Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday,Michael Jackson
  • Ano jsou to už 4 roky..jak smutné..myslíme na tebe všichni a nikdy nezapomeneme vím že tu jsi se mnou a ochraňuješ nás a zůstaneš navždy v srdci těch co tě milují nebo jsi jim zlepšil svět k lepšímu,ukázal jsi nám ho z té lepší stránky a za to ti moc děkujeme a šířit lásku budeme dál.Jsi tu s námi pořád, i když tělo umřelo duše pořád žije v každém z nás co tě mají radi:) *3* takže Happy Birthday:) vím že už tě nikdo nenahradí a ni žádný Bieber *16* byl jsi ten nejlepší člověk co kdy chodil po téhle zemi..i pár celebrit i normálních lidí to říkalo , a to se neříká jen tak někomu.. *4* jsem ráda za to že jsi tu byl aspoň deset let mého života.:) Love you more ..R.I.P:) btw: taky bych se chtěly někdy podívat do Neverlandu a ´do Forest lawn kde je pohřbený :"(( děkuju moc za všchno..a kdyby byly nějaké srazy fanoušků tak piště:)
  • MJforever
    Už 55. let uběhlo od doby, kdy na svět přišlo dítě, které změnilo dějiny, nejen hudby. Kdo by v té době tušil jaký talentovaný, chytrý a krásný chlapec z něj bude? Každý den děkuji Bohu, že ho tak krásně obdaroval. Ale bohužel se v životě setkal s velkými překážkami, které musel překonat. Jsem ráda, že jsem chodila aspoň 10 let po stejné planetě jako Michael. Abych to zkrátila, děkuji Bohu, že dal Michaelovi, tak čisté srdce a výborný talent, Katherine a Josephovi, že mu dali život a Michaelovi za to, že si svůj talent nenechal pro sebe, že si ani svoje čisté úmysly nenechal pro sebe a rozesílal je dál a promlouval lidem do duší aby to tak dělal každý (I když mu někteří jeho dobrotu vraceli dost špatně!)Michaeli, děkuji ti za skoro 51. let, které jsi tady byl! I miss you so much!
    I love you forever! ♥ You're only King..♥
  • Ty Caroline, seš blázen a prostě si jeď za Jacksonovými. Já nejsem blbej a proto sem ti na to taky neskočil!
  • byl to užasnej zpěvák *14* *4* škoda jen že ....mmm no už není mezi námi *9*
  • baluska1
    Teda, nebyla sem tu snad rok..:) A diskuze se nezměnila..
    Ani moje láska k Michaelovi.. ♥
  • Karolíno myslím že by sis měla zajít za psychiatrem a léčit se ze schizofrenii a myslím si že si aj utekla z psychiatrické léčebny v Bohnicích máš pouhé šílené představy 10 létá holčičko a když se znáš s Jacksnovou Rodinou tak co děláš tady v České republice??asi nic nó *15*
  • Ernonaldo
    to chci vidět, kdo takové kravině uvěří! Caroline by se měla už konečně probrat!
  • To, co jsi tady napsala je úplná blbost. Byla jsi vůbec ve škole? Ty chyby! Caroline, já umím anglicky, německy,francouzsky a česky, takže by se v Americe se mnou dalo mluvit.
  • Caroline Jacksonová
    myslím,že by jsi si v prvé řadě po sobě měla přečíst to, co jsi napsala, ani anglicky hovořící člověk nenaděla tolik gramatických chyb v českém jazyce jako ty. Sice nevím kolik je ti let, ale počítám, že podle svého vyjadřování a chování asi tak sotva 5. Jako smekám před tebou, máš velice bujnou fantazii. Myslím, že v těchto vedrech jsi asi pobývala na sluníčku velmi moc času a tvůj mozeček to teď nějak nepobral. Holka vzpamatuj se, jinak na to v životě hooooodně doplatíš. *16*
  • MJforever
    A my ti to všechno žereme *15* Holka dej si studenou sprchu a prober se *15*
  • HAle já chodím s Michaelovým synem a jmenuje se Prince Michael Jackson.
    A mám na něho aji číslo a aji na jeho sestru Paris Jackson.Já umím aji anglicky aji česky mě nikdo Prince Michaela Jacksona nepřebere.Já jsem znala jeho tátu takže jsem byla aji s ním myslím jako s Princem Michaelem Jacksonem na pohřbu takže mě ho žádná holka nepřebere,doufám že vám to je jasné!!!Já znám aji jeho rodinu a já jsem teďka u nich home
    takže máte smůlu neumíte nikdo anglicky tak sním asi těžko můžete
    chodit já s ním chodím už 4měsíce takže mi ho nechte jo!A já znám aji
    jeho mamku aji sestru a mladšího bratra a já mám navšechny telefonní
    číslo aji na Prince Michaela Jacksona a aji na jeho sesrtu Paris Jackson.A já sněma chodím aji ven,a Princ mi řekl jak umřel jeho táta.
    Já vám to neřeknu ani kdybyste prosili *3* takže doufám že vám to je
    jasné klidně o něm můžete psat že sním chodíte ale to není pravda on
    by vás ani nechtěl mě s ním seznámila jeho sestra Paris Jackson ona je dcera popového krále Michaela Jacksona.Takže už tu nepište takové kravyny a blbosti že jste chodili s Mihcaelem Jacksonem a s Princem Michaelem Jacksonem.!!!To není pravda!!!!Takže už toho nechte!!! *16* *4* jo!!!!!!A já mám po něm aji píjmení když chodím s Proncem Michaelem Jacksonem já mám poněm píjmení Caroline Michael Jacksonová,a
    on mi koupil aji prstýnek a dva takže máte holky smůlu!!!!!!a ten jeho mladší brácha taky už s někým chodí a aji jeho sestra!!Už s někým chodí a jeho mamka mi dovolila že sním můžu chodit takže on chodís první holkou a má mě ráádd a já ho mám taky rááddaa takže máte smůlu! *15*
  • Ľúbim ťa, Michael
  • Michael je naš anjel, ktorý naš ochraňuje vo dne v noci. Za každých okolností. Nikdy na teba nezabudnem, ty si pre mňa všetko čo mam. Stále ťa budem milovať, nie je žiadna osoba čo by mi v tom bránila.
  • JohanaNolanova
    No jo no jo.. Ale OBROVSKOU roli v tom hráli i ti dotěrní novináři.. Kdyby ho tak nezníčili, tak věřím, že by tu s námi ještě byl.. :/
  • JohanaNolanova
    čau, no jo no.. Je to dost smutné.. :/ Ale, on by přece nechtěl abychom brečeli, že? *3* Michael je hvězda, král popu, král všecho!! Jenže bohužel, včera pršelo takže se nic nekonalo, já už jsem se ptala jedný holčiny, a ta taky o žádný akci nevěděla.. :/ Ale myslím, že nám to vynahradí na jeho narozeniny.. :) Teda ne myslím ale DOUFÁM!! :)

Měj se,
    Johana
    *4*
  • MICHAEL byl je a bude navždy v mém srdíčku *14*.Navždy změnil můj život ikdyž tady neni! jeho hudba žije dál a ta nikdy neumře *14* miluji jej od malička.zrovna dnes jsem poslouchala jeho hudbu celý den na uctěni památky tak skvělého umělce *14* *14* *14* *14*
    MICHAEL I LOVE YOU *14* *14* *14*
  • JohanaNolanova
    Ano, ano.. Přesně moje slova.. Lépe bych to asi nepopsala..
    Ale šiřme dál jeho lásku, a jeho touhu uzdravit svět..

We all love you, Michael.. R.I.P. <3
  • chtěla jsem se zeptat,jestli náhodou někdo neví o nějakém srazu fanoušků ať už buď v Praze nebo v Ostravě.
    Dnes jsem celý den probrečela,strašně mi tu Michael chybí,pořád dokola mi tu hrajou jeho písničky,jeho koncerty... je to strašně smutné :( :(
  • MJforever
    Nemůžu tomu uvěřit! Už jsou to 4 roky, 4 smutné roky, které uplynuly od doby, kdy svět zasáhla jedna z nejsmutnějších zpráv. Svět ztratil skvělého hudebníka, geniálního tanečníka, ale především úžasnou lidskou bytost, které si nevážil a proto si ji Bůh vzal zpět... Jsou to již 4 roky, co nás opustil náš milovaný Michael Jackson. 25. červen 2009 zůstane jedním z nejsmutnějších dní vůbec. Já si stále přeju aby to byl jenom zlý sen! Tolik mi tady chybí...:'( Není den abych si nevzpomněla na 25. červen 2009 . Byl to ten nejhorší den v mém životě! :'( Vím, že by Michael nechtěl aby jsme pro něj plakaly, chtěl by aby jsme se smály a dál šířily jeho odkaz...ale při této vzpomínce se mi chce plakat :'( Jenom jsem chtěla říct, že ho pořád moc miluji, v mém srdci je pořád a vždy tam bude mít zvláštní místo a NIKDY mu nedovolím, aby mé srdce opustil! Nikdy! Jeho hudba, tanec a láska k lidem po celém světě bude žít dál a je jenom na nás abychom šířily dál jeho odkaz! :-) Bolest, kterou mi způsobila jeho smrt mě nikdy neopustí, stejně tak jako láska k němu. Prostě mu nedovolím! Byl, je a vždycky bude Král... a vždycky bude mít můj obdiv. Chybí mi každý den, strašně moc. Je to jako díra v mém sdrci, která nebude nikdy naplněna. Moc mi změnil život. Za to mu jsem moc vděčná. :-) ♥ R.I.P. ♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit