-
Re: Re: Re: Re: ??
oni aby se stydeli?..to v zadnem pripade....ani nechci vedet kolik lidi na tom ze Michael umrel bude vydelavat penize tim ze budou roznaset drby :-(...nejhorsi na tom ovsem je ze uz se Michael ani nemuze proti tem lzim ohradit *16* *8* *9* -
Re: Re: Re: ??
Tam milovali to jo:-)) Ja jsem tomu nejak neverila ale kdyz ctu tyhle clanky tak uz fakt nevim cemu mam verit...Akorat pochybuju ze by pouzival tu vetu s tim lizatkem *13* -
Re: Re: Re: ??
Jsou to novinářský prasata... Že se nestydí -
Re: Re: ??
no mi se tomu moc verit nechce...ale i kdyby byl gay tak co?? myslim ze jeho fanousci by ho porad stejne zboznovali *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: ??
no...pekne veci teda o nem pisou jak vidim :-( -
Michael
Michael je Bůh!!!!Zůstane navždy v našich srdích,snech,touhách! -
Re: ??
Nó, koukni do napsali o mě...:) -
Re: ??
http://www.magazin.cz/lifestyle/420 1-takhle-lakal-michael-jackson-sve- milence?uid=
Dost hnusnej clanek..Newim jestli tomu mam verit nebo ne *9* -
??
ahoj lidii....tak jake novinky se objevily o Majkíím dneska? :-) -
Re: MJJ
Přesně vím co cítíš, jsem na tom stejně a rozhodně mi už není náct....byl vždy mým idolem a zbožnovala jsem ho to jak zpíval, tančil, jak vytrvale podporoval charity a apeloval na svět za mír...I já jsem to velmi prožívala a stále prožívám. Taky kolem mě známí nechápou. V den jeho smrti, jakobych ztratila smysl všeho co dělám.Bylo mi to neskutečně líto, zvláště když jsem si pořád dokola pouštěla a oživovala si v paměti jeho videoklipy, písničky, to jak božsky tančil.Byla jsem totálně bez nálady, nevnímala jsem pořádně to co se děje okolo. Až mě to samotnou zarazilo, jak moc mě to vzalo.Takový talent, navíc před chystanými koncerty a pak lítost nad jeho dětmi.Jeho CD v autě mi bude hrát hodně hodně dlouho pořád dokola.Je to velká škoda a ztráta. -
Re: na počest Michaelovi
To je dokonalost =) tak milé ... -
Re: Re: Re: Re: Re: na počest Michaelovi
No, já bych nepaušalizovala. Jeho generace ho povětšinou zbožňovala a vedla k poslechu jeho muziky svoje děti. Tedy, alespoň u nás to tak bylo. -
Re: Re: Re: Re: na počest Michaelovi
Ony to budou nejméně dvě generace, které Michael oslovil. Jeho vrsteníci, jejich děti. -
Re: Re: Re: Re: na počest Michaelovi
Ano přesně tak, my sme se s ním ani nenarodili, ale milujeme ho a aspoň kus jeho života sme zažili. A ti co se s ním třeba narodili a znají jeho život, ho nesnáší, myslím starší generace. *9* -
Re: na počest Michaelovi
Nádhera!!! *4* -
Re: Re: Re: na počest Michaelovi
Je to krásný a naše generace má to štěstí, že jsme měli tu čest poznat Majkího. Jeho písničky mě provázeli skoro pubertou, nebo postpubertou, protože já z ní asi ještě nevylezla.
Jsem ráda, že má generace měla takového zpěváka a človíčka... -
Re: chybí mi!!
Milá u4ever,
Ano, máš pravdu, Michael nám chybí. Myslím, že máš pocit, že když byl ještě na živu, bylo to super, svět a tvůj život byl něčím obohacený, nemám pravdu? *4* A teď když umřel, cítíš, že svět je najednou takový prázdný. To je normální. Michael byl světová star! Udělal toho tolik, že by se tomu nevyrovnalo ani to, co udělaly všechny stars dohromady, že? *4* Michael byl skvělý člověk, ale sama jsi asi viděla poslední záznymy z nacvičování do Londýna a jeho poslední foto. Skusila jsi to už porovnat s fotkami, třeba o 5 let mladšími? Na těch mladších vypadá skvěle, nádherně, na těch posledních vypadá zničeně. Už asi potřeboval takový "klid". Však i ty i my všichni se do nebe jednou dostaneme a setkáme se s ním a tam mu budeš moct svůj vzkaz říct osobně, dokonce i Česky! *4* Ať se ti daří! -
Re: Re: na počest Michaelovi
Poprvé jsem na to hleděla s úžasem. Podruhé mi tekly slzy. Ten nápad byl skvělý. -
Re: Re: MJJ
Našli se lidi z jeho okolí,kteří tvrdí,že nebyl žádná troska na dně svých sil a jeho smrt je překvapila.Tak nevím čemu věřit.Asi jsem příliž podlehla té představě,že úspěšně dokončí šňůru,vydá album a pak se v klidu stáhne do ústraní a bude si po boku svých milovaných dětí užívat plodů své práce.Chtěla jsem tomu věřit a to procitnutí,že všechno dopadlo jinak,je velmi bolestivé. -
Re: dopis pro michaela jacksona
Milá Valkikulko,
je krásné, co jsi teď napsala, ale neboj v nebi je možné všechno, proto pevně věřím, že si Michael tvůj vzkaz přečetl. Ale nemůže ti poslat dopis s odpovědí. Asi se jim zasekla nebeská pošta. *4* Podívej, se zemřelími si můžeš povídat. I když ti bude připadat, že je neslyšíš, v duši ti budou znít jejich odpovědi. Nedělej si nic z těch, co tě tady sekýrujou, je správné napsat si co si myslíš. Víš, co by podle mě teď na tvůj vzkaz řekl Michael? I Love you! *4* Přeji ti krásný den! *3* *4*