-
pro fanoušky Michaela Jacksona
CHCI ŘICT VŠEM LIDIČKÁM CO JSEM PIŠOU KRÁSNÉ BASNIČKY O MICHAELOVI JACKSONOVI ŽE JE MÁTE MOOOC HEZKÉ JEN TAK DÁL.Ahojky -
Re: Re: Musím se smát :D
kate.svz NENÍ TO NÁŠ PROBLEM ??¨
To je snad moje vec kdy se mi zacal libit a kdy ne !! *16* ¨¨
TAKŽE VYPADNI !!! Takoví IDIOTY co tady pisou tak je primo NESNASIM *16* -
Re: Re: Re: talent...
NÁDHERA NÁDHERA NÁDHERA *3* *1* *14* *14* *14* promin nemela jsem čas ti to okomentovat *1* -
Re: Re: talent...
to máš pravdu Zuzanko *4* o Michaelovi by se opravdu dalo psát donekonečna!!!! Tak doufám že mě má můza neopustí *14*
všem vám moc děkuji *14* -
Re: talent...
tééda to se ti povedlo *14* jinak už jsem zase zpátky,sice nevím na jak dlouho a omlouvám se že sem tu nebyla....a nebojte,mě se jen tak nezbavíte *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: talent...
Jako vždy perfektní *14* *14* Když se to tak vezme tak Michael ja strašně inspirativní, že? O něm by se mohlo psát donekonečna, nemám pravdu? -
Re: Re: Re: talent...
*14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: talent...
děkuji ti Janinko *14* *14* -
Re: talent...
Moc hezká básnička Mony *3* *4* *14* -
talent...
Svým klipům dávals příběh,
kde jaký řežisér by ti je mohl závidět.
Každá tvá píseň měla své čarovné kouzlo,
za veškerou dřinu a námahu to vždycky stálo.
Potlesk a obdiv fanoušků jsi miloval,
Své dětství pro to všechno objetoval.
Ze sebe dostals vždycky to nejlepší,
tvá touha a talent byl nevšední.
Dokázal si nás dělat šťastnými,
je to neskutečná bolest vědět, že už nejsi mezi živými.
To, že tu nejsi fyzicky,
neznamená, že jsi odešel navždycky.
Ty nikdy doopravdy nezemřeš, ty budeš věčný,
jako tvůj talent, který byl nezkutečný. -
Re: Musím se smát :D
teď jsem se dívala na tvůj profil a tobě je třináct, tak to je vážně gól *1* *1*
tys michaela v 80.letech vážně nezažila, a moralizuješ, jsi směšná -
a já se musím smát tobě *1* *1* *1* ha,ha,ha
proč by jsme měli pořád někomu něco dokazovat!!!už mě to vážně nebaví,když jsme teď IN tak to jsme byly i v 80. letech, michael byl IN totiž pořád, jestli sis nevšiml(a)
tak táhni, a běž si otravovat někoho jinýho, tady fakt na tebe nikdo není zvědavej, tak nám prosím tě udělej laskavost!!!ZBOHEM -
Seš trapnej proč sem lezeš! Jo a Mike měl v Česku fanoušky i před smrtí. -
Musím se smát :D
Já se vám doopravdy musím smát :D Vsadím se, že většina z vás, když MJ žil tak ho neposlouchali a jak umřel tak jste chtěli bejt všichni IN a tak jste hned začali si zjišťovat jakej byl atd... -
Re: Re: Re: Re: Ahojky
*3* dík.. to bude těma nervama.. to je jedno, ale vždycky kdy si pustím Mika tak je mi líp takže zatím žiju *3* *3* máš pěknej blog ;) -
Re: Re: Re: Ahojky
mischicko jarní únava?jo to je vždycky blbý období,ale neplakej, bude líp uvidíš *3* a janinko ty se rychle uzdrav, jo noha ,ale buď ráda že to není ruka si představ že by jsi nemohla psát *1* to by byl pak problém *1*
jinak ta adresa je amonikam.blog.cz -
Re: Re: Ahojky
nějaký záběry ze zákulisí, a z období alb Off the wall a Triler. -
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
dáš sem adresu? *3* *15* -
Re: Ahojky
aoj *3* mám jarní depresi a cítím se hrozně osamělá, takže poslední dobou se mi pořád chce brečet.. *9* Ale jinak to jde *3* Jaký DVD? *7* -
Ahojky
Ahoj lidi, jak se máte, já se mám dobře, až na tu moji nohu....jo a příjde mi dývko s Mikem.