Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka666

Re: Re: Bontonland

Ty se máš. U nás tyhle super alba nemají. U nás v Olomouci se spíš ty prodejny s cédéčky a dívídíčky ruší. No jo moc lidí to už nekupuje. Jen takový oddaní vanošci jako jsme mi. *15*
  • valkikulka

ahoj

ahoj jak se tu mate jak se daři co delate ???.......... všimla sem si že MJ neni v top 10 coz me moc mrzí už sem tu dlouho nebyyla nak sem na to vsecko zapomela to viííte starostti a co vy???
    nechcete mi nekdo prodat za levno naky plakatky prosim *3* tak snad se sstavím jěšte dnes
  • janikoz

Re: Bontonland

Tak to máš super, že tam měli všechno od Majkýho. Album Bad a Dangerous jsou super! Jo, a asi do středy by mi mělo dojít to dývko, až příjde, určitě vám dám vědět. *3* *14*
  • monikam

Re: Bontonland

jééé misuleee, ty se máš *1* *1* *1* úplně ti závidím *14* *14*
  • misuleee

Bontonland

lidi,dneska sem byla v Bontonlandu a měli tam všechny CD od Michaela a DVD a všechno prostě *15* sem tam chodila s plnou náručí CDček a vybírala vybírala...nakonec sem si koupila Bad a dangerous...no prostě! upe radost mám *14* *15* *15*
  • misuleee

Re: Re: Re: Vzpomínám....

zase s tebou souhlasím-přesně to jsem chtěla napsat!! *15* nádhera nádhera *14* *14*
  • monikam

Re: Re: Vzpomínám....

mischicko ty nemusíš říkat nic *14* *14* *14* *14*
  • mischicka

Re: Vzpomínám....

*14* *14* *14* já už nevím co ti na to mám komentovat... prostě nádhera *14* *14* *3*
  • monikam

Re: Re: Re: Vzpomínám....

a jak se jinak máš?? *4* já dobře, no musí se mít člověk dobře i když to stojí za... *4* měj se hezky *3*
  • monikam

Re: Re: Vzpomínám....

tobě pořád ještě nepřišlo??? *9* tak to se divím, že to tak dlouho vydržíš *1* *1* ale zase se aspoň bude na co těšit *4*
  • janikoz

Re: Vzpomínám....

Pěkná básnička Mony, jo a dneska mi psali mail, že mi odeslali to dvdčko, tak už se na něj moc těším. *3*
  • monikam

Vzpomínám....

Vzpomínám na dny, kdy jsi mě poprvé okouzlil,
    na to jak si mě svýma očima očáril.
    Vzpomínám na svůj první plakát i žvýkačky,
    z nichž jsem všude měla nalepený s tebou nálepky.
    Na to jak jsem tě slyšela zpívat ve filmu "Zachraňte Willyho",
    jo stal ses mým idolem a to se mi nesmírně líbilo.
    Na první tvé písničky jak jsem si je zpívala,
    anglicky neumím, ale aspoň jsem se snažila.
    Vzpomínám na tričko, po kterém jsem toužila a neměla,
    sice až za pár let, ale přece jsem se dočkala.
    Na své deníčky, ve kterých jsem ti lásku vyznávala,
    na plyšáka, kterého jsem ti v dopise posílala.
    Na dny plné štěstí a radosti,
    které se změnily ve smutek a bolesti.
    Nejsi tu a to strašně bolí,
    ale vzpomínky ty zůstávají.
    Ty mě ani Vám nikdo nevezme,
    ty v srdci zůstávají,
    každý den si na Tě vzpomeneme,
    na tvůj úsměv a očka se nám hned rozzáří.
  • Re: Hitparáda

To chart patří dohromady - bez té mezery, nevím, proč se to rozdělilo *7* *9*
  • Hitparáda

Je zase možny hlasovat pro Michaela.
    http://www.t-music.cz/t-music-cha rt/
  • janikoz

Re: ...

nevšímej si jich, hlavně že máš Michaela ráda Ty. *14*
  • miissjackson

...

MJ Je nej ale nechapu proc cela nase trida mu nadava *16* nesnasim je!!!
    *14* i love you Michael *14*
  • janikoz

Re: Re: Re: Re: Re: hmmm

To bylo moc hezky řečeno *3* *14*
  • zuzanka666

Prostě každý má jiný názor a každému se hold líbi něco jiného. Ale osobně ¨bych Michaelovi pěkně vyčinila za to že řekl že se na sebe ani nemůže podívat do zrcadla. Kdybych byla Michael tak bych se od zrcadla neodlepila. *14*
  • misuleee

ano vypadá na ní krásně,ale stejně si myslím,že by nějaká fotka z 80,90 let by byla lepší....
  • monikam

Ano, každá doba měla kouzlo, a nesmíme přece zapomínat i na to, že tu byli lidi, kteří nám chěli našeho Michaela zničit. Chtěli ho dostat na dno, ale on se nikdy nedal, a vždycky bojoval. Tak jé úplně jedno jestli je tu fotka právě z tohohle období, nebo např. z Bed.
    Já osobně nemám ráda tuhle dobu, kdoby taky měl, ale tohle je pravda.
    Michael byl vždycky kouzelný, a určitě šťastný, měl přece o kolo sebe tolik hodných a upřímných lidí, a těch bylo naštěstí hodně. A teď je taky šťastný...nevěříte? Tak se každej večer podívejte na nabe, a ta nejzářivější hvězdička je náš Majký, náš překrásný andílek *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit