Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vše nejlepší k narozeninám Michaele stále na Tebe myslím . *14*
  • Ahoj me nejde zobrazit ta stránka na fb takže nevim na jakém miste se to zítra koná moc rada bych tam jela ale nevim kde to přesne bude v PRAZE.
  • jen bych rada vedela kde se to koná v PRAZE me taa stránka nejde zobrazit
  • Ahojky prosím vás nedali by jste hlas http://veubiebs.blog.cz/1108/7-kolo-sonc-finale#komentar93096839 pro Michaela Jacksona (Chuckie) ?? Miley Cyrus a Britney Spears přece musí rozválcovat! :D
  • Všechny vás zdravím *3* *3* *3*
  • veronikak
    Říká se že život je změna ale taková změna jaká je teď tady na osobnostech je velká tak máme co dělat abychom si na tady tu velkou změnu zvykly *3* *3* MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥♥ R.I.P. I MISS YOU !!!!
  • Jéé..Koukám, že se to tu změnilo..:-) Dlouho jsem tu nebyla..:-), ale změna je super
  • AHOJ lidičky asi to ješte opakuju na očku 20.8 ve 12 hodin nevim zda to opakuji a nebo zda tam budou jiné pisničky než 15.8.Zdravim všešchny fanoušky Michaela Jacksona.
  • polinka
    http://www.facebook.com/event.php?eid=185191504835818
    tady o tom máte info...
  • Já taky o ničem nevím *8* to slyším poprvé *15*
  • jackson1
    Ahoj janikoz, prosím tě jaký bude koncert a kdy? Já o ničem nevím....
  • janikoz22
    Ahoj lidi, koukám, že jsou tu změny celkem příjemný. Jsem janikoz, určitě mě znáte. Kdo jede na ten History koncert v Praze. Já bohužel ne, ale mám objednaný polštář a ještě nějaký věci s Mikem, tak se těším. *14* *4*
  • anet.k
    Co to je tady za změnu? V tom aby se čert vyznal *8* No, snad si zvykneme. *15*
  • LoverOfGaga
    Jééééééééééé, fajn!! *14* Musim se dívat *3* *14* *14* *14*
  • veronikak

Michael na Óčku

Best Of MJ na Óčku v 15.srpna ve 12.00-13.00 hod.
  • monikam

Re: Re: Narozeniny

tak třeba druhý pokus vyjde:-)
  • Re: Re: SISSULE

ahojky nevite nekdo kde si mam stahnout victory tour 1984 michaela jacksna dik
  • Re: Narozeniny

Neměl... Narozeniny by měl až za měsíc, 29. srpna :)
  • terezias

Narozeniny

Dneska by měl Majký naroreniny <3 R.I.P
  • thesimsa

Re: Re: Drill

Me too :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit