Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Dokument

Jdu na dokument. Chci mu být blíž. Potom zase přijdu. Pá
  • angie72

Re: Re: Re: Majkí

Jezisky to musel být broučínek.
    Mě stačilo v tom autě jak se začal smát. Na pohřbu jak vyprávěla ta herečka, že jak šli do pokoje nevěsty, kde měla svatební šaty. Že jak zjistili, že nevěsta v tom pokoji spí, tak měli nejen záchvat smíchu, ale i psychický hroucení :-)
    On se prý nádherně smál a nikoho prý tak krásně neslyšela se smát.
  • Michal David

Vážení,velice ráda bych vás upozornila na to,že Michal David je narozen 14.6.1960.Svoje narozeniny tedy slavil už před měsícem.Zkuste se na to podívat ještě někde jinde.Hezký den Pařízková *3*
  • lask1

Re: Re: Majkí

Je to skrátka GENTLEMAN.
    a je taký zdvorilý. Keď sa v tom minulom dokumente zoznamovali -"velmi ma teší" s mial sa z jeho anglikánskeho príyvuku.
    Páči sa mi ten jeho zmysel pre humor.
    Netušil ,že ho dlho tešiť nebude.

Mimochodom videla som také video(má to strašný obraz), neaký rozhovor asi niekde v Ázii. Dostal tam taký záchvat smiechu, že nemohol vôbec odpovedať na otázky. Smial sa tam na neakom číňanovi čo stál nikde za moderátorom. Možno, že sa smial aj na tom ich prízvuku. Nemohol prestať. Zlatý.
  • angie72

Zase jsem se dívala video http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/dese t-veci-ktere-nejspis-nevite-o-micha elu-jacksonovi.html a nemůžu pochopit, proč až po třech hodinách ze soudního lékařství Majkího prohlásil lékař za mrtvého. Buď to špatně říkaj, nebo nevím...
  • besta

halo vot kud to mate vsechne ty info????? *7* *7* *7* *7* *7*
  • lina25

Re: Majkí

Ty jo, ten ledovej klid mě taky zarazil, ale jak píšeš jen ty emoce. Ale na konci jsi mu mohla číst v očích, že by toho reportéra nejraději vystřelil do vesmíru:)Vůbec se nedivím, ale byl hrozně sexy, jak se na něj dível tím pohledem:)
  • angie72

Majkí

Všimli jste si, že nebyl nervózní, ani trochu po celou dobu reportáže? Byl v naprostém klidu, jen emoce a ty jsou v pořádku.
    Mluvil pravdu, ale ta rodina. Ten fotr, brrr, jak on mu mohl říkat, že má rypák, že z něj nemá nic, že geny jdou do Katrin, taková zrůda.
    A všimli jste si Jarmina, bo jak se zase píše ten jeho brácha? Stejný tvar očí. Jak vždycky každý říkal, že má Majkí oči po plastice, tak mají úplně stejný tvar.
    Hlas má Majkí po mámě, ale i když nevím co tam říkali, tak jistě museli opět poslechnout fotříka, které mu bych nakopala pr..l
  • angie72

Re: Re: Re: vystřižená scéna

Díky, já nevěděla, o kterém mluvíte.
  • lask1

Re: Re: vystřižená scéna

vo videách
    život s MJ vystřižená část
  • lask1

Re: POTŘEBAVOLA BYCH...

My máme všetci diagnózu MJ.
  • besta

Re: POTŘEBAVOLA BYCH...

ja napisu jsem fanousek mika
  • angie72

Re: vystřižená scéna

Které to je???
  • hannahmontanahm

POTŘEBAVOLA BYCH...

Potřebovala bych udělat rozhovor s (velkým)fanouškem Michaela Jaksona!!Podmínky:Musíš být fanoušek:-)Tak prosím pomoste!! *3* Kdo chce at´ mi napíše!! *15*
  • lask1

Re: vystřižená scéna

Ja som to už videla minule má to asi 10 častí. - 10 odkazov

Je skoro ten istý dokument,o ktorom sa bavíme, len ho zaberá iná kamera z boku.
    Ale vystupuje v tom dokumente aj jeho drahá Debie. A sú tam ešte aj ďalšie otázky s tým moderátorom.
  • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Dokument

O tom otcovi to bolo pre neho hrozné hovoriť.
    Vraj ho bil často. A nie len remeňom. Hádzal ho o stenu.
    Všetci bratia boli pri nacvičovaní nervózny, lebo mal v ruke remeň a čakal až urobia neakú chybu.
    Jeho bratovi to nešlo tak dostal.
    Mama raz kričala, nech ho nechá, veď ho zabije. Občas mu aj utiekol.

S tým tatkom súdny proces neurobia.
  • lina25

vystřižená scéna

Lidičky, přidala jsem do videí, vystřiženou scénu, je tam už od včerejška. Je tu nějaký zkušený angličtinář který by to přeložil?
  • lina25

Re: Re: :(

Ty taky Angie:)A vy všichni tady
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Dokument

Ona je pravda, že nebýt toho dokumentu, tak nikdy nepoznáme tu jeho křehkou dušičku, ale za takovou cenu čím si musel projít, bych to fakt i oželela
  • angie72

Re: Re: Krásné ranko

Holky to bude každý den takhle? To budeme takhle smutné pořád? Já nechci, ale ono to nejde. Co s tím?
    Večer, když jsem šla spát, tak jsem nemohla usnout. V duchu jsem povídala Majkímu. Vyprávěla jsem mu a přitom jsem koukala na nebe. Mám potřebu na něj mluvit.
    Mluvit k němu jako bych mluvila k Bohu. Nejsem normální asi co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit