podívej o čem píšeme, když přijdeš na fan. To snad dělá každý, aby věděl co je nového a co se řeší.
-
-
-
-
Dobré ráno
Všem tady přeji krásné ráno.
Ty jo já měla v noci tak krásný sen o Majkím,mno sice to bude znít divně,ale mě se zdálo tohle:Že jsem si dala inzerát že hledám kluka(upozornění:Jsem blázen do Michaela Jacskona),a asi po 1 hodině my někdo volal že má zájem a já mu řekla kdy a kde se máme sejít.Byly 3 odpoledne a ten z toho inzerátu přišel měl brýle klobouk a to a já si říkala že to bude někdo jako já co je blázen do Majkího tak sem měla rados.Jenže ten dotyčný si sundal brýle a klobou a já koukala jako blázen byl to Majkí,tak sme šli na zmrzku,ale nikdo ho nepozanl.Tak jsem se šli projít do parku a sedli jse si na rozloženou deku a uděli si piknik.V jednu chvíli si ke mě Majkí sedl blíž a políbil mě já jeho a pak jsme se tam začali líbat.Pak to rande pokračovalo.my jsme se drželi za ruce a šli přes město k nám,abych mamce toho mého nového kluka představila.Mamka na místě omdlela.A pak mi pošeptala''Tak Michael Jackson ti odepsal to je ale super,,.Sme byly u nás a pak mu jel vlak tak jsem ho šla doprovodit na vlak.A na nádraží jsem se na rozloučnou zase líbali asi 5 minut.Vím zvláštní sen,ale krásnej.to líbání mi přišlo jako kdby to bylo skutečné,a v tom snu moc krásně líbal.Ale byl to jen sen,ale nikdy na něj nezapomenu.
JO a ještě jedno to víte že Majkí měl nejkrásnější úsměv na světě? -
-
Re: Dobré ráno
No to muselo byť scifi, v sne je vždy všetko nereálne, lebo ako Michael nastupuje do vlaku to si neviem ani predstaviť, ako cestuje hromadnou dopravou. *1*
Líbat sa asi vedel dobre podla ukážok a fotiek.
S tým úsmevom najkrajším na svete, dobre, že si mi to pripomenula, skoro by som na to zabudla. *15*
Žiarivo bieli úsmev a žiariace velké oči a kudrnaté vlasy padajúce do tváre... *14*
-
-
Krásné ranko...
Lask neboj, já už tohle video včera viděla na webu. Link sem dávala Aleksa, já myslela, že jsem na tom už byla, ale nebyla. Včera jsem tam byla první. Hezký web. Tohle video tam bylo pro odlehčení, jak si koroner do své garáže veze dívku.
Taky jsem napsala pod Blesk, už toho mám dost, jaký jsou dementi!
Ten web sem dám až ho tady najdu. Je tuším tady v odkazech. -
-
Re: Krásné ranko...
Já někdy napíšu kravinu.
Včera jsem na tom webu ¨byla prvně, ne první *15* -
Re: Krásné ranko...
http://www.mjjsource.eu/ Tady to je. Tohle není Michael, jednak ta postava je malá a už mě vytáčí jen to, jak je Blesk dementní!!!
-
-
Michael
Aj na Slovensku sa bude tancovať Beat It. -
Angie
Nečítaj si radšej novinky v Napsali o mne, aby sa ti nezdvihol tlak.
*3* -
-
Re: Angie
To video čo nafilmovali je dôkaz ako hovado v úvodzovkách.
To mohli nafilmovať aj potom, hociaká osoba s čiernou parochňou.
Nie je ani vidieť do tváre.
Zase neaký ftipálek sa zahráva s luďmi.
Len aby sa zase neobjavila Laidy, nech sa na to radšej nepozerá, lebo nás zase zahltí tými výmyslami. *1* -
-
Re: Re: Angie
Tie články sú čoraz kratšie až 8 riadkov, to ešte dodáva na dôverihodnosti článku. -
Re: Re: Angie
Dobré ráno:) Lask, jen čekám kdy se pod tím videem objeví komentáře laidy *15* -
-
Re: Re: Re: Angie
Dobré ráno. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Angie
No a přísahám, že jsem nejdřív napsala koment, a pak jsem si přečetla, že už tě to napadlo taky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Angie
Za 25 minút tam pribudlo 6 komentárov, dneska tam asi bude plodná diskusia. -
Re: Re: Re: Re: Re: Angie
Neboj sa Laidy sa vráti zase s neakou teóriou, na niektorej diskusii, len dúfam, že nie na našej.
-
-
-
-
-
-
tojo
to jo mě taky-ale nějak přemluvím mámu aby mi to koupila bude to supr(snad)
*14* *14* -
MJ
ahoj holky, tak jsem si dneska koupila dvd s michaelem, jak vycházej v novinách...a na zadní straně píšou, o čem to dvd je, a nic tak krásnýho jsem nečetla..fakt, kup te si ho: uplně mu tam fanděj, jenže mám trochu strach se na něj podívat...bojím se brečet..a to se mi chce už ted, jen si na něj vzpomenu ... -
-
Re: MJ
Tohle dvd už jednou vyšlo. Je to pod rouškou.Jen to má jinej obal. Bacha na to lidi, kteří už máte doma dvd pod rouško, ať zbytečně neutrácíte. Je to to semé dvd akorát má jinej přebal
-
-
Dobrou
no nic pádím si lehnout, přeji Vám všem dobrou noc.. pá:)):-* -
-
Re: Dobrou
Jdu taky. Dobrou noc. *4*
-
-
Deepak Chopra
Dodívala jsem se Události, komentáře. Uvedli tam, že jeho lékařem (léčitelem) byl i Deepak Chopra. Zřejmě do té doby, než ho vyštípali. Tak to zírám...
Je to vyhlášený léčitel, vlastně lékař.
A když on prohlásil, že měl Michael lupus, tak ho měl. Mě to nešlo do hlavy, že někdo s tak závažnou nemocí podstupuje takovou fyzickou zátěž. Mám totiž autoimunit. nemoc, která taky spadá do této kategorie. Tahle nemoc, napadá váš vlastní organismus. Játra, ledviny, svaly, prostě cokoliv. A nedá se vyléčit!!! Fyzická zátěž v některých obdobích prostě není možná, jste tak vyčerpaní, že je to nejde. Nesmíte na sluníčko ani při lupusu ani při vitiligu.
Tahle nemoc a tvrdí to i Chopra se objevuje třeba po 20 nebo 30 letech. V dětství prožijete něco hrozného máte přemíru stresu a můžete onemocnět lupusem. Já ho obdivuji, jak to zvládal...já nemůžu kolikrát ani do práce, jak je mi zle. Navíc, tahle nemoc je silně spojená s psychikou. Deprese, záchvaty úzkosti.
Jen pro představu:
http://nemoci.abecedaz dravi.cz/lupus -
-
Re: Deepak Chopra
Kdesi som čítala, že jednou z príčin vitiliga môže byť aj stres.
Tak som si pomyslela na Michaela, že či to nemohol mať aj zo stresu na príklad v detstve a pod.
-