-
Re: :-///
Ehm... sice nepracuji s textem tak často jako vy, ale přesto mě překvapuje, kde berete takové informace. *7* Jak můžete tvrdit, že Michael neměl 180 cm? To jste ho osobně měřila? Asi ne... Někde jste si to přečetla, ale to neznamená, že to víte a že máte pravdu. Takže buďte prosím tak laskavá a přestaňte urážet tuto společnost. Pokud se vám nelíbí informace na hlavní straně, tak si je hledejte jinde. Nikdo vás nenutí sem chodit. A už vůbec nechápu, proč jste šla na diskusi. Jestli jenom proto, aby jste nám napsala váš názor, tak to jste opravdu nemusela. Nikdo se vás o něj neprosil. Určitě pro vás nebude problém najít si informace a fotografie, které vám budou vyhovovat.... -
:-///
ehm... jelikož často pracuji s textem a dost si potrpím na estetiku, nelíbí se mi ty informace na hl. stránce! jak vidím, tak si (především) uživatelky prostě píšou do základních informací co chtějí, mění správné údaje na špatné (viz. výška, 180 cm nikdy neměl!) apod. byly časy, kdy jsem se sem podívala, viděla pravdivé údaje a hned na mě nevybafly příčiny smrti a podobné nepodstatné věci... ono i když jsem si přečetla tady tu diskuzi, tak hned vidím, jakáže společnost tady tráví nejvíc času... pusťte se do mě, oznámkujte mě pětkou, ale můj názor mi nevyvrátíte.... co je moc to je moc *13* a jen malý dodatek, např. nějací lidé, kteří zavítají na osobnosti a chtějí si zjistit něco o Michaelovi, třeba budou i fanoušky, ale uděláte jim mylný obraz hned na začátku... viz i fotka, vím, že tak vypadal a já s tím nic neudělám (a ani nechci), ale nemuseli byste tam dávat typy fotek, díky kterým se antifans Michaelovi posmívaly.... bye -
Ahojky lidičky
MÁM STEJNÝ PROBLEM JAKO DALŠÍ LIDI PROFIL TU SKORO 2ROKY ALE TED POSLEDNÍ TÝDEN SE MI NEJDME PŘISLÁT ALE MUJ PROFIL ZDE STÁLE.MOC RADA BYCH BYLA OPET PŘÍHLÁŠENÁ PROTOŽE JSI CHCI S DALŠÍMI FANOUŠKLY MICHAELA JACKSONA PSÁT.NEVIM CO SE DEJE ŽE TO NAJEDNOU NEJDE.SNAD SE TO OPET ZLEPŠÍ A BUDU MOC BÝT ZDE PŘIHLÁŠENA JAKO DŘÍVE.ZDRAVIM VŠECHNY FANOUŠKY KRÁLE POPU. -
Re: Fanynky
Sice už jsem Ti to komentovala na Tvým blogu,ale pochválím Ti to ještě jednom Mony. Moc hezká básnička *14* -
Fanynky
Fanynky z tebe šílely,
každá se toužila k tobě přiblížit,
oni tě milovaly,
tolik tě toužily políbit.
I já jsem jedna z nich,
co ti své srdce dala,
snad to není velký hřích,
že jsem o tobě snila.
Každá z nich měla velké přání,
a to aby si je na jeviště vzal,
každá by se s tebou cítila jako v ráji,
každou z nich si poblouznit dokázal.
Stačilo se jen na nás usmát,
a my štěstím oněměly,
stačilo se jen na nás podívat,
a naše srdce štěstím zaplesaly.
Pro každou z nás,
si byl tajným snem,
každá ti chtěla své srdce dát,
každá chtěla tebe jen. -
Knížka
Tak mi psali, že mi už odeslali knížku o MJ, tak se těším na tričko a na knížku. *3* *15* -
tričko This is it
tak mi dneska psali, že mi poslali to tričko, tak se už nemůžu dočkat *15* *14* -
Re: Re: Re: mě to taky nejde
já taky!! *16* *10* přihlásit se můžu ale na profilech osobností jsem off!! *16* *16* -
Tak mi to jede tak napůl
Tak mi osobnosti jdou tak napůl *15* Jo a mám objednaný tričko This is it. Tak už se těším. -
Re: Re: mě to taky nejde
Mě taky,ani se nemůžu přihlásit *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: mě to taky nejde
Chtělo by to napsat správci nebo tomu komu to patří nemůžu sem se vůbec dostat pořád mi to píše samý blbosti *16* *16* -
mě to taky nejde
Mě se nejde taky přihlásit, nevím, jak to. Taky mi to píše samý blbosti. *9* Taky mi to včera bez problémů šlo. -
Re: Re: Re: Pomoc !!
me to taky nejde!
to by chtělo si udělat nový osobnosti :D -
prosím pomoc
Co je to tu za změny?? s přihlašováním? přihlásit se můžu, ale když sem chci něco napsat, píše mi, že nejsem přihlášená??? Co je to za blbost? když přihlášená jsem? *15* *7* *7* *13* -
Re: Re: Pomoc !!
jo mi se taky včera stalo že jsem se nemohla přihlásit.Chtěla jsem se stát fanouškem Cyndi Lauper a nic! Mám slabé heslo!! No ale ted tu přijdu a jsem zas přihlášená *15* -
Re: Pomoc !!
tak s tím ti boužel neporadím *9* -
Pomoc !!
Ahoj prosím o pomoc mám tu už dlouho profil včera jsem tu byla a bez problému jsem ho oetvřela ale dnes mi to vůbec nejde. *13* Koukám,že tu je nějaká změna na Osobnostech můžete mi prosím někdo z vás pomoci jak mám otevřít svůj profil ? *7* *7* Když kliknu,že chci se přihlásit tak mi to nejde ukáže se mi že mám slabé heslo ale přitom je heslo samé co jsem měla prosím o pomoc !!Děkuji ! -
Michael ♥♥♥♥♥
Michael I love you ♥♥♥ You're always in my heart ♥♥♥♥ -
Re: radoost :)
tak především ti gratuluji ke škole, a tvému klukovi samozdřejmě taky *1* *1*
a jinak Kate a William? Po očku jsem to taky sledovala, a vzpoměla jsem si na Dianu a Michaela *9* Diana by měla určitě z Williema radost *4* přeji jim, aby byli šťastní a co nejvíce si strážili své soukromí, protože novináři a média dokážou být zlý, hodně zlý....Michael a Diana o tom věděli své... -
Re: radoost :)
Já mám taky radost a jsem moc šťastná, taky jim to moc přeju a taky jsem štastná ze svých dvou dvdček který mi přišly, Number once a This is it.