Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • polinka

Re: Drill

už se těšíííííím :D:D :)
  • Re: Drill

Děkuji za odkaz, už jsem dala že se zúčastním :-)
  • thesimsa

Drill

27. srpna bude v Praze Tribute dance Drill & TDCAU ..
    http://www.facebook.com/event.p hp?eid=134975873254204
  • <3

Moc Michaela miluji a je hrozně mi líto že už tady (nejspíš) není s námi :'(On byl zlatíčko, brouček, andílek s tím největším srdíčkem <3 Vím, že byl anděl, on nebyl ''jen'' obyčejný člověk! V písních jako Heal The World, You Are Not Alone, Don't Walk Away, You're My Life - dalo by se jich vyjmenovat hodně - je to slyšet! Jako by v nich znělo: ''Jsem dar od boha, anděl strážný celého světa!'' <3 Jenomže většina lidí si tohoto daru vůbec nevážila a tak si ho vzal bůh zpět. :( Michaele, miluji Tě, andílku můj a moc mi tady na tomhle světě chybíš! <3

PS: Pokud můj komentář někoho pohoršil, tak se omlouvám, ale tohle je prostě způsob kterým Michaela vidím. Miluji ho celým srdcem a považuji za anděla. :)
  • anet.k

Re: Re: Oprah

No, naštěstí jsem o moc nepřišla, což jsem ráda. Rozhovor s Lisou jsem viděla na Youtube a četla jsem i překlad, ale nadabovaný je to přece jenom možná lepší. Navíc, Lisa mě ani tak moc nezajímá, jako děti a Katherine.
    Já se vždycky nějak dívám na teletext, jestli tam není napsaný něco víc - s kým to je, ale ne. A TV program časopis momentálně nemáme.
    No, ale budu se snažit si to hlídat.
    Díky ;)
  • Re: Oprah

ahoj anet .k to už bylo 16.7 Lisou Marií Presley ,ty datumy nejsou na sto procent psané musíš jsi to pohlídat ted by tam meli být deti Michaela a pak jeste maminka Michaela ale kdy to se neviš musiš to každý den hlídat jinak to mám na hrané.Moc hezky tam povídala o Michaelovi .
  • anet.k

Oprah

Ehmm... holky?
    Nevíte něco víc o pořadu Oprah show? Na Facebooku jsem četla, že na Prima LOVE 18.7. budou dávat díl, kde má Oprah rozhovor s Lisou Marií Presley, tak jsem se v pondělí dívala a ono nic... byl tam někdo jiný. V čem je ta chyba?
  • anet.k

Re: Turecko

Jo, tak to se máš :D Já mám taky vždycky šílenou radost z toho, když slyším Michaela v rádiu :D A vždycky to ještě víc zesílím. :D
  • misuleee

Turecko

v Turecku bylo fakt skvěle! Vedro sice šílené ale nevadí :D hlavní ale je, že v hotelu hned vedle nás hráli Michaela skoro nonstop :D sem to počítala: 7x Beat It , 1x Heal The World, 4x Billie Jean a 1x The Way You Make Me Feel!! chápete jak sem měla radost že ? :D hned bych se tam vrátila!
  • monis159

Re: Re: Re: SISSULE

jé ty se máš...do turecka jsem se vždy chtěla podívat..:) pak napiš jestli se it tam líbilo a jaké t bylo :D :)
  • misuleee

Re: Re: SISSULE

jože :( moc lidí tu nechodí....ani já tu příští týden nebudu, sme totiž v Turecku xP posílám vám aspoň smutné a zároveň krásné video- http://www.youtube.com/watch?v=-AEb HqH2TIk&feature=related
  • monis159

Re: SISSULE

jo no ..nějak tu stojí řeč..tak to tu nějak holky rozhýbem ne..? :D
  • sisule

SISSULE

TADY TO NĚJAK VAZNE KDE JSOU VŠICHNI
  • anet.k

Re: Reklama

:D Hehe, k tomu fakt nemám co dodat :D Vtipný :D
  • thesimsa

Re: Re: Re: MJ day

Nejdřív na Staromáku a pak na parníku :D
  • terullka00

Re: Re: MJ day

Cože?! Já v sobotu zrovna v Praze byla ale nevěděla jsem o tom :((( Kde to přesně bylo ? :)
  • terullka00

Re: Re: 2 roky :(

Aha.. Tak jsme na tom podobně .. :) :( .. přeju ti aby ses s ni zase začala normálně bavit až půjdeš na tu školu! :)))
  • Re: SWING VOTE 1999

Tady je odkaz - je to na Uloz.to
    http://www.uloz.to/hledej/?q=cena +za+zivot+dvdz+vhsz+tv+nova&categor y=1
    nebo stačí napsat do vyhledávače na Uloz.to tento text:
    cena za zivot dvdz vhsz tv nova
  • monis159

Re: Reklama

dneska už jdu spát ale hned zítra se na to kouknu :))
  • misuleee

Reklama

teď sem objevila takovou šílenou reklamu :D:D http://www.youtube.com/watch?v=ylzk H5DpZkc a někde kolem 2.minuty tam ten prodavač dělá moonwalk :D ta reklama je celkově dobrá,jak sem viděla ten začátek tak sem si říkala: ježišikriste to je hovadina,ale potom co tam Megan začala tančit tak se mi to zalíbilo :D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit