-
Re: Re: Re: Re: prosím čtěte
Pred = se dela mezera tak ju vymazte a clanek se zobrazi.. -
Re: Re: Re: prosím čtěte
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id =9257
Byla tam mezera tak proto to asi neslo... -
Re: Re: Ahoj
Chcem to jenom zkusit. Zkoušeli jsme i Marylin Monroe a ta nám napsala:John(asi myslela Kennedyho). Třeba nám něco řekne i Majký! *7* -
Re: Re: Ahoj
Chcem to jenom zkusit, třeba nám něco řekne. Zkoušeli jsme i Marylin Monroe, ta nám nám napsala jenom John(asi myslela Kennedyho). -
Re: Ahoj
myslím, že by jste ho volat neměli, radši ho nechte v klidu odpočívat. -
Re: Re: prosím čtěte
mně taky *9* -
Re: návrh
Souhlas. Půjdu si koupit takovou tu tlustou, červenou a vyryju do ní:M.J. King of pop (1958-2009) -
Re: Ahoj
jo mně též. *1* *1* -
Re: prosím čtěte
mě to napsalo že byl článek smazán a nebo není k dispozici *9* -
Ahoj
Ahoj lidičky, jsem tu zas, ae hned zas pujdu. Jenom chcu říct, že se mi zdál sen, že jsem šla za Majkýho dcerou Paris a řekla jí, že Neverland by měl být přístupný veřejnosti a měl by tam zůstat jeho nábytek a atrakce by měli fungovat. Jenom proto, aby tam chodili lidi a byl tam průvodce a někde se zastavil a řekl např. Tohle byl klavír Michaela Jacksona, na který hrál. A u každýho vchodu by byl balíček kapesníků! A chceme ho s kámoškama vyvolat, ae hned ho odvoláme, aby měl klid. Třeba nám zazpívá! *1*
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay
But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone
To by se mi líbilo! *1* *1* -
Re: Re: prosím čtěte
Stále více alternativních servrů píše o tom, že Michael Jackson byl zabit (to, že byl zabit již pomalu pouštějí ven i mainstreamová média), protože chtěl říci světu o tom, že chystaném očkování proti tzv. prasečí chřipce je vlastně hromadnou vraždou lidstva, která má za cíl paralyzovat mozkové buňky. Je tohle skutečně ten důvod, proč musel Jackson zemřít?
Posuďte sami, tohle jsou záběry z poslední zkoušky před jeho smrtí, vypadá takhle na smrt nemocný člověk, který bere 30 pilulek antidepresiv denně, jak se vám snaží namluvit média masové manipulace? Rozhodne se promluvit i Madonna, která také ví? Zabijí i jí? ..nevím co si o tom myslet.... -
Re: prosím čtěte
a očem to je *7* -
prosím čtěte
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id =9257 -
Re: ??
Oni to psali jen proto že sami byli buzíci a neměli co psít tak si to vymysleli -
Re: Re: návrh
jo to víme, já už mám taky svíčku dopředu připravenou. *1* -
Re: návrh
Na to už ji mám připravenou a včera jsem taky zapálila. Mělo být jeho první vystoupení v Londýně. Ale to asi tady víme všichni. -
Re: Re: Re: Re: Re: Kniha
velice ti děkuji *15* -
Re: Re: Re: Re: Kniha
na internetu je k objednání -
nechtěný odchod
bohužel budu muset jít, ale né napořád!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *13* -
Re: Michael Jackson
majkl...strašně nádhernej ve všech směrech...oblíkaní, postava, tanec zpěv.... no ..dokonalej-v mýh očích-nádhera!!! *14*