Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Lask:

Ako myslíš, že Michael povedal, že kto je zlodej.
    ----------------

Obvinil Sony. Obvinil Mottolu. Michael se zaručil půlkou práv na Beatles, aby dostal půjčku na svůj projekt. Sony začala naléhat na splácení a přitom bojkotovala veškerou jeho propagaci. Mottola zařídil, aby hud. TV a rozhl.stanice přestaly vysílat písně MJ. Zřejmě to byly stanice, ve kterých měla Sony podíly. Takže mu znemožnila vydělávat a zároveň tlačila na splátku půjčky. Proč? Aby ji zůstala ráva na Beatles,které měly někkolika vyšší hodnotu, než půjčka samotná.
    Michael celou věc zveřejnil Jeho tři největší fan kluby začaly demonstrovat proti chování SONY. Měsíc na to, Mottola odstoupil.
    Zkusím dohledat zdroj.
  • Video

Zanesko. Ty jsi daty naše vrchní angličtinářka *3* mrkni se na video o obvinění Murraye. Opravdu ho obviní?

http://www.mjjsource.eu/
    -------------------------
    Připadá mi to divné...To je jako, že mu zavolají a řeknou: Dobrý den pane doktore. My vás chceme obvinit ze zabití MJ a zatknout. Hodilo by se vám to ve středu? Ano? Fajn, takže jsme domluveni. Ve středu ve 14hod. bychom si dovolili vás přijet zatknout.
    • lask1

Re: Video

Písali, vraj že sa má dostaviť sám.
      • Re: Re: Video

Sám? Jakože ho zatknou? Nejde jen o výslech? Ten šmejd za ty 2měs. už zahladil stopy.
    • zanesskaaaa

Re: Video

Já ne to Angie, ale podívám se.. a kde to mám hledat? *15*
      • Re: Re: Video

Tak sakryš...kdo tu překládá z AJ? *15* To jsi byla Ty, né? Adresa tam je. Tak ještě jednou:http://www.mjjsource.eu/
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Video

no já taky, ale Angie je lepší.. no na tu adresu jsem se podívala.. to se mám kouknout na to video?..
          • Re: Re: Re: Re: Video

*15* ano...pls
  • majka111

papání

tak já jdu jíst borůvkový knedlíky tak zatím páááá....
  • majka111

odpoledne

pěkné odpoledne vám přeji.... *3*
    • zanesskaaaa

Re: odpoledne

i tobě:))
      • majka111

Re: Re: odpoledne

díky.... *15*
    • anet98

Re: odpoledne

Tobě také. *4*
      • majka111

Re: Re: odpoledne

děkuji anet98.... *4*
  • lina25

:)

Tohle je nádhera

http://tapety.osobnosti .cz/michael-jackson/20460
    • zanesskaaaa

Re: :)

Úžasný!! *14*
  • lask1

Michael

Aké máte pocity z toho všetkého čo sa za celú dobu udialo, popísalo a čo ste sa o Michaelovi dozvedeli?
    Ja mám z toho zmiešané pocity.
    Priala by som si, keby boli len tie pekné veci, ktoré nás robia veselými a tie zlé keby sa nestali. Nemyslím len jeho odchod, ale aj to okolo čo s ním súviselo.
    • zanesskaaaa

Re: Michael

Přála bych si vrátit čas přesně o dva měsíce a zachránit ho.. to by tu potom tyhle kecy nepsali..
      Anebo aby alespoň jednou, JEDNOU JEDINKRÁT, o něm Blesk napsal něco milého, co dokázal, atd. alespoň JEDNOU a byla bych šťastná..
      • majka111

Re: Re: Michael

já bych byla taky štastná....
      • lask1

To by museli mať úpal, horúčku, alebo by sa v nich muselo pohnúť svedomie, ak vôbec neaké majú.
        To by urobili len pod nátlakom, alebo za úplatok.
        Musíme asi prestať snívať.
        • Re: Re: Re: Michael

Vždyť ta špína z Blesku si myslí, že si může dovolit všechno. Škoda, že je Michael v 96 nezažaloval a finančně nezrujnoval. Neměl tady ani vystupovat... to by je sami fanoušci vzali útokem, ty ku*wy z Bleku.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Michael

Kdyby to napsali, tak bych to asi nepřežila:D:D
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michael

Aj tak by to bola kvapka v mori klamstiev.
    • Re: Michael

Lask, já bych si moc přála, aby média konečně napsala PRAVDU. Kdo byl Michael, co všechno dělal pro druhé. Je mi smutno, že tohle všechno ignorují. Je to záměr? A další pocity jsou nenávistné a to ve vztahu k AEG, Murrayovi a ostatním pijavicím.
      • lask1

A ešte k tým čo ho falošne obvinili a k Bashirovi.

Myslím si, že tý čo ho falošne obvinili pre peniaze asi nebudú šťastný, lebo zlo plodí iba zlo.
        A tie špinavé peniaze ich neurobia šťastnými.
        Za to aké zlo s tým spôsobili, stále sa to rieši.
        Málokto sa pozrie na to čo boli tý ludia zač a akú mali minulosť.
        • Re: Re: Re: Michael

Tyhle obvinění, pak záměrné umýslné poškozovování Sony, tohle všechno bylo promyšlené a naplánovanované, jak Michaela zničit. Zvláštní, že se to začalo valit jako lavina, kdy Michael veřejně prohlásil, kdo je zloděj. Vůbec se nedivím, když mluvil o spiknutí.
          • lask1

Ako myslíš, že Michael povedal, že kto je zlodej.

Ja som si vždy myslela, že ho chcú zničiť a odstrániť zo scény asi pre jeho úspech, slávu...
          • lask1

Keby to bolo možné trebalo by napísať o tom všetkom podrobnú knihu a dávať to ako povinné čítanie, aby sa luďom otvorili konečne oči, ale to preháňam. Ľuďom sa ale nedá nanútiť čomu majú veriť a čomu nie.
            Niektorý ludia budú radšej veriť klamstvám ako keby sa snažili dozvedieť pravdu aký naozaj bol. Asi na to ani nemajú čas, alebo im to je jedno.

Aj v prípade Michaela platí špinavá politika.
            Zámerne robia dymové clony, aby zmiatli ludí.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

A myslím si, že tým že bol potom sám bez manželky, tak si do neho ludia viac dovolili a prípadne aj ovplivnili., neviem možno sa mýlim.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Michael

Kdyby lidi věděli...třeba by sami začali jednat jako Michael. On byl nebezpečným příkladem pro miliony lidí. Je třeba lidi držet ve stresu a obav. Pak se s nima snadno manipuluje.
      • Re: Re: Michael

Třeba si myslí, že pravda není zajímavá
        • lask1

Re: Re: Re: Michael

Sú horší ako hyeny.
          Hyeny sa chcú nažrať.
          Ale oni sa radujú z cudzieho nešťastia.
  • Ahoj...

Ahoj lidi,vím,že zrovna na Majkího diskuzi se tento příspěvek nehodí,ale i tak Vás chci poprosit,jestli by jste mohli mrknout na jistou divadelní herečku,Kateřinu Šedivcovou.Bylo by možné,aby k ní nějací z Vás napsali komentář,nebo si jí dokonce přidat mezi ,,své,, osobnosti....?Prosím!!!!PS:Majký mi moc schází.(Myslím to vážně!!!) *9* *9* *9*
    • angie72

Re: Ahoj...

Nemůžu psát za všechny, ale píšu za sebe. Kdybych tu herečku, kterou ani neznám, měla ráda, tak bych jí měla přidanou, ale nebudu si přidávat někoho, koho neznám... Nezlob se.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahoj...

Asi tak nějak Angie..
      • Re: Re: Ahoj...

To vůbec nevadí...I tak ti děkuji za odpověd¸.
  • torema

To je paráda

Jak byl smíchy bez sebe. Dostali ho oba dva. Miluju kouzelné okamřiky , kdy byl Michael šťastný a rozesmátý. Vždycky mě to tak nějak nakopne.
    • torema

Re: To je paráda

http://www.youtube.com/watch?v=p_8t -e-F2qs
      • zanesskaaaa

Re: Re: To je paráda

to je dobrý, jak se válel na zemi, to mě rozsekaloo *1* .. taky ty okamžiky miluju *1*
        • terinda321

Re: Re: Re: To je paráda

Tohle video úplně zbožnuji, koukám na to pořád... hrozně mu to tam sekne a všem tam jenom dokázal, že je pořád skvělej, i když ho už dávno zahrabali.... je skvěěělej
  • torema

Zase musím běžet

Moc mě to mrzí , ale musím zase běžet. Tak zase chvíli zítra. Mějte se krásně a opatrujte se.
  • tercule

MJ

všimli jste si, že na tom visdeu ( předávání music award 2006, we are the world, někde níž je odkaz) je v popředí česká vlajka?!!! :-) nějakej fanda tam byl :-))
    • lask1

Re: MJ

Ja som si to všimla, ale ty si sem nedala aj toto video kde mu dali tú cenu.

http://www.youtube.com/wat ch?v=8jk2a9ctihc&eurl=http%3A%2F%2F videoklip%2Eosobnosti%2Ecz%2Fmichae l%2Djackson%2D%2Dmtv%2Dworld%2Dmusi c%2Dawards%2D2006%2Dpart%2D1%2D2&fe ature=player_embedded
      • zanesskaaaa

Re: Re: MJ

Mě se líbilo jak děkoval svým dětem, pak jakoby vykřikl MY MOTHER (mé mamce) a potichu řekl MY FATHER JOSEPH JACKSON (mému otci) *1* .. to bylo doost dobrý:D *1*
        • lask1

Re: Re: Re: MJ

Aj mne sa to páčilo.

1.časť WMA
          http://www.youtube.com/watch?v =NCQIPNWI9-g&feature=related
          (tu ten chalan spieva trochu falošne ale tancuje dobre)

2.časť
          http://www.yout ube.com/watch?v=14i4Lmv1i4g&feature =fvw

3.časť
          http://www.youtub e.com/watch?v=s_nV1BwcjH8&feature=r elated

*4*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: MJ

jdu na to *1*
    • lina25

Re: MJ

Já byla hrdá, když jsem viděla českou vlajku, když zpíval History! Na koncertě:)
      • zanesskaaaa

Re: Re: MJ

Ten HIStory tour.. tu vlajku jsem hledala, schválně jestli jí má a když jsem jí uviděla, byla jsem ten nejpyšnější člověk v té chvíli, byl to krásný pocit, vidět českou vlajku na tak úžasným koncertě!..
        • lina25

Re: Re: Re: MJ

A hlavně u nás se History startovalo *5*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: MJ

Přesně tak.. to muselo být davové šíenství *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit