-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ day
Já jsem taky z Moravy a taky nejedu, není s kým a nejsou prachy. Musí to být určitě dobrá akce, ale radši si koupím svíčku, budu se dívat na klipy, na fotky a budu vzpomínat. -
Re: Re: Re: Re: MJ day
já jsem taky z Moravy a nikam nejedu. souhlasím s monis159,tohle je dobrej nápad, zpívat a poslouchat Mikovi písničky. Já osobně bych tenhle den vymazala z kalendáře. Na Mika si vzpomenu kdykoliv a nemusí být zrovna 25. června. Já osobně chci tenhle den prožít tak jak monis159, vím, slzám se stoprocentně neubráním, ale jet někde na sraz by bylo pro mě ještě daleko horší -
Re: Re: Re: MJ day
Né všichni můžou jezdit z Moravy do Prahy, jako Simsa. Mě by tam taky nepustili a to nejsem z Moravy. -
Re: Re: MJ day
Thesimsa je taky z moravy a jede ... :D -
Re: MJ day
jábohužel bydlím na moravě takže nemůžu..ale s kámoškou se sejdeme a budem poslouchat jeho písničky a dívat se na klipy a zpívat a možná i tančit a bude mít triko s Mj atd..:) -
MJ day
Jedete někdo 25. června do Prahy na pietní sraz, na parník nebo do Sasazu? -
Re: Re: Re: Re: kniha
ne ještě nečetla :) tohle je moje první..objevila jsem ji v knihovně tak jsem si ji pujčila..ale ještě tam byly další 2 tak si je postupně popujčuju všechny :)) -
Re: Re: Re: kniha
věř mi, že až se najde ta zprávná příležitost tak od ní neodtrhneš oči:-))já ji za dva dny přečetla, ale to já tak mám celkově s knížkama:-) a Tanec jako sen si už četla? Ta je taky úžasná, k ní se stále vracím, jo u ní člověk musí vážně přemýšlet a vžít se do Michaelových pocitů -
Re: Re: kniha
budu se snažit :) snad se najde čas :) -
Re: Re: ss
Spíš nefer že sem loziš(pokud nejsi fan MJ) a pokud jo prosim nekritizuj meho favorita jo dík :-) a Pokud nejseš MJ fan tak pápa :-) -
Re: ss
Nefer, ze vypadl? spis je nefer, ze tam byl tak dlouho. -
Re: kniha
je úžasná:-)) uvidíš, že po přečtení budeš mít stejný názor jako my:-)) tak ať ji přečteš jedním dechem:-)) -
kniha
dneska jsem si pujčila knížku Moonwalk.. každý kdo ji četl říká že je uplně skvělá tak uvidím jestli je to pravda :) už se těším až si začtu :) -
kniha
dneska jsem si pujčila knížku Moonwalk.. každý kdo ji četl říká že je uplně skvělá tak uvidím jestli je to pravda :) už se těším až si začtu :) -
Re: Re: Re: fotka s MJ ♥
chtělo by to tu zase nějak oživit..:) ale otázkou je jak to dokázat.... -
Re: ss
já to moc nesleduju:-))mě tyhle soutěže přijdou hrozně komerční a tyhle hvězdy většinou rychle zhasnou, ale chápu, že někde se začít musí, a je už na nich jak se prosadí:-))) -
ss
Komu fandíte v superstar?Já fandil Míšovi Šepsovi ale potom co vypadl..Mě to nebaví..Příjde mi to nefér že vypadl Šeps :-( Rozhodně to NEpřeju Adamcovi..Tomu stopro ne! -
Re: Re: fotka s MJ ♥
jsem se dívala na tu fotečku:-)) krásná:-)) a s tím, že je tu poslední dobou pusto prázdno máš absolutní pravdu -
Re: fotka s MJ ♥
na tomhle učtě už mi jde psát komenty přihlášená..takže moni87 = monis159 ale budu tu psát pod touhle přezdívkou ---> monis159 chtělo by to tu zase rozhýbat..pamatuju si jak tu bylo i 5 příspěvků za minutu a skoro se to ani nestíhalo čísta teď je to lidu prázno..:( -
fotka s MJ ♥
nějak mi jdou vkládat příspěvky jen když nejsem přihlášená ale to je jedno nechci se chlubit ale koukejte co mám..: http://www.xteen.cz/vesak/808323-michael-jackson sice je to jen figurína ale jsme na tuhle fotku pyšná. :) ♥ I Love You Forever MJ ♥