Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janikoz

Re: Re: Re: Re: This is it

Už jsem se na ty bonusy dívala, jsou super, mám jenom jedno dvd a byly tam i ty bonusy, jsou super. *3*
  • mischicka

radoost :)

Ahojte *4* tak sem tu zas po dlouhý době *3* Mnoo a zrovna dneska jsem úúplně moc šťasttná, páč sem se dostala na střední, můj kluk taky :) a hlavně dneska sem nešla do školy takže sem se dívala na Markíze a přímej přenos svatby prince Williama a Kate... no teď už vévody Williama a vévodkyně Kate *4* a jsem za ně mooc šťastná a moc jim to přeju *3* a co vy?
  • zuzanka666

Re: Re: Re: This is it

Aha tak to jo. Já mám tu dvoudiskovou verzi a tam je spoustu dobrejch bonusů, ale i tak je tam podle mě málo Michaela a moc těch lidí okolo. Ale nejdůležitější je ten samotnej film.
  • janikoz

Re: Re: This is it

Nevím, jeslti tam ty bonusy jsou, ještě jsem se na to nedívala *15* ale mám pocit, že tam žádný bonusy nejsou.
  • zuzanka666

Re: This is it

To je dobře že ti došlo a že se ti líbí. This Is It je skvělej film a Michaelovi to v něm moc sluší a ty bonusy jsou taky fajn. *14*
  • janikoz

This is it

Tak už mi došlo to dývko, je moc hezký, mám z něj radost. *14*
  • janikoz

This is it

Tak už mi došlo to dývko, je moc hezký, mám z něj radost. *14*
  • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: The Experience

tak to já se těšila že bydlíš kousek *9* já právě bydlím u Přerova, a ten Vlkoš mám hned za rohem, hm to je blbý *9*
  • janikoz

Podle toho jaký Vlkoš myslíš, máš na mysli u Kyjova nebo u Přerova? Já bydlím u Kyjova. *15* A jestli jsi blízko, tak to je super, můžem se někdy vidět.
  • monikam

jen kousek od tebe bydlím, jsi z Vlkoša ne? a já z Přestavlk *1* *1*
  • janikoz

Re: Re: Re: Re: The Experience

Počkej Mony a Ty jsi odkud? *7*
  • monikam

Re: Re: Re: Re: The Experience

Misuleee ještě u vás můžeš založit fanklub MJ *14* *14* *1* *1*
  • monikam

Re: Re: Re: The Experience

jo Jani bude *1* pár kilometrů od tebe určitě *1*
  • monikam

Re: Re: This is it

Tak si se konečně dočkala *14* *14* *14*
  • misuleee

Re: Re: The Experience

ale prosimtě určitě tam někdo je ne? *4*
  • janikoz

Re: The Experience

Tak tomu se říká štígro *15* u nás na vesnici ho nemá rád nikdo.
  • misuleee

Re: This is it

jojo This Is It je This Is It.....a jinak,mám se skvěle *15*
  • misuleee

The Experience

normálně *15* tak si dneska hraju The Experience,jelikož my bydlíme v přízemí,tak nám jde pěkně vidět do okna....tak si tak hraju a najednou venku někdo zařve : "mamíííí taky tady někdo miluje Michaela Jacksona!! Takže nejsem sám!!" Podívám se ven a tam asi 7 letý kluk mi skáče pod oknem *15* *15* tak jsem mu řekla že rozhodně není sám a že se může stavit *15* *15* Brý ne *15* *15*
  • janikoz

This is it

tak už mi došlo to dývko, je moc hezký, a dneska jsem si obědnala This is it, mám ho jenom v pc tak to chci napravit *15* Jak se jinak máte?
  • janikoz

Re: Anděl

Krása, moc hezky napsaný Mony. *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit