-
Re: Re: Dokument
No tak to už si fakt děláš srandu.... to je fakt kretén *16* -
Re: :(
Ahojík, jj, už jsem tady kopírovala. Je to strašný.
Měj pěkné ranko :-) Já už zapálila svíčku a opět bulela. *9* -
Re: Re: Krásné ranko
Jo, tak koukám angie byla rychlejší:) To jsou pecky po ránu co? -
:(
Ahoj všem, teda tohle je hodně smutný....
http://www.odhaleno. cz/hollywood/2389-smrt-michaela-jac ksona-nejhur-nese-dcera-paris-kazdy -den-mu-pise-dopisy.htm -
MJ
Koukejte ten prcek je fakt dobrej http://www.metacafe.com/watch/10592 68/billie_jean_by_michael_jackson_l ive_ila_e_ric/ -
MJ
Potěšte oko i ucho.
http://www.metacafe.co m/watch/445113/michael_jackson_beat _boxing/ -
Re: Re: Re: Re: Re: Dokument
Přesně! Podle sebe, soudím tebe. Michael by podrazu nebyl schopen, proto to nepředpokládal od jiných. -
MJ
Loni mi jedna klientka řekla, že jí připomínám pozemského anděla. Jestli jsem četla knížku Pozemští Andělé. Nečetla, ale ona mi jí půjčila a je to úžasná knížka. Už mám dvě, manžel mi kvánocům koupil další. Tuhle knížku nemusíte číst od začátku dokonce, ale můžete.
Když máte otázku, otevřete knížku libovolně kde a strčíte prst do nějaké pasáže a tam najdete odpověď.
Je to krásná knížka o tom, že jsou pozemští andělé, kteří pomáhají lidem. Jsou tam i modlitbičky pro druhé, pro rodinu, za život, za sílu, za zdraví, atd. Je to nádherné. -
MJ
http://www.metacafe.com/watch/yt-NG BavN_9gHU/r_i_p_michael_jackson_the _memorial_heal_the_world_live_part_ 10/ -
Re: Pro: Aleksa a Dája
Já myslím, že je nás hodně, kteří to bodobenství s Ježíšem cítí stejně. Ono by totiž za pár dnů všechno odeznělo. Řekly bychom si, joo, byl to super zpěvák a tanečník je nám to líto, že umřel tak mladý a zapomnělo by se. Ale miliony lidí podvědomě cítí, že odešel Člověk naprosto vyjímečný a svými skutky, soucitem a láskou k druhým, né nepodobný Ježíši. -
ČISTÝ LUDIA AKO ON NEVIDIA U DRUHÝCH PODRAZ, LEBO SAMI HO NIE SÚ SCHOPNÝ UROBIŤ.
IBA SVIŇA SVINI NEVERÍ. -
*4* To je fakt. Taková megastar se s úctou bavila s takovou vší. Prostě Michael měl glanc. -
Pro: Aleksa a Dája
Teď jsem si přečetla asi dva vaše příspěvky a musím říct, že to cítím stejně.
Já osobně se slovem Bůh problém nemám, jelikož věřím. Nevěřím jen, když něco potřebuju, ale věřím pořád.
Majkí to říkal krásně s tou hudbou. Můj muž jen kýval, když jsme se na to dívali, protože jeho koníček je komponování hudby. Jen tak, pro mě, ne pro peníze, ale Majkího názory se mu moc líbily.
Majkí byl tak čistý, že když zemřel, tak jsem řekla "Já nebudu smutná, protože on je tak čistý, že musí za tři dny vstát z mrtvých". Ano, to jsem řekla. Snad jste pochopili, co jsem tím chtěla říct. To jen ve stručnosti :-) -
Re: Krásné ranko
ahoj!! Ježiši to je hrozný... chudák holka -
Všimnite si, ale aký bol stále zdvorilý aj na začiatku, keď sa zoznamovali a stále. Je to inteligent.
Iný by pri takých otázkach klial a nadával ako pohan. -
Krásné ranko
Přeji všem krásné ranko :-)
Terin321, včera, jak jsme si psaly v kolika začal Majkí zpívat, tak jsem měla pravdu. Vzpomněla jsem si v posteli, jak psali, že v úmrtním listě je, že se věnoval zpěvu a umělectví 45 let. Že zpívá od 5ti let, síla co?
A další šok. Byli jste v Napsali o mě?
Ten zmetek co napsal tu druhou knížku píše o Majkím, že byl homosexuál a převlékal se za ženské šaty a co mě hned po ránu rozbulelo je tohle - Poslední dárek od Paris
Soukromé rozloučení v kryptě losangeleského hřbitova Forest Lawn, kde je tělo dočasně uloženo, bylo svědkem pohnutého momentu, kdy dcera Paris (11) přistoupila k otevřené rakvi a kolem otcova zápěstí omotala přívěšek s polovinou puklého srdce. „Chci, aby jsi polovinu měl navždy u sebe. Tu druhou budu nosit já,“ zašeptala. Srdce se zabarvuje podle teploty těla „Na tatínkovi bude celé modré, protože je tak studený. To moje je fialové. Bože, on je tak studený,“ dodala třesoucím se hlasem. Pak ještě položila na jeho tělo několik barevných kamínků na památku. Paris nese ztrátu otce z celé rodiny nejhůře. Pokoj má vyzdobený jeho fotkami a každý den píše zesnulému tatínkovi dopis, ve kterém líčí svoje pocity. -
Ano, my jsme to viděli hned, kam ta jeho lstivost povede. Ale Michaela ani nenapadlo, že mu vrazí kudlu do zad, jinak by ho poslal pryč a další natáčení by odmítnul. Měl ho vykopat a poslat na něj psy, hned po první otázce, kterou se snažil naznačit, že je Michael pedofil. -
Jasne, že bol s počiatku na neho milý.
Vieš ako sa hovorí, keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú. -
Strašně ho poškodil. To víš, že to dělal pro peníze. Udělal z něho pedofila a pošuka, který se snaží vybělit. Dokument shlédlo a ovlivnilo miliony lidí po celém světě. To musel být pro Michaela šok, když to viděl. Bashir se tam tvářil jako jeho přítel. -
Na koniec povedal, že nebude zverejnené všetko, lebo podla dohody v zmluve,
lebo sa ho pýtal stále ďalej (zrejme o tých škandáloch), a MJ bol z toho psychicky roztrpčený.