-
to opravdu souhlasým jemu se nikdy nikdo nevyrovná je to legenda co bude navždy v naších srdcí *14* *14*
-
Někdy mi přijde že není možný že zemřel ....To by nám neudělal.
Moc mi chybí a určitě i dalším jeho fanouškům.Když dorazila k nám zpráva že zkolaboval , bylo mi 9 let a poslouchala jsem ho teprve 1 měsíc .Lidičky měly jste mě vidět , my neměli internet a já i tam všude sehnala jeho CD , po zdech všude plakáty .Kamarád mi vyprávěl že se mu k nám ani nechtělo chodit , že to tam žilo ráno i večer .A poslouchám ho do teď ale ono to bez něj je na nic .:(
Chybíš mi Michaele *9* -
Michael byl skvělý zpěvák!! *14* *14* Už jako malá jsem ho měla moc ráda a obdivovala asi jako všichni jeho moonwalk,měsíční chůzi,bylo to úžasné co vždy předvedl! Myslím si,že tam ještě neměl být,je to strašná škoda že svět přišel o popového krále! *9* *7*
-
Aspoň vidíš, že nejsi jediná, která si tohle myslí *3* *4*
-
Děkuji za 10 líbí se mi ... Protože aspoň tak jste mi doázali že jsou tu chytří lidé a ne jenom samí sobci.. Děkuji!!
-
Michaela posloucham od svého utlého dětstvi *14* .A byl to nejlepší zpěvak co se kdy narodil *14* nikdy ho nikdo nenahradi *3*
-
Michael byl skvělý člověk a málokdo to o něm ví, málokdo ví o jeho činech, které z něj dělají skutečného KRÁLE...ano, teď nemluvím o hudbě a tanci, i když v tom byl mistrem. Nyní o něm mluvím jako o člověku, který měl k tomu navíc obrovské srdce, pomáhal, kde se dalo-nejen finančně, ale i osobně...Proto ho nikdy nikdo nemůže nahradit... Pokud vás svrbí prsty, abyste napsali negativní komentář směřující na jeho osobu, prosím...zkuste se ovládnout...když už nic jiného, ctěte zásadu mluvit o zesnulých pouze v dobrém (nebo když né to tak raději mlčte)...některé lidi to může opravdu zraňovat... R.I.P. Michael....I love you...♥
-
Možná ne. Možná nedokáže žít s tím že ho zabil, možná bude i takovej fanoušek Mika, že ho zabije a pomstí tak Mika. Tohle je ve hvězdách, ale určitě ho musí požírat svědomí. Nikdy jsem nikomu nepřála nic špatného ale tomuhle člověku přeju jenom to nejhorší! *10* *16*
-
Jo, to by měli. Jenže spravedlnost neexistuje. Michael je mrtvý a ten zm*d si v klídku dožije svůj život a chcípne jako starej dědek. *16* *10*
-
Proč až teď? *4*
-
Víte co je vážně dobré? Že mně se jeho hudba začala líbit až ted *9*
-
Souhlasím! Dva roky je za smrt Krále popu málo! Trest smrti i bez soudu! Nechápu jak mu mohli dát čtyři roky a z toho si odsedí jenom dva! Až bude na svobodě, věřím že Mikovi fanoušci se mu pomstí!
-
měli by ho popravit hajzla za to že nám ho vzal *16*
-
Se všemi souhlasim
-
Víte co vážně nesnáším? Když o Michaelovi jeden den napíšou že to byl neplodný gay, pedofil, že ho otec kopal do rozkroku takže byl nepldoný, že děti nejsou jeho protože byl neplodný a další den se napíše že má 25ti letého syna, že jeho syn po něm zdědil vitiligo atd.! Chápete to? Ten bulvár už neví co by si mohl vymyslet. Jsem zvědavá koho budou chtít zničit teď! Protože zničit Mika se jim vážně povedlo! *16* *10* *13*
-
Souhlasím s tebou. V tomhle případě neexistuje žádná spravedlnost!!
-
Musíme sepsat petici! *16* Není možné aby Murraye pustili z vězení! *16*
-
Chybí mi ty časy kdy o Michaelovi všichni mluvili s úsměvem a radostí, kdy o něm neřekli nic špatného, kdy byli rádi za jeho písně. Teď je to opak, protože někteří si pod jménem Michael Jackson představí muže který to přehnal s plastikami, muže který popíral svoji minulost tím že si bělil kůži, muže který spal v kyslíkové komoře aby vypadal stále mladý, myslí si o něm že to byl gay, pedofil a nepldoný muž. Schází mi ty chvilky kdy tu s námi byl Michael a vždy se na nás překrásně smál. Opravdu nevím proč si ho Bůh vzal tak brzy v tak nevhodnou chvíli. Jeho děti bylo ještě malé a on plánoval svů comeback. Chtěl ještě zachránit svět ale to už se mu nepodařilo, proto si myslím že by jsme měli (musíme) pokračovat v jeho poselství vyléčit svět. Michaeli nikdy tě nepřestaneme milovat! Nikdy! We love you Michael forever!♥
-
Pro většinu lidí je to těžké pochopit nebo tomu nechtějí věřit :/ Buď věří tomu co se opakuje 100x za den nebo věří tomu že měl Michael vitiligo. Je hrozný když lidé říkají že je to blbec protože si bělil kůži nebo protože měl miliardu plastik aby byl podobný Dianě Ross, ale to není pravda! Nechápu lidi co ho urážejí! Tolik toho pro tenhle svět udělal ale oni si na něj vymýšleli samé blbosti kterým svět věřil. Ze začátku tomu nevěřili ale když to slyšíte 1000x za den tak tomu už věříte. U mě doma je to taky stejné. Rodiče mi říkají klidně i 1000x zs den každý blábol který si bulvár vymyslel a čekají že tomu uvěřím! Načekají se protože takovým kravinám já prostě nevěřím a věřit nikdy nebudu! Miluju Michaela od dětství. Moje první písnička kterou jsem od něj slyšela byla Billie Jean, kterou jsem slyšela ve hře když jsem jela autem a mě tam hrálo rádio. Potom jsem viděla písničku Thriller i s videoklipem. Koukala jsem na to každou chvilku a potom se strašně bála :D Nepamatuju si že bych Michaela někdy nějak urazila. We love u Michael! ♥
-
Už mě štvou kecy o tom že byl blbej ,protože ze sebe udělal bělocha!!!Jasně vám to vysvětlím:On měl vitiligo což je kožní nemoc začínají odumírat pigmëntové buňky více to mají lidi s cukrovkou mám to ijá (tedy pravděpodobně) zkuste se podívat na nějakou jeho ne starou a ne novou fotku a uvidíte že na těle bílé skvrny toto onecmocnění se dá buď lečit depigmentováním (jako že ho celého udělají bílého) a nebo že mu ten pigment zase dodají (ale to lékaři nedoporučijí protože to stojí moc prachů a může se ten pigment zase ztratit ............Tak posím neurážejte ho....... R.I.P