Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: zanesskaaaa

Dík za odpověď. Pěkně jsi mi vysvětlila co dokázal...asi to ani Ty sama nevíš, ale už to neřeš. A opravdu mi stačí, že Ty víš co jsi napsala a jak jsi to myslela. A nešlo mi o to Tě rozhodit. Jenom mě to zajímalo a myslela jsem si, že mi prozradíš co dokázal...Ale nic...I přesto díky.
  • zanesskaaaa

Re: zanesskaaaa

Buď od té milosti a přestaň tu "vyřvávat" moje jméno, k ničemi Ti to nepomůže. A ani slovíčkařením mě taky nějak nerozhodíš, já vím, co jsem napsala a jak jsem to myslela, a to Ti musí stačit.
    Nechci tu řešit Rytmuse, když je to diskuse o Michaelovi. Jen mě naštvalo to, že on kdyby Michaela nějak urazil, tak je to špatný, ale když urážíte vy jeho, tak je to všechno v pořádku.
  • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: Jebe

a nebo tam mohl zaspívat já jsem King of debil..... *15* *15*
  • Re: Re: zanesskaaaa

Já už teď neřeším tu písničku nebo klip. Mě opravdu zajímá, co Rytmus dokázal... Protože odepsala
    "možná Rytmus toho v životě
    nedokázal tolik jako Michael".
    A to MOŽNÁ mě dost překvapilo, tak jenom chci vědět co v hudbě, nebo v životě tak úžasného dokázal..., protože já si myslím, že URČITĚ toho nedokázal tolik co Michael. To je všechno. Nikomu názory neberu, ani nevnucuju, je mi jedno co kdo poslouchá...
  • mischicka

Re: zanesskaaaa

nech ji *3* je to její názor tak jí ho nebudem brát... Rytmus v tý písničce ani klipu o Michaelovi nic neříká, tak sme ho zdrbali a už přestanem ok? *7* *4*
  • mischicka

ironie je potřeba v každý situaci *3* *15*
  • zanesskaaaa

ZANESSKAAAA, protože opravdu nevím, prosím, můžeš mi napsat, co Rytmus dokázal??? Píšeš, že toho dokázal dost... Tak co třeba? Stačí tři příklkady toho, co v životě dokázal...protože podle mě je to machýrek, kterej se jenom předvádí. A to co předvádí je trapny...
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Jebe

Ironie. Co už.
  • zanesskaaaa

Je vidět, že jste tu skladbu totálně nepochopily.
    Jo, možná Rytmus toho v životě nedokázal tolik jako Michael, ale dokázal toho dost. Takže, když nevíš, tak nepiš. ;)
  • janikoz

Re: ...

To máš pravdu,ale stejně nás to štve. *10*
  • terullka00

...

jaj.. *15* ženský klídek .. *15* se tak nerozčilujte kvůli nějakýmu videu .. stejně s tim nic nezmůžete *15* *4* *4*
  • mischicka

Re: Re: Re: Jebe

Se směj viď *15* taky se můžu smát *15* to každej může... *15*
  • mischicka

*8* Mnoo. je to kkt *15* Prostě už neví co má vymýšlet za text... vlatně mě se ta melodie aji celkem líbí... mohl tam aspoň zpívat "Já som king of hop" např *15*
  • zuzanka666

Jo máš pravdu je děsně namachrovanej.Ale popravdě mu vážně jebe na kebuli. *15*
  • misuleee

a vidělas jak říká v tom metru že tu natáčel jebnutej Michael Jackson? Podle mě je prostě Rytmus jenom namachrovaný týpek *15*
  • anet.k

Re: Re: Já taky...

oukej, já je vůbec nepovažuji za starou hudbu, ale vemte si třeba svýho spolužáka (pokud chodíte do školy). Já nevím, jak vy, ale já si to teda dokážu vybavit. *15*
  • janikoz

Nene v tom klipu Zuzanko MJ není ani jednou *9* *15*
  • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Já taky...

I já souhlasím. To byla aspon hudba, která je populární i v dnešní době. Dnešní zpěváci se vždy po chvílí omrzí a za třeba deset let po nich abi pes neštěkne.Zatímco můj milovaný MIchael a mí milovaní Beatles jsou pořád top umělci a prostě na ně ti ,,moderní" nemají. Umění je prostě podle mě to co se nikdy neomrzí a co je tu po dlouhou dobu. Michael, Beatles ale i ti další jako třeba Cher, Stevie Wonder a mnoho dalších legend jsou nezapomenutelní.
  • Re: Re: Re: Re: Jebe

Za co se jí omlouváš? Nechápu, jak se někdo, kdo vůbec neumí zpívat a v životě nic nedokázal, může srovnávat s Michaelem? Rytmus je hovno a ne king....
  • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Jebe

Já nechcu rypat ale mě se ta písnička líbí a vůbec mi nevadí že se označuje za King Of Pop. Kdyby ale měl na Michaela narážky a v klipu by Michaela urážel tak to už by mě vadilo. Tenhle výrok patří prostě k jeho image ostrýho týpka. PS v tom klipu není ani jednou Michael ukázán že ne? Viděla jsem ten klip ale ne celej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit