-
Ahoj mam na prodej jeho nejuspesnejsi album Thriller na LP desce pouze pro skutecne fandy 604838143
-
Michael will always be in our heart! *14*
-
přesně tak! a co jinak u tebe nového? *4* *3*
-
Zdravím všechny *4*
Ono nějak nemá cenu se pozastavovat, nad komentářem někoho, kdo vyloženě chtěl rozvázat diskuzi a naštvat nás. V mém případě se mu to nepodařilo a ať si říká co che, když mu t dělá radost. Důležité je, jak to cítíme my v našem srdíčku *14* -
Ahojík lidi, mám pár sbírek (HSM, M. Jackson, US5, Miley ...) a chtěla bych je prodat. Více info tu: http://twins-mkao.blog.cz/1103/sbirky-na-prodej
-
jn tež by mě zajímalo kdo tu ještě chodí *15* já sem si teď dala pauzu,ale začínám teď zas naplno!! já se té svojí Michaelmanie snad nikdy nezbavím *15* ♥
-
*15* *15*
-
Souhlas. Hlavně teď, aby soud dopadl spravedlivě...
-
Ahoj holky (a případně kluci *15* ) ... jsem tu po delší době... zajímalo by mě, jestli se tu najdou ještě nějaké staré známé tváře. Zrovna dneska jsem trochu zavzpomínala, jak to tu vypadalo zhruba před dvěma lety... Tak ráda bych si to zopakovala *2* *15*
-
Justice for MJ ♥
-
Ahojky, všechno při starým *15* *15*
-
Ahoj lidičky :) snad si na mě ještě pamatujete :/ :D tak co noweho tady? :D
-
I Love You...Michael *14* *14* *14*
-
Tyjo ty taky ještě žiješ jo... :D a víš že existujou osobnosti jooo? :D
-
*14*
-
nikdy na tebe nezapomenu. byl jsi pro mne vsechno.
*13* *13* -
Všechno nejlepší k tvým narozeninám! *4* I LOVE YOU MICHAEL ♥♥♥
-
Vše nej Miku... R.I.P. *13* *9*
-
Vše neej Miku *14*
-
Vše nejlepší k narozeninám..Stálo mi to připadá jako chvilka, kdy jsi odešel..:-( Dovedu si tě představit, jak je slavíš, ale bohužel to nejde..Vše nejlepší