-
SWING VOTE 1999
AHOJKY NENŮŽU NIKDE NAJÍT KE STAŽENI V ČAŠTINE TENTO FILM SWING VOTE VOLNĚ PŘELOŽENO -CENA ZA ŽIVOT HRAJE TAM MÍŠA A JÁ BYCH HO CHTĚLA VIDĚT A STÁHNOUT PROSÍM KOHOKOLIV A PROSÍM OPRAVDU MOC A PĚKNĚ POŠLETE MI TO NA EMAIL JE TO elizabeth021@seznam.cz prosím byla bych velice moc ráda -
Re: ?????
soud s Murraye je v září se rozhodne zda pujde do vězení,zatim je stále na svobodě,nikdo lae nedokáže říct zda ho vubec zavřou,a muže se stát že tomu trestu vězeni unikne, zatim se mu to daří aby nemusel do vězeni dělá vše proto aby tam nemusel.Snad se do vězeni dostane Murray mel tam být hned v den co zabil Michaela Jacksona a ne dva roky být na svobodě.To jediné co vim o případu s Murray. -
?????
nevíte někdo jak to dopadlo s Murrayem?Šel do vězení?Nebo je na svobodě? -
Re: MJ day
Yeah ! :D a nejlepší byl Ray ! :D -
Re: MJ day
:p Závidím....závidím :D aby taky nebyla úžasná atmosféra a lidi páč MJovi fans sou přeci úžasní už od přírody... :D to se dědí po samu panu Jacksonovi ;) :D já zas trsala doma... na VH 1 dávali MJ weekend... tk sem čuměla na klipy :D zábava jak v pytli no ale aspoň něco... :D -
MJ day
V sobotu to bylo v Praze fakt úžasný, úžasná atmosféra, úžasný lidi... moc sem se to užila, fakt to bylo super :) ... tak a ted záviďte! :D:D -
Re: 2 roky :(
to s tvou kámoškou je mi líto..ale taky se mi to stalo..dnes byhc normálně byla s ní..ale ona je o ročník výše tudíž už je na střední a dost se změnila a my už se moc ten rok nevídaly a tak nás to celkem odloučilo...ale jdu an stejnou střední jako je ona tak snad se spolu zase budeme normálně bavit a příští rok dne 25.6. budem spolu vzpomínt tak jako loni.. -
R.I.P.
tak dnes už je tomu 2 roky co není meti náma..dneska jsem si to chtěla maximáklně užít ten den ale včera jsem měla rozlučák tak jsem dnes z toho ještě dost vedle a odpoledne jsem prospala..takže doufám že mi MJ odpustí...ale podle mě můžeme zavzpomínat kdy chceme a nemusí být zrovna 25.6..:( chybíš nám Majkíí..We love you forever..!! -
2 roky :(
Ahoj! Dnes už jsou to 2 roky co tu s námi Michael není..! Vím všichni to sem píšou, ale nemohla sem to sem nenapsat taky..Moc mi chybí!!! :( ..Dnes bych normálně byla se svou kámoškou, která ho má taky ráda, ale bohužel spolu nemluvíme, takže to nebude tak jak to bylo minulý rok.. :( Když jsme byly spolu celý den, obrečeli to, pouštěly si jeho písně atd... :'( Ten čas tak letí, že se to ani nezdá, že už je to takovou dobu co není Michael Jackson mezi námi.. :'( Mějte se tu hezky.. :) R.I.P Michael Jackson <3 -
Michael Jackson
Bohužel už to jsou dva roky co nás opustil... ale v našich srdcích zůstane dál živ! ♥♥ Nikdy na něj nezapomenu byl to vynikající zpěvák, tanečník... Byl a vždy zůstane. Zůstaneme nabždy s tebou MJ.
R.I.P Michael Jackson ♥♥ -
Re: Re: Re: R.I.P
zapomínáš na to že on už bohem byl a králem a mistrem a vším možným i nemožným ještě když žil takže co má být teď??? jedině víc než bůh :D :D -
:(
Bůh nám dal dar,
svět ho přijal.
Avšak bůh netušil,
že jeho dar sem nepatřil.
Lidé si ho nevážili,
jeho srdce poranili.
Rány byly hluboké,
bolely ho, co by ne.
Bůh nám ho dal,
bůh nám ho vzal,
pochopil, že jeho dar,
měl srdce bolavé a slzy krvavé.
O dva roky později,
lidé ztrácí naději,
že bůh nám dar vrátí,
a úsměv se nám ztrácí...
R.I.P. Michael! We love you forever... -
Dva roky..
Nedokážu ani vyjádřit, jak se dnes cítím,
jaké pocity mám.
Svou bolest do ticha křičím,
strašný smutek v srdci mám.
Dnes všichni držíme smutek za tebe,
slzy se nám linou po tváři,
ty se na nás díváš z nebe
"Neplačte!" snažíš se nám říci.
"Já jsem tady přeci pořád,
nikam jsem neodešel."
"Mám vás nesmírně rád,
dnes za vámi jsem přišel."
Jsi to nejlepší,
co jsme měli šanci poznat,
měl si nesmírně krásnou duši,
lásku a rodost uměls rozdávat.
Moc nám tu scházíš Michaeli,
a chceme tě mít zpět,
vím, že to nejde,
v srdci nám navždy zůstaneš.
I když cítíme neskutečnou bolest,
snažíme se myslet na chvíle štěstí a radosti,
budume se snažit co nejmíň plakat,
chceme cítit co nejmíň bolesti. -
Výročí úmrti Michaela Jacksona
Me taky moc chybi Michael Jackson,ano je to dneska dva roky co opustil tetno svet skvělý umělec jaký zde kdy byl.Byl to Král Popu,tatínek tří skvělých dětí,a hlavne byl to geniální tanečník,zpěvák.Je v nášem srdci pořád. -
2
Už to jsou dva roky... :-( -
Výročí úmrtí moc mi chybí osobnost Michaela Jacksona
Hezký den,
dneska jsou to dva roky, co náš svět bohužel opustil Michael Jackson. Svět je chudčí o jednoho tak skvělého člověka. Doufám,že si to lidi někdy uvědomí jaká je to velká ztráta pro nás žijící lidi. R.I.P. Michael Jackson král popu a taky lidských srdcí. Pevně věřím, že se jednou setkáme, ale teď ještě ne!! -
Re: Re: Re: R.I.P
Ahoj lidičky, mě nejde doma net, pěkně mě to štve! Jo, Michael by mohl být s fleku, klidně! Mohl by být i prezidentem USA, ale mě se líbí i Obama. Tak papa mějte se. -
Re: Re: R.I.P
ano... ano... krásně řečené... myslím že kdyby se Mike stal bohem tak by tu úlohu v pohodě zvládl ;) -
Re: R.I.P
tak to jsi řekla moc krásně :) v mém okolí jsou lidi kteří ho poslouchají ale je jich jen pár...škoda že už se o něm tak moc nemluví..ale jinak citím to stejně jako ty :) -
R.I.P
Máte pravdu vzpomínám si ýe tak před rokem tady byo tolik příspevků a Michael byl nenjavstevovanejsi osobnost dnes je tam nejaka ružova pipina ktera nechapu co dokázala... občas sem zajdu a citim tu skvelou atmosferu lidi kteri milujou Michaela, v mém okolí jich už moc není. když michael zemřel začalo ho poslouchat pomerne hodne lidi z mého okoli ale ted když se jich zeptám jestli ho maj stále radi už ne. Připadá mi že lidé si maji radi a poslouchaji momentalne to co okoli všichni jedno velké stádo,proto jsem vděčna za vás :) jste skvelí pokažde když chci zpátky tu skvelou atmosferu michaela a lidi kteri ho maji radi zajdu sem a pročítám si to tady :) už to budou dva roky ale pro me michael stále žije v mém srdci vždy ho budu brát jako vzor byl to užasný člověk který svetu dal tolik. Nikdy nezapomeneme s jak velkou láskou v srdci žil a jak nesporavedlive byl obvinen jeho citliva povaha a jeho nadherne srdce muselo byt tak ublizene. Nikdy nezapomeneme pro nás jsi Král,vzor... I love you mor R.I.P ♥