Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

Terullko00 ty samozdřejmě taky *1* na tebe jsme nezapoměly *14*
  • monikam

Re: Re: Re: Jebe

promiň,ale tobě přijde normální, když řekne, že je King of pop? *13* *13*
  • janikoz

Re: Re: Re: Jebe

Já jsem to viděla. Zpíval Já jsem King of pop! Michael je přece král! A ne nějaký Rytmus. *10* *16*
  • zanesskaaaa

Re: Re: Jebe

Využívat ? Tak vidím, že jedinýmu, komu tu jebe jste vy. Tomu se musim jenom smát.
  • Paris

Happy Birthday Paris Jackson :-)...tedkom jsem si vzpomněl že ma Paris narozky
  • besta

Viděli jste to někdo? :D
  • besta

Re: Jebe

Aha už jsem to viděl...Mareš má pravdu http://www.youtube.com/watch?v=ROA4 d5UWKF8
  • misuleee

se na to podívej....ale pozor,ať nerozbiješ počítač!! *15*
  • misuleee

já myslela že ho normálně zabiju jak sem se na to dívala!! takový machírek co?? *16*
  • Jebe

Co udělal Rytmus v klipu Jebe?
  • Re: Re: Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

a co já ženský ?? *15* *7* *14*
  • mischicka

Re: Re: Re: Já taky...

Taky souhlasím *4* Dnešní zpěváci si myslí, že když jim jejich první písnička upěje tak že ta druhá nebo teba pátá taky uspěje... a fláknou videoklip k nějaký...huh...příšerný *15* No a myslím ti "zpěváci z minulosti" - nevím jak jinak to mám nazvat- to promýšleli *14* *3* Samozdřejmě nemyslím všechny zpěváky *3*
  • mischicka

*16* věděla... sem vám to rači ani neříkala páč by vás to rozčílilo.. mno je to vůl, jestli mu to nevadí využívat mrtvýho člověka tak to je jeho problém a jemu jebe..
  • janikoz

Re: Re: Já taky...

Stoprocentně souhlasím Mony. *3*
  • monikam

Re: Já taky...

Anet já si například nemyslím, že je to stará hudba, já si myslím, ale možná je to jen můj názor, že 70. a 8O. léta byly nejlepší. celkově si myslím, že Presley, Beatels, Jeckson5 i samotný Michael byli ti nejlepší, že jejich hudba je nesmrtelná a že byla dělalá s tou největší láskou a nasazením, že to byli oravdoví zpěváci....dnešní moderní hudba (né že bych ji neměla ráda nebo ji neposlouchala),ale myslím si že jsou to "umělci", kteří se tu moc dlouho neohřejou.je to jen můj osobní pocit...ale já i kdybych Michaela neměla ráda (ale šíleně ho miluju), tak bych k němu měla vždycky úctu, protože mít takový talent, to opravdu nemá každý, a on byl dokonalý....ve všem *14* *14*
  • anet.k

Já taky...

Děvčata, tady máte teda krásný příspěvky :) Mám z toho velkou radost, že Michaela stále milujeme a čím dál víc. ♥ Taky si to hodně často uvědomuju, ale nejvíc, když se podívám na nějaký jeho klip, například Thriller, ten je prostě nejlepší, nebo hlavně This is it.
    A ještě něco. Poslední dobou začínám moc moc často poslouchat Jackson 5. Ne, že bych je neposlouchala nebo neznala jejich písničky, ale moc mě předtím až tak nezajímali a poslouchala jsem víc jenom samotného Michaela. Ale když se pořádně zaposlouchám do toho krásného Michaelovýho mladého hlasu, je to fakt něco nádhernýho. Sice to byla na jejich věk až moc velká dřina a ještě Joseph, ale o to víc kluky obdivuju. Jinej dnešní blbec by se jim vysmál do ksichtu, že tohle je stará hudba a já nevím, co, ale pro mě jsou úžasní =)
    Jinak nedozvěděli jste se nebo nečetli jste něco nového o Elizabeth? *7*
  • anet.k

jo, já jdu... Jebe jemu.. namachrovánkovi *15*
  • monikam

neviděla ale podívám se *7*
  • misuleee

Jebe

viděli jste ten klip od Rytmuse "jebe"?? jdete ho zabít se mnou?? *16*
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

jistěě *15* ječení mám v lásce *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit