Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Uhlavní nepřítel

Aha, tak to jsem vůbec nevěděla. *1* Další dobrá informace. V knížce Moowalk se dočítám samý nový věci, je to super knížka. *9* *4*
  • besta

Uhlavní nepřítel

Zjistil jsem že písen DS- je o Domu Sheldonovi což je Michaeluv,můj a věřím,že i váš uhlavní nepřítel! Dom Sheldon is cold man!
  • besta

Re: Re: halo

mno moonwalk mám dočtenou ale tanec jako sen ani nemám :-(
  • monikam

Re: halo

ahoj já jsem tady, taky mě vždycky naštve, když je konec knížky, ale mě osobně se tahle až tak nelíbí, líbila se mi tehdy do té doby než jsem si přečetla knížku od Adriana Granta, ta je vážně pěkně napsaná je to ta "obrázková enciklopedie", je sice dražší, ale stojí vážně za to. ale urřitě nejlepší knihy jsou "Moonwalk" a "Tanec jako sen", to je napsaný od toho správnýho autora:-) vážně tyhle knížky mám moc ráda:-) tak jestli budeš mít někdy možnost určitě si je přečti:-)měj se
  • besta

halo

No tak lidi jste tu někdo? :-)
  • besta

kniha

Bohužel jsem již dočetl knihu od David Hermité Michael Jackson 1958-2009..Píšu bohužel,jelikož to bylo skvělé dobrodružství číst tuto knihu a nemohl jsem dočkat až si ji přečtu..Ale včera..Konec :-(...Ale bylo to opravdu skvěle..Jednou si to přečtu znovu ;-)
  • Re: Re: ....

No jasně je na Bahamách *15* Nene Michael je na stopro mrtvej, bohužel *9*
  • misuleee

Re: ....

jáásně *15* a na Bahamách tajně popíjí drink s Elvisem a Johnem Lenonnem že? *15*
  • ....

on neumřel, jenom odjel tajně na dovolenou *13*
  • Re: pocta Michaelovi

Škoda, že nejsem z Podkrušnohoří *9* u nás v zapadákově byla jenom jedna akce co si tak pamatuju. *15*
  • monikam

Re: Re: Re: TV

já se dívala na novu dnes ráno, ale jen tak letmo, a Michaela jsem neslyšela *9*
  • pocta Michaelovi

Pro všechny podkrušnohorce ! V pátek 27.5. od 18,00 v nekuřácké kavárně Bárka, Školní 26, Teplice další pokračování cyklu Historie Rock and Pop věnována Michaelu Jacksonovi.Jelikož vstup je zdarma lépe rezervovat místa na 734570025. Pořad uvádí legendární teplický dýdžej Jiří Georg Dušek. http://img.osobnosti.cz/smiles/11.g if*3*
  • Re: Re: TV

No, téda, škoda, že jsem se na to ráno nedívala,ale i tak je to super, jenom je blbý, že se nemůžu přihlásit tady na Osobnosti. *9*
  • misuleee

Re: TV

joooo? téda,klobouk dolů *4* asi začnu mít ráda Novu.... *15*
  • TV

Lidičky!Aspon nějKÁ televize(Kromě óčka)myslí na MJ,dnes v snídaní s Novou zaznělo HollywoodToninght!Zahráli Majkýho jednou po kdoví jaké době!Tak aspon TV NOVA dnes si vzpomněla na Majkýho.. *3*
  • Re: Re: :-///

ale ano, podle videí se dá poznat kolik Michael měřil, ne sice přesně na čísla, ale např. když vedle někoho stojí a je menší, dá se to odpočítat, jestli mi rozumíte.... mně nejde jen o to číslo, ale především o ten princip, Michael zde měl vždycky 178 cm a po smrti najednou 2 cm vyrostl!! *7* nebudu se zde dohadovat, ale jsou to prostě mylné informace... jsou i lidé, které ta výška zajímá např. proto, že se s ním chtějí porovnat (především fanynky), a chtějí si udělat představu, jak by to vypadalo kdyby se s ním setkaly... a třeba ty menší si někde najdou tu výšku, jinde zas tu a prostě je to chyba.... já vím že vám přijde extra směšné že to tak vnímám a řeším ale prostě jsem už taková a jak jsem psala hned na začátku, potrpím si na estetiku. a to už je opravdu můj poslední příspěvek, nic s tím tady neudělám a akorát si všechny z vás znepřítelím, o což nestojím.....
  • Re: :-///

Jsem ráda, že vás moje odpověď nepřekvapila a že jste ji čekala. Podle videí se nedá poznat kolik Michael měřil. Podle nejčastějších teorií měl měřit 178cm, ale je to nepoctatný údaj. U Michaela Jacksona je spousta mnohem zajímavějších a důležitějších informací než jeho výška. Přeji vám, aby jste našla to, co hledáte. Hodně štěstí. *4*
  • Re: Re: :-///

čekala jsem, že na příspěvek zareaguje někdo tím, že sama nemůžu vědět výšku Michaela... ano, tento údaj jsem si přečetla už na mnoho stránkách o MJ a rozhodně tam nebylo takové vysoké číslo, obzvlášť, když Michael nebyl zas tak vysoký (pro mě akorát), což poznáte i podle videí.. a navíc pěkně dlouhou dobu tam bylo aspoň číslo, které tak neodbíhalo od skutečné reality. za další, mrkněte do dalších příspěvků a zjistíte, že nejsem sama, kdo si toho všiml.. ano, nikdo mě sem nenutí chodit, ale představte si, já tu chodila ráda.. ale už mě to nějak na tomto serveru přestává bavit, máte pravdu, už sem nepáchnu.... a za další, nikdo se mě sice na názor neptal, ale proč bych ho sem nenapsala, snad je to diskuze, ne? tak se mějte, jdu si hledat informace někde jinde *1* *3* *3*
  • janikoz

Knížka a tričko

Tak dneska mi došla ta knížka a to tričko *14* Je to moc krásný, mám z toho velkou radost.
  • Re: Fanynky

Moni, moc pěkná básnička.*14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit