Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michaeli milujú te.......................... Cmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk.................
    I love you
  • Sú to už 4 roky čo odišiel Michael, ale pre mňa je to akoby odišiel len včera.... Stále mam v pamäti ako v rádiu, či v telke hovorili o úmrtí KRÁĽA POPU... Je to pre mňa tá najväčšia strata. Zmieriť sa s tým nezmierim, pretože som ho chcela vidieť na živo aspoň to, keď nie s ním hovoriť. Ak by sa mi aj sen splnil povedala by som mu ako ho veľmi milujem... Je to ťažké a vkuse na neho myslím. P. S.: AJ ja si myslím, že M J nezomrel, že to všetko je len hrané... No vzápätí mi to príde ako blud a verím že zomrel.
  • pokud by jste neco vědeli napište mi na muj email APechocova@seznam.cz Děkuji moc za informace.
  • Jo, to já taky no.. :) Ale bohužel vůbec netuším.. Vůbec.. :(

Kdyby jste někdo prosím věděli, napište mi na anidjones@gmail.com

Děkuju,

Fanynky, fanouškové.. Mějte se.. :)
  • Ahoj lidičky bude se zítra neco konat u příležitosti 4 výročí úmrtí Krále Popu.Budu moc rada za informace kde se co bude konat v kolik hodin.Moc rada bych tam šla pokud neco bude.Děkuji předem za informace.Jsem velká fanynka Krále Popu.
  • MJforever
    Proč by neměl mít?!
  • Měl ten chudák vůbec nějaké vzdělání?
  • Byl, je a bude úžasný zpěvák. Myslím si že to byl spolu s Freddiem Mercury nejlepší zpěvák. Nejvíce si mě dostal písní Earth song, kde poukazuje na problémy tohoto světa. Myslím si že Michael věděl co se tu děje a chtěl s tím něco dělat a za to ho velmi obdivuju.
  • *9* *9* viete, jeho zabili iluminanti... chcela by som aby ich vláda zastavila lebo vyvraždia celý svet *10* *10* *10* a hlavne *13* "celebrity" a slávnych ludí
  • to je prvda M.J.J.byl špička
  • BULVÁR ať se jde ZAHRABAT! *16* *10* BÝT NIMY BYCH SE STYDĚLA *11*
  • Michael Jackson je,byl a bude nejlepší zpěvák obdivuju ho jako zpěváka i tanečníka škoda,velká škoda že zemřel.Ale v našem srci bude pořád.I LOVE YOU MICHAEL JACKSON <3 *13* NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK NA SVĚŤE <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jo, máš pravdu a trhá mi srdce, že stále potkávám lidi, kteří ho nepřestanou urážet a zesměšňovat. Povrchní ubožáky, kterým nikdo nevtluče do hlavy jak vyjímečný byl a jaká obrovská ztráta je jeho smrt. Michaeli, svět tě tak postrádá! *9* *9* *13*
  • Michael byl Král a navždy bude!! Nikdo ho nikdy nenahradí !!! :) Protože na cloveka jeho kalibru nikdo nemá!!
    Vždy všem pomáhal a snažil se ho naplnit láskou.. <3 jen když přijel do ČR 1996 a měl tady koncert tak 1. Co
    Udělal ze navštívil motolskou nemocnici <3 a dětské domovi a dětem rozdal hračky!! :* měl tak zlaté srdce <3
    Je to proste Legenda !! A nikdo mu NIKDY jeho titul KRÁLE POPU nevezme!!!! <3 Je mi líto ze tady nebyl snami dyl..
    Doufam ze se tam nahoře má dobře... A myslím si, ze i z nebe pomáhá a chrání děti po celem světe!!!! <3
    DOUFÁM ZE JE BULVÁR STASNY, ZE SNICIL TU NEVETSI HVĚZDU CO KDY ŽILA!!!! A myslím si ze tam nahoře čeká na všechny své fanoušky .... :**** *14* Ovlivnil vývoj hudby a tance po celem světe... Není nikdo kdo by ho neznal....!!! I LOVE YOU MICHAEL FOREVER ♥♥♥♥♥♥
  • ano je to tak díky za uznání
  • Nejsem Jacksonova fanynka, ale už mě štvou ty kecy, které si bulvár vymýšlí a lidé tomu věří! Už jsou to skoro čtyři roky od doby co umřel a oni o něm pořád píšou něco hnusnýho co uráží jeho jméno. Je to skoro čtyři roky co lidi brečeli nad ztrátou jedné z největších star a bulvár ne a ne! Myslím si, že to byla jediná celebrita, která mohla zachránit svět a kdyby se toho všichni chopili, tak to vyhrajeme! Kdyby jsme se chytili za ruce a navzájem si pomáhali, bylo by všechno v pohodě! On byl jediný, který pomáhal lidem po celém světě, ale všichni mu to vyložili jako chybu! Kdyby jsme se k němu chovali líp, věřím tomu, že by tady ještě teď byl! Ano, nejsem fanynka, ale nemám ráda, když bulvár uráží tak velké celebrity, jako byl třeba Jackson. Přijde mi to ironické! Dokázal toho víc než jakákoliv celebrita a oni si dávají právo ho urážet!
  • MJforever
    I miss you
    I miss your smile
    And I still shed a tear
    Every once in a while
    And even though it's different now
    You're still here somehow
    My heart won't let you go
    and i need you to know
    I miss you, Michael
  • MJforever
    ♥ Byl, je a vždycky bude Král... a vždycky bude mít můj obdiv. Navždy bude v mém srdíčku a nikdo ho nikdy nemůže nahradit, protože mu to nedovolím :) On je legenda. I LOVE YOU, MICHAEL ♥
  • radecik
    ahoj lidi! mam velkou prozbu. nemel by nekdo titulky k serialu the jackson an american dream. nemuzu je nikde sehnat :-( dik
  • MJforever
    Conrad Murray zůstává ve vězení dál!
    Z 15 ledna 2013 - k odvolání Conrada Murraye
    Melisa Wade

Tým Conrada Murray nedokázal ani nemohl přesvědčit kalifornského generálního prokurátora, že není rizikem jeho předčasné propuštění z vězení ve kterém je za zabití Michaela Jacksona.
    Murray argumentoval tím, že když bude propuštěný může žít se svou přítelkyní a matkou svého dítěte v Santa Monice... ale Murray má sedm dětí s pěti různými ženami.
    Podle TMZ generální prokurátor prohlásil, že nevěří argumentu a Murray bude muset zůstat tam, kde je. Ať žije spravedlnost!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit