Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thesimsa

Re: Re: Re: Re: prosím čtěte

Pred = se dela mezera tak ju vymazte a clanek se zobrazi..
  • thesimsa

Re: Re: Re: prosím čtěte

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id =9257

Byla tam mezera tak proto to asi neslo...
  • luida

Re: Re: Ahoj

Chcem to jenom zkusit. Zkoušeli jsme i Marylin Monroe a ta nám napsala:John(asi myslela Kennedyho). Třeba nám něco řekne i Majký! *7*
  • luida

Re: Re: Ahoj

Chcem to jenom zkusit, třeba nám něco řekne. Zkoušeli jsme i Marylin Monroe, ta nám nám napsala jenom John(asi myslela Kennedyho).
  • arreaux

Re: Ahoj

myslím, že by jste ho volat neměli, radši ho nechte v klidu odpočívat.
  • Re: Re: prosím čtěte

mně taky *9*
  • luida

Re: návrh

Souhlas. Půjdu si koupit takovou tu tlustou, červenou a vyryju do ní:M.J. King of pop (1958-2009)
  • Re: Ahoj

jo mně též. *1* *1*
  • miris

Re: prosím čtěte

mě to napsalo že byl článek smazán a nebo není k dispozici *9*
  • luida

Ahoj

Ahoj lidičky, jsem tu zas, ae hned zas pujdu. Jenom chcu říct, že se mi zdál sen, že jsem šla za Majkýho dcerou Paris a řekla jí, že Neverland by měl být přístupný veřejnosti a měl by tam zůstat jeho nábytek a atrakce by měli fungovat. Jenom proto, aby tam chodili lidi a byl tam průvodce a někde se zastavil a řekl např. Tohle byl klavír Michaela Jacksona, na který hrál. A u každýho vchodu by byl balíček kapesníků! A chceme ho s kámoškama vyvolat, ae hned ho odvoláme, aby měl klid. Třeba nám zazpívá! *1*

That you are not alone
    For I am here with you
    Though you're far away
    I am here to stay
    But you are not alone
    For I am here with you
    Though we're far apart
    You're always in my heart
    But you are not alone

To by se mi líbilo! *1* *1*
  • arreaux

Re: Re: prosím čtěte

Stále více alternativních servrů píše o tom, že Michael Jackson byl zabit (to, že byl zabit již pomalu pouštějí ven i mainstreamová média), protože chtěl říci světu o tom, že chystaném očkování proti tzv. prasečí chřipce je vlastně hromadnou vraždou lidstva, která má za cíl paralyzovat mozkové buňky. Je tohle skutečně ten důvod, proč musel Jackson zemřít?
    Posuďte sami, tohle jsou záběry z poslední zkoušky před jeho smrtí, vypadá takhle na smrt nemocný člověk, který bere 30 pilulek antidepresiv denně, jak se vám snaží namluvit média masové manipulace? Rozhodne se promluvit i Madonna, která také ví? Zabijí i jí? ..nevím co si o tom myslet....
  • Re: prosím čtěte

a očem to je *7*
  • arreaux

prosím čtěte

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id =9257
  • terkatolarova

Re: ??

Oni to psali jen proto že sami byli buzíci a neměli co psít tak si to vymysleli
  • Re: Re: návrh

jo to víme, já už mám taky svíčku dopředu připravenou. *1*
  • torema

Re: návrh

Na to už ji mám připravenou a včera jsem taky zapálila. Mělo být jeho první vystoupení v Londýně. Ale to asi tady víme všichni.
  • Re: Re: Re: Re: Re: Kniha

velice ti děkuji *15*
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: Kniha

na internetu je k objednání
  • nechtěný odchod

bohužel budu muset jít, ale né napořád!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *13*
  • Re: Michael Jackson

majkl...strašně nádhernej ve všech směrech...oblíkaní, postava, tanec zpěv.... no ..dokonalej-v mýh očích-nádhera!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit