-
Ahojky
Ahojky lidičky, jak se máte, já se mám super. *3* -
Re: Re: Malínká akce
Možná že je,ale už se tu někdo přihlásil *1* *1* funguje to *15* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: The taming of the shrew
jo jsou obě hezké *14* sem to potřebovala na ukázku The Best Singers Of All Time-do ajiny *15* -
Ayuna
Besta: Ahoj, tak jsem zde, registrovala jsem se(-: Objevíte se, co jste tady, 25/06 na nějaké pitení akci v Pze?Jistě nějaká bude.Můj "domovský web" je www.michaeljacksonweb.cz *4* -
Re: Malínká akce
Myslím, že je to úplně zbytečný :D -
Mě je to celkem jedno abych pravdu řekla. *15* -
Re: Re: Malínká akce
Já si osobně myslím, že je úplně jedno na kterým místě Michael je. neříkám, že by mě nepotěšilo, kdyby byl první, to jo, zahřálo by mě to u srdíčka, ale vy si myslíte že Miley bude dlouho první?Nechci urazit její fanoušky ale Miley a Michaela prostě nemůžeme srovnávat.a i když ona je první, tak Michael je někdo, je nejlepší, je to velký člověk s velkým srdcem, a dokázal velké věci a je úplně jedno na kterým místě je. u mě bude vždycky první. Ve všem. *14* *14* -
Jo a ten Besta,jsem opravdu já a ne nějaký fanoušek který se za mě vydáva *15* *15* *1* *1* *1* -
Samozřejmně lepší by bylo První místo..ale říkam aspon! to třetí *9* -
Malínká akce
...Co kdybychom na youtube,stream a videjích kde je MJ a webech o MJ a napsali do komentářu,aby se lidi kteří zbožnuji Michaela♥♥(nebo ho mají aspon trošičku rádi) aby se sem zaregristrovali a přidali se do fanklubu MJ,aby se MJ dostal aspon' na třetí místo.. *9* Nebo taky můžeme udělat takovou stránku na facebooku..atd..atd.. :-) Snad to pomůže...Jdete do toho se mnou? -
Re: MJ
Nádherné, co k tomu víc dodat *3* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: The taming of the shrew
Ta druhá je hezčí. Ale MIchaelovi to sluší na obou:-) -
Re: Re: Re: Re: zanesskaaaa
Nechápu proč se tady hádáte kvůli takové blbost. Michael a Rytmus se opravdu nedají srovnávat. Každý z nich je na jiné urovni a každý z nich udělal něco dobrého, i když u Michaela je toho víc. Měli byste to prostě brát tak že Rytmus chce provokovat, být výstřední a třeba to ani nebyl myšleno PROTIMICHAELOVSKY. Nemá cenu abychom se tu kvůli tomu hádali a slovíčkařili. Nemá to cenu. Pro miliony lidí na světě zůstane Michael jediným králem popu a žádná Rytmusova slova, nebo písen to nezmění. To mi připomíná že si tu písen pouštěl dnes ve škole jeden spolužák co má taky rád Michaela. *15* -
Re: Re: Re: The taming of the shrew
Ten film s Elizabeth je opravdu skvělý jako spousta jejích filmů, třeba i klasika Kleopatra. A fotka Michaela s Cher????? *14* *15* -
MJ
V očích si měl čarovné kouzlo,
tvůj úsměv, smích, to vše do paměti se nám vrylo.
Své srdce si měl na dlani,
nikdy ses nikomu neotočil zády.
Pomáhals dětem a dobrým lidem,
chtěls dát lepší život všem.
V tvém srdci vždy byla láska a nikdy žádná zloba,
jako anděl sestoupils k nám zhora.
Hudba a tanec byly tvým životem,
odhodlání a bojovnost si v krvi měl.
Byls člověk, který dokázal velké věci
a to všichni víme přeci.
Vždycky k tobě budu vzhlížet s tím největším obdivem a uznáním,
za tvůj talent, lásku, umění a obětavost si tě nesmírně vážím.
*14* *14* *14* -
Re: Re: The taming of the shrew
děkujuuu *4* -
Re: The taming of the shrew
http://www.reddingnewsreview.com/im ages/michael-jackson-6.jpg
http:// michaeljackson4eva.files.wordpress. com/2009/07/cher-and-michael-jackso n.jpg -
Re: Re: Re: zanesskaaaa
No, ale to, že asi neumíš pořádně číst, už není můj problém. A nemáš zač, s velkou radostí jsem Ti vyhověla. -
The taming of the shrew
nehádejte se tu kvůli Rytmusa lidi! *15* jenom jsem vám chtěla říct,že jsem včera viděla film s Elizabeth Taylor- The taming of the shrew(zkrocení zlé ženy) a můžu jedině doporučit! Elizabeth je tam prostě perfektní *4* a jinak nemáte někdo fotku Cher s Michaelem?? potřebuju to do školy *15* -
Re: Re: zanesskaaaa
Jak můžete srovnávat Rytmuse s Michaelem ??? *15* *15*
Já se musíím smáát!! *8* *15*
"HAHA"