-
Re: Nejen pro Aleksu
Já jsem četla na wikipedii, že Bashir, po v zájemné domluvě a naprosto mimořádně se s M.J. domluvil na natáčení, které trvalo 8 měs. Zpočátku se zdálo být všchno OK, ale Michael viděl sestřihy a slyšel Bashirovy kritické komentáře, což ho zaskočilo.
Jen v GB to vidělo 15mil. diváků a v hlavním čase na ABC dvou hodinový dokument shlédlo 38mil. diváků.
To víš, že ano. Bashir dělal vše pro slávu a peníze. A musel to být pořádný balík. Svět na chvíli zaznamenal nějakého Bashira v odlesku slávy M.J.. nebo jste snad o něm někdy dříve slyšeli? Šest let po něm pes neštěknul, až zase teď, kdy na M.J. opět vydělává svými prohlášeními. -
Videa s Michaelem
Tak sem na youtube našla pár dobrejch videí s Majkym *4* Tady rozbaluje dárky je několikrát shozenej do bazénu a má vajíčko rozpatlaný po vlasech. :-D
odkaz:
http://www.youtube.com/watch?v=ANX8d9Gp1JI#watch-main-area
napište jestli chcete další odkäzy -
Re: Je čas udělat pá pá
pa žanet -
Re: Re: Dokument o Michaelu Jakcksonovi
Ale no tak každý má právo na svůj názor,jaký je ten správný?Myslíš že Michaela nemám ráda?Každý ať si myslí co chce.Kde je vůbec pravda proboha -
Re: dobrou
pa Teri:) -
dobrou
taky jsem zrovna chtěla psát, že už poletím páááá zítra milí fanoušci *14* -
Je čas udělat pá pá
Lidočky omlouvám se, ale dneska už fakt asi vytuhnu. Moc se na vás zítra těším:) -
Re: Pro: lina25
Tak to je hnus -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Chápu, fakt. Taky Tě teď hodně štvou novináři? Ne všichni, ale někteří jsou stvůry. Ty hrozný články o Majkovi... Mu to už může být fuk, ale chudáci děti a sourozenci. -
Re: Re: Re: Duch v Newerlandu
MŮŽE A NEMUSÍ.TY S...Ě NOVINÁŘSKÝ NEBO NĚKDO TO MOHL SCHVÁLNĚ UDĚLAT.
aLE JÁ CHCI VĚŘIT A VĚŘÍM ŽE TO JE ON.A JEHO DUCH BUDE NA VĚKY V NEVERLANDU.pořád ho vidím jak sedí na tom stromě.
Jednou bych se tam chtěla podívat,to by bylo jistě vzrušující ,nemyslíte?Pohybovat se tam kde Michael a kdo ví třeba zrovna vedle sebe..... -
Re: Dokument o Michaelu Jakcksonovi
NE TO NAPROSTA P*C*V*N*A A NE NI ANI ***** TO ANI*** TO A TY NA TO VERIS *7* *7* -
tak tě chápu,jestli jsi její velká fanynka,tak si taky musela zkusit.
takže víš jak nám asi teď je -
Re: Dokument o Michaelu Jakcksonovi
Já věřím v jeho nevinnu a co se týče jeho orientace netroufám říct.Pravdu zná jenom Michael.Nebyl by to ani on kdyby neměl kolem sebe takovejch tajemství.... -
Ano. Teda, překvapilas mě *3* -
NEBYLA TO KAILI MINOG? -
Nejen pro Aleksu
Nepustilo mi to příspěvek, byl moc dlouhý, takže znovu: Nejde mi mnohé z hlavy kolem dokumentu a především kolem Bashira. Díky Michaelovi si ještě víc dávám pozor, abych někomu nekřivdila, takže i kolem Bashira mohou všechno být jen naše dohady. Ale myslíš/myslíte, že tam šel s cílem vydobít profesní kapitál na tom, že je jediný, s kým udělá Micheal takový ekluzivní rozhovor nebo se jeho vztah vyvíjel? První zaskřípání jsem si uvědomila v nákupním středisku, kdy se Bashir diví, že se Michealovi líbí strop, který on považuje za nevkusný. A zlom nejspíš nastal, když Bashir neunesl způsob Michaelova nakupování (líbí se mi ten předmět, mám na to, koupím ho...)Mám pocit, že Bashira zavalila závist a možná i vztek, když si spočítal cenu těch prvních dvou váz, a že on tolik nikdy v životě nevydělá. Gradovalo to při společném výletu s dětmi. Možná dostal Bashir děs z davu. Nikdy asi podobnou mačkanici nezažil, a nedošlo mu, že pro Michaela je to od dětství jediný způsob, jakým vyjít ven mezi lidi a že i děti jsou na to zvyklé. Možná tam začal mít pocit, že je Michael nezodpovědný, že může být nebezpečný... Možná si myslel, když na to poukáže, chrání druhé? V každém případě se zlé proměnilo v dobré. Vytvořil v dokumentu takový stín, že Michaelovo světlo o to víc vyniklo a to je fajn. -
Re: Pro: lina25
Zatím ne. Máš odkaz? -
Re: Re: Duch v Newerlandu
Já bych byla ráda kdyby to byl on *4* konečně by byl tam kde je opravdu štastnej. *4* a Mě na tý siluetě příde jako kdyby měl klobouk a dělal moonwalk-měsíční chůzi možná nám tak chtěl říct že tady furt je a váží si toho co pro něj děláme *3* ale kdo ví *7* *7* *7* .Ale jestli si ještě někdo pamatujete jak sem psala o tom snu třeba sem stála na trávě někde v Newerlandu *1* *15* *14* -
nO JÁ DNES RÁNO CESTOU DO PRÁCE KOUKÁ KOUKÁM A NAJEDNOU VIDÍM VE VÝLOZE-kNIHA O MAJKÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM.UPLNĚ MI TO ZVEDLO NÁLADU A NAD HLAVOU MI SVÍTILO SLUNÍČKO -
Re: Re: Re: Duet dvou legend:)
Jo, to by bylo taky super