-
Re: Re: Re: dopis pro michaela jacksona
tak se ne po to a co ja se jen snazila tak pardon noooooooooooooooooooooo -
Ahoj
Ahoj lidi. Nemáte někdo chuť pokecat? -
Re: Ahoj Alekso
Vím, že ten Koukolík nebyl zrovna k tématu, i když... všechno souvisí se vším.
Ne, spala jsem možná 2-3 hod. Někdy to prostě nedám a vím, že v posteli nevydržím, tak jsem šla znovu na IT. Dovedeš si představit, jak jsem dnes svěží. *1*
Pokud nefunguje link, najeď na youtube a do vyhledávače zkopíruj: [OFFICIAL] Michael Jackson Dance Tribute - STOCKHOLM -
Ahoj Alekso
Díky za tip na Koukolíka, považuju ho za zajímavého a inteligentního člověka, odkaz jsem si stáhla a výhledově ráda přečtu. Po té páté to už jsi byla vzhůru nebo ještě? Jo a ten odkaz mi na youtubu hlásí nějakou chybu -
Ahoj
Ahojíky lidičky, kde se dá stáhnout tapeta na mobil s Mickym? Napište mi prosím hned teď. -
Re: Re: chybí mi!!
omg *9* -
majkííííííííííííííí
jsi nejlepšííííííííííííí -
Fans
Pozrite na:
http://www.youtube.com/watch ?v=JbGxupW1qBs&feature=related
h ttp://www.youtube.com/watch?v=mgz2Z GDaj0I&feature=related
http://ww w.youtube.com/watch?v=saa_ke1mRF0&f eature=related
je tam viac takých videí, tá istá
pesnička
*4* *4* *4* -
PIE JESU - pro Michaela
A tohle je od nás Michaeli, 13 leté dítě s andělským hlasem.
http://www.youtube.com/w atch?v=A4S9p9SaQ_I&feature=channel_ page -
Re: Whatzupwitu
Lidičky vy s těma duchama blbnete,není to sranda.Dopřejte mu klidek... -
Whatzupwitu
Ahojky Fandové Jacksona.
Teď zrovna poslouchám písničku Whatzupwitu,která mě naplňuje štěstím a trochu utěšuje.Když koukám na ten klip,chce se mi i smát.Vždyť tam sou fakt legrační, ale zároveň i sexy=) =P
No my jsme se s kámoškou taky chystali vyvolat jeho ducha.Ale až bude mít první posmrtné narozeniny.Když to ale zkoušíte dřív než my,počkám si,co sem o tom napíšete a pak s kámojdou uvidíme,jestli do toho pujdeme. -
Re: duch
Určo napíšu, ale než ho vyvoláme musíme se trochu napít(třeba rumu). -
Re: Re: Re: prosím čtěte
Vím o tom. Postla jsem tu link, ale bez zájmu. Ono je to spíše na diskuzi na jiném webu.
Ruská FSB ohlásila, že popová ikona Michael Jackson, byl zavražděn CIA
http://www.exworld.estranky. cz/clanky/labbrig/ruska-fsb-ohlasil a_-ze-popova-ikona-michael-jackson_ -byl-zavrazden-cia
A tohle odvysílala iránská televize.
http://www.funnyordie.com/videos/b3c8681c45/iran-says-cia-killed-jackson -
Re: Ahoj
S vyvoláváním si to radši rozmysli, kdysi před lety jsme ještě jako studenti střední školy byli na dobrovolném týdenním školení Červeného kříže. Bydleli jsme na bývalém zámečku a na pokoji jsme byly holky z různých měst. Já s kamarádkou jsme byly o ročník výš a o okultismu jsme něco malinko věděly - to samozřejmě mladé lidi vždycky láká. A holky tenkrát jednou večer chtěly zažít něco zvláštního a pořád loudily, ať to zkusíme, jestli se nám podaří nějakého ducha vyvolat (samozřejmě je zajímalo jestli tu kterou holku ten který kluk miluje, a bylo potřeba se na to někoho, kdo ví víc než my zeptat...). Nakonec jsme se s Majkou daly ukecat. Rozhodly jsme se, že zavoláme ducha Jiřího Wolkra, protože byl mladý a docela hezký, tak jsme si říkaly, že by nám asi neublížil. Srazily jsme válendy dohromady, klekly si do kruhu a já jsem vyzývala ducha Jiřího Wolkera, jestli tam je, ať nám dá nějaké znamení... Napřed se ozval osamělý hrom. Lekly jsme se, chtěla jsem přestat, ale holky i Majka mě nakonec uprosily, ať pokračujeme, že to přece bylo znamení, o které jsme žádaly. Ale už se u toho pěkně klepaly. Tak jsem požádala ještě o jeden důkaz, že duch je přítomen. Chvíli se nic nedělo - a najenou Majka, která klečela na improvizovaném "letišti" vedla mě naprosto nelidky zařvala (byl to takový zvířecí výkřik z hloubi útrob) a jako by byla vymrštěna strašnou silou, vytrhla se nám, které jsme ji na obou stranách držely za ruku, a z kleku skočila pozadu na takovou vzdálenost, že spadla z postele. Můžu Ti říct, že to byl pro všechny takový nervový otřes, že se holky klepaly a brečely ještě hodně dlouho, i z vedlejšího pokoje spaly u nás, protože se strašně bály, světlo muselo svítit až do rána a o vyvolávání duchů už nikdo nechtěl nic slyšet... Majka sama říkala, že to byl staršný pocit, když ji ta síla jakoby zevnitř zvedla a odmrštila...
Chceš-li kontakt, zkus to jinak. Tak, jak to dělají některé účastnice diskuse. Mluv k němu nebo ještě lépe piš to na papír nebo do počítače... a když budeš pozorná, třeba hned, třeba po nějakém čase zjistíš, že slyšíš nebo vidíš na papíře odpověď, o které budeš vědět, že nemohla být z Tvé vlastní hlavy... -
duch
mam s vyvolavanim duchov skusenosti,ale ked som vyvolala moju babku,tak to pre mna nebola sranda.ale aj tak by som skusila vyvolat Jacksona.napiš určite,že čo bolo????čo vravel???už teraz horim nedočkavostou.papa. -
vzpomínka
jo jo,včera už naše svíčky hořely. ale co zaměsíc dne 29.8.bude hořet další. *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: prosím čtěte
Jj neni zac.. -
Re: Re: Re: Re: Re: prosím čtěte
dík, měla si pravdu s tou mezerou *1* -
Re: Re: Re: Re: prosím čtěte
jo dík tak já to zkusím *15* -
Rozloučení
Na rozloučení se musím dívat pořád a vždycky, ale vždycky mě jako jediná rozbrečí Paris! *9* *9*