-
http://diskuse.tiscali.cz/osobnosti/lisa-marie-presley-424800/
souhlasíte s ní? :)) -
Moc se mi líbí co jsi napsala a cítím to úplně stejně!
Souhlasím se vším co jsi tady napsala...nikdo,nikdy Michaela nenahradí! ♥ -
Musím říct že jsi tohle napsala moc krásně! :')
Je mi líto že to tady vázne ale na karaoketexty.cz je živo...aspoň někde.. -
Kdyby ses před čtyřiapadesáti lety nenarodil tak by svět nepoznal co je to hudba a nepoznal by milujcího člověka. Neznal by moonwalk, neznal by Michaela Jackosna, neznal tvůj hlas, tvoje taneční kroky, neznal by vůbec nic co by se s tebou spojovalo. Když jsem tě poprvé slyšela hned jsem se do tvého hlasu zamilovala! Byla jsem malá holka a znala jsem všechny tvoje kroky. Moje teta mě o tobě naučila tolik věcí! Byla i na koncertě v Praze! Když si zemřel vzal sis i půlku mě. Ta půlka je pořád s tebou! Tvoje písně hrajou dál. Pro tisíc srdcí jsi král a já k nim patřím! Tvoje hudba ovlivnila milion lidí a já k nim patřím! Teď patříš Bohu! Na nebi máš hvězdu která nidy nevyhasne! ♔♥ ℐ ℒℴѵℯ ℳicℎaℯℓ ℱℴrℯvℯr ♥♔
-
Michaele přeji ti jenom to nejlepší! Věčná škoda že to nemůžeš slavit se svými dětmi, svoji rodinou, svými fanoušky a lidmi co tě mají rádi!
-
Happy Birthday Michael
-
Předem upozorňuji že tento vzkaz není od někud zkopírovaný ale je čistě z mého srdce! ♥
Michaele dnes by si měl čtyřiapadesáté narozeniny! Přeji Ti všechno nejlepší a nejkrásnější! Myslím si, a ostatní se mnou budou jistě souhlasit, že aspoň dnes by Tě mohli mít lidi rádi za to co si pro tenhle svět udělal. Udělal si toho plno ale moc lidí to neocenilo. Chtěli by jsme aby si to mohl slavit tady se svými dětmi, se svojí rodinou, se svými fanoušky, s lidmi co tě mají rádi. Tímhle vzkazem bych Ti chtěla říct že tu jsou i lidé kteří tě mají moc rádi! Michaele moc tě milujeme a každým okamžikem si přejeme aby ses vrátil nebo aby šel vrátit čas a zastavil se. Přejeme si aby tě mělo víc lidí rádo a nenadávalo Ti, bohužel ani jedna z těch věcí nejde! Jsem smutná když musím poslouchat co o tobě bulvár říká a bohužel to musejí trpět i tvoje děti! Vždycky jsi jim dopřával to nejlepší a oni Tě za to milují. Oni pro tebe byli vším a pro ně jsi byl vším Ty! Moc jim chybíš. Všichni doufáme že se máš líp tam nahoře, kde máš pokoj od lidí co Ti tolik ubližovali. Navždy tě budeme milovat! ♥ Navždy budeš žít v našich srdcích!♥ Nikdy se nevytratíš!♥ Tvoje hudba bude znít pořád. ♥ Tvůj tanec, Tvoje hudba, Tvůj hlas mi ovlivnil celý můj život! ♥ Ty jsi prostě Král a žádnej Bieber Tě nenahradí! ♥ Moc Tě milujeme a nikdy nepřestaneme! ♥ -
Michaeli přeji ti ze srdce všechno jen to nejkrásnější. I když nejsi mezi náma, tak žiješ v našich srdcích a to navždy. Přeji ti hodně láska,štěstí a zdraví. Moc nám všem chybíš. Miluju tě ♥
-
Happy Birthday Michael
-
Happy Birtday Michael <3 *14* :)
-
Příště, až se mě někdo zeptá, proč mám ráda Michaela Jacksona, měl by vidět to co já. Tohle ukazuje všechno, co mám na něm ráda! Jeho krásu, jeho oslňující úsměv, nádherné oči a nejkrásnější dětskou duši.
-
jo tam je to v plným proudu :D
-
no jo, jsem ráda, že aspoň na karaoketexty.cz to pořád na diskuzích o MJ žije :) tak aspoň že tam
-
Mě to taky mrzí *13* ale kdo by sem chtěl denně chodit mě to už tady taky nebaví *15*
-
Ahoj :) vidím že to tu už vázne, možná to některé z vás mrzí tak jako mě. Proto jsem se rozhodla založit stránku na facebooku kde si můžem povídat dále. Myslím že to bude lepší protože více lidí chodí denně na fb než tady. :) Tak proto kdo chce se přidat tak se přidejte a klidně to poštěle dál vašim známým kteří taky zbožňují MJ. :) http://www.facebook.com/MilujemeMichaelaJacksona
-
Zkus se podívat na aukro tam jsem nedávno viděla hodně plakátů *3*
-
ahojte. chcem sa spytat,nepredavate tu niekto plagaty Michaela Jacksona alebo casopisy s MJ? ak ano,piste prosim na miroslav.gajdos1@gmail.com
Ďakujem!!! -
no nevadí :D
-
Aha :D tak to si jedině musíš stáhnout do PC takový program který ti to video stáhne, myslím že to najdeš někde na slunecnice.cz :)
-
Když Michael Jackson zpíval, Svět věřil a doufal.
Když Michael Jackson tančil, Svět zíral.
Když se Michael Jackson smál, Svět se radoval.
Když Michael Jackson zemřel, Svět plakal, zpíval a tančil.
Když Michaela Jacksona kvůli vyšší sledovanosti zneužívají jak se jim to zrovna hodí, Svět nevěří, kam až jsou schopní zajít.
Když se média, jako vždy, neštítí vůbec ničeho, fanoušci Michaela Jacksona stojí, jako vždy, pevně za ním!♥♥