Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janinkaa

Re: MJJ

Milá Evelínko, chápu tvoji bolest. Jsem ráda, že ses nebála posměchu a napsala jsi sem své city. Myslím, že teď každý zápasí s Michaelovou smrtí. Ale s tím se už nedá nic dělat. Nejlepší bude, když si stále budeme poslouchat jeho písně a dívat se na jeho fotky, videa. Myslím si, že se teď má opravdu moc dobře tam nahoře a určo teď z nebe vidí, kolik lidí ho miluje, a taky určitě myslí na každého z jeho fanoušků, tedy i na tebe. Jestl chceš a bylo by to super, choď sem do diskuze denně a často a poděl se s námi o svoje pocity. Budu se těšit. Neboj, Michael je v našich srdcích pořád a tam taky zůstane. *4* *4*
  • angie72

Re: na počest Michaelovi

Bože to je krááása. Já řvu jak kráááva :-), pardon ten výraz :-))
  • 112j

Re: Smrtící víra!

Jakékoli náboženství akorát lidi svazuje a ničí! *8*
  • 112j

Re: dopis pro michaela jacksona

A navíc ty mu sem píšeš česky dopis a myslíš si snad že si ho přečte? Ale máš tam 50 hrubek holka!
  • 112j

Re: MJJ

ale právě ta zátěž mu nepomohla! Ale fyzicky na tom byl fakt blbě! Teď už je mu líp!
  • 112j

Re: Re: Re: dopis pro michaela jacksona

ale to nemělo být vtipný! A navíc ste sami tvrdili,že po smrti mluví všemi jazyky!
  • na počest Michaelovi

Michael Jackson Dance Tribute - STOCKHOLM

http://www.youtube.com /watch?v=lVJVRywgmYM

300 tanečníků 8.7.09 připomnělo Švédsku Michaela Jacksona.

Ten klip je fakt skvělý, Michael by měl radost! *4*
  • Re: ...

Michael Jackson Dance Tribute - STOCKHOLM

http://www.youtube.com /watch?v=lVJVRywgmYM

300 tanečníků 8.7.09 připomnělo Švédsku Michaela Jacksona.

Ten klip je fakt skvělý, Michael by měl radost! *4*
  • MJJ

Ahoj,závidím vše lidem,kteří se dokázali s Michaelovou smrtí vyrovnat.Mě to nejde.Cítím hroznou nespravedlnost,že zemřel tak mladý ve chvíli,kdy měl přijít jeho velký návrat.Ještě neměl být konec!V hlavě mi pořád dokola zní jedna věta:Tohle se nemělo stát.Každé ráno se probouzím s bolestí a s myšlenkou že on už tu není.Už si o něm nikdy nepřečtu co dělá,kam vyrazil s dětmi atd.Jsem vážně zoufalá.Moji přátelé mě nechápou,že to tak prožívám,tak jsem si musela vylít srdíčko aspoň tady. *9* I LOVE YOU,MICHAEL! AND I MISS YOU MORE THAN I CANN SAY!
  • valkikulka

Re: Re: dopis pro michaela jacksona

zaprve nemluvi cesky a zadruhe nebylo to vubec vtipny *16* *4* *9* *9* *13*
  • valkikulka

Re: Re: dopis pro michaela jacksona

moc vtipne hahaha *13* *13* *13* *9* *9* *9*
  • jaksitaksi

Re: dopis pro michaela jacksona

Ahoj lidi,díky za Vaší podporu,kterou mi posíláte tam nahoru! Žiju si teď bez starostí i bez bolestí! Pozoruju ze shora svět,vrátím se jednou,ale ne hned! Převtělím se,ještě nevím do koho,ale každopádně si tentokrát vyberu rodiče já!
    *4* Váš anděl Michael! *4*
  • Re: Klon

jenže stejně starej a stejně opotřebovanej! Ale klonování se stejně neprovádí u lidí!
  • valkikulka

dopis pro michaela jacksona

ja vim promin jacksone ze te zase optezuju ale chtela bych ti neco rict vis my na tebe nezapomenem nikdy a nykdy neprestanou hrat tvo jeper popovi pisnicky nikdy ti nezapomenem rict jak se anm tu vede nikdy ti neprestanem rikat kraly popu ..vzdy budem tvi fanouzci ale vsak kdy bych mohla byt na tvim koncerte tak bych ti fandila ze vsech sil a ja si myslim ze tvuj osobni doktor te otravil .... mame te vsichni radi vzdy budes nas kral popu vzdy si byl a vzdy budes nikdy nezapomenem a nikdy ti tva dcera PARIS ne zapomene psat ....... MILUJEM TE ....nikdy nezapomenu....... slibuju ze budes mit fanousku porat vic a vic ikdyz uz nejsi mezi nami buch te potrebuje vic nes my ale my te budem myt porad radi chce se my brecet *9* *9* *9* *4* *9* *4* *9* *9* *9* *4* *4* *4* *9*
  • angie72

Klon

Kelis
    Re: Klon - 14.07.2009 11:38
    jenže klon by vypadal jinak než on(bez plastik a úprav) Navíc klon by byl stejně starej jako on!
    -------------------------------------------
    No ne, klon je klon. Vypadal by stejně. Vidělas film jako vejce vejci? Sice je to komedie, ale tam vidíš, jak se to provádí. Byl by stejný, a i kdyby nebyl, i kdyby vypadal jako zamlada, tak by to byl pořád náš Majkííí.
  • nikkyt

Re: ...

To samý já,budík sem nějak přeslechla.Ale sem za to ráda:zase se mi zdálo o Majkym *14* *1* *15*
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Zítra si jí koupím:)
  • lina25

Re: ...

Ahojky:)
  • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Dobře, pojedu dneska, jdu se upravit...
  • keviin

Re: Klon

jenže klon by vypadal jinak než on(bez plastik a úprav) Navíc klon by byl stejně starej jako on!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit