Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: Klon

Jo, tak tohle už jsem taky četla:)Je to úžasný
  • angie72

Re: Klon

Jejda, ty překlepy *15*
  • angie72

Klon

Včera jsem si koupila časopis a tam se píše-
    VLASTNÍ KLON: Byl tak poseldý nesmrtelností i touhou po dokonalosti, že připravil společně s vědci naklonování svého dvojníka. Nechal se ovlivnit jednou náboženskou sektou, která trvdí, že klonování je jedinou obranou před věčným zapomněním.

Bylo by to krásné, že?
  • lina25

Re: Michal David

Vážená, nespletla jste si trochu stránku osobnosti?
  • valkikulka

majky

podivejte se na muj bligisek : milkasekmichaeljackson.blog.cz
  • valkikulka

dopis pro michaela jacksona

promin michaele ale potrebuju ti ne co rict i kdyz semte nikdy nevidela jako nazivo tak si myslim ze vsechno co pisou v tech novinach neni pravda jen te chtely dostat dolu a my sme pritobe no alespon ja a cetlasem bravo special a nejvic se my libi ten clanek s NEVRLANDU .... ja vi chtel ses tam vratit se svou rodinou a chtel si zit stastne mame te vsicni radi a ikdyz sem na voziku/na berlich tak si myslim ze si pomohl dosti lidem aby mohli byt stastni jako ty mame te radi........... *9* *9* *9* *4* *4* *9* *4*
  • lina25

Re: videoklip

Ten jsem tam myslím dala já
  • valkikulka

Re: Re: dopis pro michaela jacksona

promin michaele ale potrebuju ti ne co rict i kdyz semte nikdy nevidela jako nazivo tak si myslim ze vsechno co pisou v tech novinach neni pravda jen te chtely dostat dolu a my sme pritobe no alespon ja a cetlasem bravo special a nejvic se my libi ten clanek s NEVRLANDU .... ja vi chtel ses tam vratit se svou rodinou a chtel si zit stastne mame te vsicni radi a ikdyz sem na voziku/na berlich tak si myslim ze si pomohl dosti lidem aby mohli byt stastni jako ty mame te radi........... *4* *9* *9* *14* *9*
  • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Majkí

ten odkaz je:

http://www.youtube.com/watch?v=x2iFoQwJnwM&feature=related

Obraz je hrozný, ale smeje sa ako anjel. *1*
  • valkikulka

Re: Michal David

zaprve se tu bavime omichaelu jacksonovi a ne o michael david tak nam to nenarusujte prosim *5* *13* *9*
  • Smrtící víra!

Jak asi víte Michael a jeho rodina vyznávali víru svědků Jehovových.Tato víra samozřejmě zakazuje homosexualitu,předmanželský sex ale i transfůzi krve a transplantaci orgánů! Bohužel je dost možné,že právě kvůli tomu nechtěl Michael podstoupit transplantaci plic,přestože ji potřeboval! Půl roku před smrtí prý konvertoval k Islámu,ale ten je v něčem ještě mnohem horší! Například ještě v dnešní době zabíjí gaye!
  • Re: dopis pro michaela jacksona

ano moc nám tu chzbí *9* *9* *9*
  • valkikulka

dopis pro michaela jacksona

michaele kazdy v teto mistnosti /klubu sponina a dcera ti pise dopisy ale to jiste vis kazdemu tu chybis chybis tu me chybistu ostatnim dostalo me to ted k placi *4* *9* budem na tebe mislet.. *9* *9* *4* *4*
  • videoklip

teď jsem shlídla ten videoklip úsměv je to dobrý.kdo ho tam vlastně dal? *7*
  • pláč

včera při svíčce jsem si pouštěla majklovi písničky a bylo mi poněm tak smutno až jsem se rozbrečela *9* *9*
  • lask1

Re: Re: Re: Re: Majkí

Myslíš ten rozhovor. Má to taký neostrí a bledý vypálený obraz, že mu poriadne nevidno črty v tváre.
    Ale, mňa to pobavilo, keď sa začal smiať...
  • Re: Re: Re: Re: Majkí

hm tak to já taky jinak pěkné ráno *1* *1*
  • lina25

Re: Re: Re: Majkí

Ty jo, tak to bych chtěla vidět *1*
  • besta

Re: Re: Re: Re: vystřižená scéna

pomoc angie precti si vzkazi
  • besta

Re: Re: Re: Re: Majkí

taky jsem videl pohreb a bulel jsem pri tom *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: