Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terinda321

Re: Re: Re: ahoj

Ale mě strašně překvapilo zrovna s písni Billi Jean, že ho nějaká ženská obvinila, že je otcem jejího dítěte!! To mě dostalo!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

Jo, to vím. Ale bylo to podobný z toho důvodu, že ta osoba pro mě byla něco jako pro Vás Majk, víš. Idol.
  • mikkk

Re: Re: Re: Ahoj

nO TO JO JAKO,JA UŽ SE V TOM NEVYZNÁM TADY *1*,NESTÍHÁM ČÍST ZA CELEJ DEN,JE TOHO DOST.ALE JE TO DOBŘE
  • nikkyt

Abych pravdu řekla taky mě napadlo zkusit Michaela vyvolat dokonce sem si napsala co mu chci říct a pak sem se pokoušela to přeložit do AJ aby tomu rozuměl.Prostě sem mu chtěla říct že na něj nikdy nezappomenu atd....Jenomže sem si uvědomila že by to taky nemuselo vyjít a že si taky zaslouží trochu klidu.No a jelikož sem tak trochu střelená tak sem si stoupla před plakát a mluvila na něj .Asi mi tady začnete doporučovat psychyatra ale ještě tu noc se mi zdálo že stojim na nějakym neznámim místě na trávě.Já sem v tom snu myslela jako v realitě jako kdyby to sen nebyl.Když sem ho viděla tak jak stojí kousek vedle mě nechápavě sem se na něj podívala a on se jenom usmál a začal mluvit!!! Já sem měla co dělat abych se tam nerozbrečela štěstim že ho vidm.Začal na mě mluvit anglicky řek asi 3 věty a pak najednou zmizel v tom okamžiku sem se probudila.Hned sem si v hlavě přehrála co mi to řikal a pokusila se to přibližně přeložit Řek něco v tom smyslu že mě poslouchal a že ho mrzí že se tolik lidí kvůli jeho smrti trápí.A pak něco zamumlal ale newim co.No pak sem se probudila.Třeba to byl vážně MJ a já sem třeba ho vyvolala tim mluvenim.Nebo newim každopádfně ho nevyvolávejte !!!!!!!! *16* souhlasim s lina
  • mikkk

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

JJ,VĚŘÍM.KAŽDEJ SI NĚČÍM PROŠEL A JÁ BOHUŽEL TAKY NEJSEM VYJÍMKA.ALE VADÍ MI JAK JI ,ZROVNA TEN KOUSEK JAK TAM PLÁČE VŠUDE UKAZUJÍ,MĚLI BY MÍT ÚCTU.vÍŠ JAK
  • lina25

Re: Re: Ahoj

Taky to sleduješ že? Jak to číslo pěkně naskakuje:)
  • lina25

Re: Re: ahoj

No já jí taky určitě přečtu několikrát. Teda, ale klip Thrilleru za milion dolarů v roce 1982... To byl na tu dobu neskutečnej ranec. Taky se mi líbilo vyjádřená směrem k fanouškům jak nás zbožňoval, a byl vždycky rád když ho ti lidé chtěli aspoň vidět, a hlavně když se u toho usmívali:) Byl to brouček
  • lina25

Re: Ahoj

Aby jsi z toho zpěvu neměla nervový otřes... Daja ví o čem píše.Už jsem toho taky hodně slyšela
  • terinda321

Re: ahoj

Ahooooj hm to já jsem tak ujetá, že jí čtu podruhý *1* ale nevadí, baví mě pořád
  • mikkk

Re: otazky

to vubec nevim ,tsm jr všechno v AJ.
  • Re: Re: Re: Re: Ahoj

To ne. A ta Paris... *9* *9* *9* Chápu Váš hlavně proto, že se mi před několika lety stalo něco podobného, i když ne tak strašného, ale přesto jsem se cítila... fakt hrozně.
  • mikkk

Re: ahoj

tak to se mám na co těšit.a o těch penězích sem už někde četla
  • lina25

Re: Re: Ahoj

HLAVNĚ NEVYOVOLÁVAT *16* Vy jste fakt na hlavu, taky z toho důvodů, že když si představím, kolik lidí už ho muselo takhle rušit... Navíc je to nebezpečné, ale to už jsem zmiňovala včera.Nebudu si tady zbytečně plácat játra když si stejně nedáte říct
  • valkikulka

otazky

pomuzutemy prosim koupit casopis ebony pres internet dekuju a kdy by ste my to mohli udelat tak vam dam vse podrobne *4* *7* *7* *7* *3* *7*
  • mikkk

jo v poho,jsi tu vítána,nejhorší to bylo do toho pohřbu,teď to snad bude lepší .Ale jak říkáme -Svět už nebude bez něj tak jako dřív...
  • lina25

ahoj

Ahoj lidičky:) Tak vám můžu říct, knížka je úžasná... Je jsem teda zatím u natáčení alba Bad ale čte se jedním dechem. Teda, a co se mi moc líbilo že majkyý dal odškodné 15,5 mil. dolar za tu nehodu na té reklamě, popáleninovému centru:)
  • Re: Re: Ahoj

No, to jsem. Přiznávám, že nejsem tak skalní fanynka Michaela jako někteří z vás. Nemusíte mi věřit, můžete mi vynadat do debilů, ale opravdu chápu všechny, které to zasáhalo *9*
  • mikkk

během včerejška se tu to pěkně rozrostlo..
  • mikkk

ahoj,tys tu nova že..
  • Re: Ahoj

Máš to v nabídce. Levý sloupec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit