Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: hlasujte....

nádherná písnička..
  • monikam

hlasujte....

Hlasujte pro Michaela HTTP://WWW.KISSMORAVA.CZ
  • besta

dabing

Věděli jste(určitě ano),že Michael daboval jednu postavu ve Simpsnech?Nějakého Leonarda,co se vydával za Majkýho... http://www.youtube.com/watch?v=xKY5 11tyluQ&feature=related
  • monikam

Re: Re: Re: Re: Re: ...

s tím přihlášením mě to taky šte, kolikrát se sem ani člověk nemůže dostat, poslední dobou jsou s tím jen samé problémy, a ani smajlíci nefungujou:-( ale my si nějak poradíme:-) děkuji ti Jani za pochvalu, těšímě to:-) PS: Právě jdu "od tebe" :-) a to album ti přeju, ty si poslední dobou kupuješ jen samýho Mika:-))
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Díky Mony za vzpomenutí si na mě, jo držíme to tady, snažíme se. *1* Na Michaela myslím 24 hodin denně, to bych ani nebyla já *4* Jediný co mě štve je, že se sem nemůžu normálně přihlásit, už to trvá nějakej ten pátek a štve mě to.:-(jinak se mám dobře a mám objednaný album s Mikem-Bad, moje nejoblíbenější. Jo a máš moc hezkej blog Mony.
  • misuleee

Re: Re: Re: Re: ...

na Michaela si čas udělám dycky :)
  • besta

Re: Re: Re: ...

Jj pravda..Ale je dobře,že sem nechodí lidi Michaela kritizovat jak kdysi..(Ne vy,ale ti blbci ;-) )
  • monikam

Re: Re: ...

Jinak jsem se chtěla zeptat, dřív se tu dveře netrhly a teď je tu poslední dobou pusto prázdno, proč to tak je..:-(( ale jsem ráda, za to, že tu to aspoň někdo drží nad vodou jako besta,misulee, mischicka,janikoz, zuzanka66...jestli sem na někoho zapoměla, tak se omlouvám, ale tyhle lidičky tu nikdy nezapomenou přijít:-)))tak by jste nám trochu mohli pomoct a vrátit to do starých kolejí:-))
  • monikam

Re: ...

ano je to potřeba stále připomínat:-)))
  • besta

...

Michael je úžasný skvělý dokonalý prostě vše(Já wm že to víte..Ale chvály není nikdy dost zvlášt' když se jedná o Michaela♥)
  • monikam

Re: Michael

Myslím si, že by byl všude šťastný, kde by měl své děti, rodinu a přátelé a hlavně kde by nebyli zlý lidi, co ho celej život ničili.
  • monikam

Re: Re: Dvojka

já to taky nestihla, tak jsem se chtěla dívat a nakonec jsem si vzpoměla až bylo už pozdě, ale prý to bylo něco starého :-))takže je možný, že jsme to viděli všichni:-)
  • misuleee

Re: Re: Dvojka

či vím :D tam bylo jenom odkaz....tak to asi přeložili z originálu : Michael Jackson : Legacy.
  • mischicka

Re: Dvojka

jojo vím... máma se koukala... ale já ne páč to bylo pozdě :D
  • besta

Re: Dvojka

Není to odkaz krále popu(Název dokumentu) ?
  • misuleee

Dvojka

ve čtvrtek dávali na dvojce Michael Jackson : Odkaz :) já se na dvojku nedívám, takže jsem o tom nevěděla, ale moje skvělá babča mi to nahrála, tak jsem to dneska viděla xD potěšilo mě to :)
  • Michael

Ahoj, víte, že Michel chtěl zbytech svého života prožít v Jihoafricé republice? Chtěl si tam koupit dům. Škoda, že tohle se mu už nikdy nesplní. *9*
  • Re: Re: Re: Uhlavní nepřítel

Jasňačka, je to nepřítel, Michaelův i náš...to já jen tak na vysvětlenou.... :))
  • besta

Re: Re: Uhlavní nepřítel

No jo,ale i tak jsou nepřátele ne?
  • Re: Uhlavní nepřítel

DS (Dom Sheldon) je pouze kamufláž a vztahuje se to k jménu Tom Sneddon, což je district attorney (okresní prokurátor, státní návladní) pro Santa Barbaru v Californii. Je Michaelem posedlý a byl hlavním hnacím motorem v případech zneužívání, porušil přitom mnoho zákonů hnán osobní antipatií. Michael napsal Dom Sheldon, ale zpívá Tom Sneddon.... ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit