Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

jistěě *15* ječení mám v lásce *15* *15*
  • janikoz

Aspoň nás bude víc Mishicko. *3* *15*
  • monikam

jasně mischicko *3* *3* ty pojď taky, *4* *4* ty nemůžeš chybět *1*
  • mischicka

nebude vám vadit když se k vám přidám? *7* *15* *14*
  • janikoz

Re: Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

Tak já už trénuju *14*
  • monikam

Re: Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

tak dobře budem řvát co nám budou síly, vykříčíme do světa:"MICHAELI MILUJEME TĚ"
    *14* *14* *14*
    tak trénuj hlasivky *1*
  • janikoz

Re: Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

Tak jo, budeme křičet spoulu Mony, budu ráda *14*
  • monikam

Re: Hrozně moc miluju Mika:-)

za co se omlouváš?za to že miluješ Michaela? *14* na to máš být hrdá, a právem *14* klidně to vykřič do celýho světa!!!!Já budu křičet s tebou, chceš? *14* *14*
  • janikoz

Hrozně moc miluju Mika:-)

Ahoj holky, jen jsem vám chtěla napsat, že moc miluju Mika a moc mi na něm záleží *14* Držím jeho dětem pěsti, ať se mají co nejlíp. Já to prostě musela napsat tak sorry.
  • janikoz

Re: Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Máte pravdu holky, Michael byl vyjímečný člověk a vždycky bude. *14*
  • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

Styděla?! Styděla!? Přece když máš talent tak ho musíš ukázat. To je povinost.Děkujame ti za to že nám děláš svými básněmi radost a hlavně že se je sem nebojíš dávat protože to by byla chyba. Velká chyba.*3*
  • monikam

Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ano Zuzi, souhlasím, vždycky bude ten nejlepší, nikdo ho nenahradí, ale důležité je co cítíme, ukázal nám že dokáže být nejen skvělým zpěvákem a tanečníkem, ale především člověkem...kdo tohle pro svět a nás všechny tolik udělal??nikdo!!!jen MICHAEL JACKSON
  • monikam

Zuzanko všechny ty básničky co píši nepatří jen Michaelovi, ale i Vám, nikdy mě nenapadlo, že to někdo bude číst, dokonce jsem se ze začátku styděla to sem dávat, ale první reakce mě donutily k tomu abych psala dál, že to má smysl...ne jen Michael ale i vy jste můj hnací motor, a blog si udělat???za to vděčím taky vám všem a vy víte, kteří všichni to jste.moc vám děkuji, tak mám pocit, že každá báseň co napíši, jako kdybych byla Michaelovi blíž a blíž...moc vás mám ráda *14* *14*
  • monikam

takže všechno O.K a já ti zrovna dneska psala na blog ať se rychle uzdravíš *1* *1* tak to jsem ráda a díky *4*
  • zuzanka666

Mony máš opravdu krásnej blog a já ti ke všemu napíši komentář *3* Jen musím najít čas *3* *15*
  • zuzanka666

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nevím co se stalo ale včera mi jaksi došlo, že najednou Miluji Michaela zase o cosi víc než kdy dřív. Jak on to jen dělá?? *14* *14* *14* *14* No jo vždyt je tak kouzelnej a sladkej. *14* Nikdy na něj nezapomenu.A každej si o něm může říkat co chce ale Michael je stále ten největší umělec na světě a navždy bude. *14* *14* *14* *14*
  • janikoz

Re: Re: Re: Re: MJ

No, Mony, nádherný je to *14* jsi šikulka, jo a zdělali mi dneska ortézu, takže už žádný berle *15*
  • monikam

Re: Re: Re: MJ

jo oslík *3* kdyžtak koukněte na blog, je tam toho víc *4* dala bych to sem, ale já bych zabrala celou stránku *1* *1*
  • zuzanka666

Re: Re: MJ

páni ty jsi jak oslíčku otřes se , akorát místo peněz se z tebe sypou překrásné básně. *14* Jen tak dál. *14* Všichni se těšíme na další. *14*
  • mischicka

Re: MJ

*14* krása *14* kam na ty rýmy chodíš.. *7* *14* *3* nádhera jako vždycky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit